Bırakın ne hali varsa görsün 25 yaşında yetişkinmiş 15 yaşında kız çocuğu değil yaKardesimin bir erkek arkadaşı var. Yaşı 25 kendisinin. Sorun su ki hep erkeklere karşı zaafı oldu. Ailem tutucy değildir baskı yapmadık hic bir zaman ama hep yanlış iliskiler kurdu sacma sapan adamları secti derslerini bosladı ve hep bu yuzden sorunlar yaşadık. Her defasinda da birdaha olmayacak diye yeminler etti durdu.
Kardesim erkek arkadaşıyla opusurken ve ayni yatakta yatarken resimlerini cekip bir album yapmış notlat falan yazmış. Annem de bu albümü görmüş ve cok kötü bir durumda. Her turk ailesi gibi bunları normal karşılamıyoruz. Kardesim de bunlar normal seyler falan demis. Annem ağlayıp duruyor. Bu kız gercekten neden biyle oldu anlamis da degiliz. Yani ne halt yerse yesin de resimlerini cekip saklamak hatta opusurken başkasının cekmesi bana da cok ağır geliyor.
Olay dun oldu bugun baktım albüm hala duruyor. Ben henüz kardesimle konusmadim. Cok agir konusmak istemiyorum bu yüzden tuttum 2 gun kendimi ve benim bilmedigimi düşünüyor.
Kızlar ne yapmalıyım ne demeliyim. Bana kalkıp sen karisma da diyebilir. Anneme nasıl bir telkin vermeliyim. Bana bir akıl verin
Anneme ne demeliyim peki. Yani biraz tesekki etmeyeçalıştım zamane hep böyle falan diye de. Bana sen niye olmadın aranızda 3 yas var diyor. Kardesim saygısız olmuş durumda. Anneme cok üzülüyorum. Tum hayatını bizler icin harcadilarBırakın ne hali varsa görsün 25 yaşında yetişkinmiş 15 yaşında kız çocuğu değil ya
yaptıklarının cezasını ileride çeker
siz uyarınızı yaptınız mı yaptınız zorla lafınızı dinletemezsiniz ya
Annesini ailesini düşünen dinleyecek olan biri bu işlere kalkışır mı senceKendine yazık eden kadınlar vol 135265632...
Nasıl bu kadar basitleşebiliyorlar erkeklere kendini kullandırıyorlar anlamış değilim...
Yaşıda küçük değil ki!
Anneniz alsın karşısına konuşsun..Hayatta önceliklerin erkekler olmadığını öğrenmesi lazım..
Aileden önce kendini düşünse bunları yapmaz da zaten..Annesini ailesini düşünen dinleyecek olan biri bu işlere kalkışır mı sence
hiç sanmıyorum kendi edip kendi buluyor da ailesinin gururunu da ayaklar altına alıyor orası kötü
Herkesin karakteri bir değil işteAnneme ne demeliyim peki. Yani biraz tesekki etmeyeçalıştım zamane hep böyle falan diye de. Bana sen niye olmadın aranızda 3 yas var diyor. Kardesim saygısız olmuş durumda. Anneme cok üzülüyorum. Tum hayatını bizler icin harcadilar
Ailen de onu düşünmeyi bıraksın bile isteye yapıyor çünkü kimsenin zoruyla değil kiİnanın bugüne kadar o kadar cok konustum ki artık cümleler bitti bende. Ilk hatası degil bu. Anlamadım gitti. Ama bizi dinlemiyor. Dedigim gibi sadece aileme üzülüyorum.
Kusura bakmayın ama biz kardesimi okutmak icin bigazimizdan kestik. Soguk evde oturup para yolladik. Biz tum bunlari kardesim gidip rahatca resimler cekilsin diye yapmadık. Dert bizim olmayacak da kimin olacak. Size ne ne kadar sacma hir cümle. Yarn başına is geldiginde uzulen biz olacagiz amaKardeşinin özel hayatı ne seni ne anneni ilgilendirir. Reşit bir birey o, 18 yaş altı değil. Size ne?
Nasıl bu kadar kadınlığını incitebilmiş çok kötü. Bence ne kadar konuşsanız da fayda etmez yaşı oldukça olgun küçük değil seni annesi ni mi dinliycek ama gereken konuşma sert olmalı bence yaptığının kötü olduğunun farkına varmaliKardesimin bir erkek arkadaşı var. Yaşı 25 kendisinin. Sorun su ki hep erkeklere karşı zaafı oldu. Ailem tutucy değildir baskı yapmadık hic bir zaman ama hep yanlış iliskiler kurdu sacma sapan adamları secti derslerini bosladı ve hep bu yuzden sorunlar yaşadık. Her defasinda da birdaha olmayacak diye yeminler etti durdu.
Kardesim erkek arkadaşıyla opusurken ve ayni yatakta yatarken resimlerini cekip bir album yapmış notlat falan yazmış. Annem de bu albümü görmüş ve cok kötü bir durumda. Her turk ailesi gibi bunları normal karşılamıyoruz. Kardesim de bunlar normal seyler falan demis. Annem ağlayıp duruyor. Bu kız gercekten neden biyle oldu anlamis da degiliz. Yani ne halt yerse yesin de resimlerini cekip saklamak hatta opusurken başkasının cekmesi bana da cok ağır geliyor.
Olay dun oldu bugun baktım albüm hala duruyor. Ben henüz kardesimle konusmadim. Cok agir konusmak istemiyorum bu yüzden tuttum 2 gun kendimi ve benim bilmedigimi düşünüyor.
Kızlar ne yapmalıyım ne demeliyim. Bana kalkıp sen karisma da diyebilir. Anneme nasıl bir telkin vermeliyim. Bana bir akıl verin
Iyi bir anne oldugunu bunun onun sucu olmadigini dua etmesini Allahin cc yardimci.olacagina inandiginizi birlikte cabalayacaginizi anlatin ya da kalbini ferahlatacak ne varsa soylleyin ve malesef cahillik yasla degildir bazen ancak yasanmislikla telafi oluyor duacinizimAnneme ne demeliyim peki. Yani biraz tesekki etmeyeçalıştım zamane hep böyle falan diye de. Bana sen niye olmadın aranızda 3 yas var diyor. Kardesim saygısız olmuş durumda. Anneme cok üzülüyorum. Tum hayatını bizler icin harcadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?