annem ve kardeşim arasında kaldım lutfen akıl verin

annem evde olmadığı bir zaman konuşma yapıcam. çok sert olmamaya çalışıcam artık. ne halt yiyorsan ye bari bunların belgelerini bu temiz eve sokma demeği düşünüyorum
yok siz genede öyle demeyin ona yanlışı size kızsada gösterin,

Reşit olmuş fakat cahil kalmış diyelim,
Siz onu gelecekte çok kötü şeyler olur ve utanırsın bu yaptıklarından çok üzülürsün diye belirtin,
O bağırsın çağırsın önemli değil, ama emin olun kafasının bir köşesinde yer edecektir bu konuşmalarınız
Ne halin varsa gör kolaycılığa kaçar yapmayın bunu ,
Konu sadece albüm meselesi ailenin duymasıda değil
İlişki tabiki yaşayabilir ama seviyeli bir şekilde yürütmesi en doğru olanı,

annem evde olmadığı bir zaman konuşma yapıcam. çok sert olmamaya çalışıcam artık. ne halt yiyorsan ye bari bunların belgelerini bu temiz eve sokma demeği düşünüyorum
O haltida yememesi gerektigini ikleyerek soyleyin ondan yuz cevirmeyin bir kizginlikla yardimci olun ve bikmayin o bunlari birakana kadar tabiri.caizse ensesinde olun o sizin kardesiniz kizsanizda haklida olsaniz sizi bir gun anlayacak anladiginsa yalniz kalmis olursa cok kotu olabilir

kkdaki eski sevgilim tehdit ediyor konularını okutun bence.Neler duyduk okuduk burada, eşler bile boşanma aşamasında yok resmin var elimde deyip psikolojik savaş başlatıyor kıçı kırık sevgilisimi yapmayacak..Birşeyler yaşayabilir ama bunları belgendirmek ileride en çokta onu üzecek

Bence karşı çıkarak tepki vererek anlatmayın
Bu fotoğrafların nasıl kullanılabileceğini bu işin bu kadar basit olmadığını
Onun sevgilisi olmasına karşı ciktiginizi değil de asıl bu fotoğraflar yüzünden başına bir şey gelir diye korktugunuzu anlatmalisiniz
Karşı cikarsanuz daha tatlı gelir yasaklar sizi hiç dinlemez

Hadi çocuk olsa neysede,25 yaşındaki insana ne deseniz faydasız.Anca başına bir iş gelir, o zaman anlar yanlışını.

bende özel hayat vs size ne diyenleri hiç anlamıyorum..
kardeş bu daha ötesi var mı..
böyle bir durumda üzülmeyen karışmayan aileyi garipserim ben..
tabiki karışacaksınız üzüleceksiniz..

sonuçta bu adam yarın bigün çekip gidebilir bu fotoğrafları ileride şantaj olarak kullanabilir.. ozaman gelip foruma kardeşime şantaj yapılıyor diye konu açsanız çektirmeseymiş diye yorumda yapılır...

anne olan hiç kimsenin buna duyarsız kalabileceğine inanmıyorum..
kardeşinizle konuşun üzüldüğünüzü anlatın... yapma desenizde büyük ihtimal dinlemeyecek ama yinede siz uyarınızı yapın..
başka yapabieceğiniz bişey yok malesef..

Yakında burada konu açar, "eski sevgilimde fotoğraflar var, ayrılırsan dağıtırım diye tehdit ediyor"

öpüsmek kendini kullandirmakmi???
Sen galiba kendini evlilige bürünüde kullandiran kadin görmedin....
bi BDVye göz at derim....
bu kizin terk derdi öpüsmek olsun

Çocuk sahibi olmadığına bahse girerim.

öpüsmek kendini kullandirmakmi???
Sen galiba kendini evlilige bürünüde kullandiran kadin görmedin....
bi BDVye göz at derim....
bu kizin terk derdi öpüsmek olsun

Öpüştüğü fotoğrafları kayda alıp annesi gördüğünde "ne var ki" demesi çokta normal bir şey değil hani. Siz nerde yaşıyorsunuz ya.

Öpüştüğü fotoğrafları kayda alıp annesi gördüğünde "ne var ki" demesi çokta normal bir şey değil hani. Siz nerde yaşıyorsunuz ya.

SORUN NORMALLIK VEYA ANORMALLIK DEYIL.
bende normal demedim...iyice okursaniz anlarsiniz zaten.
sadece öpüsmek kendini kullandirmak deyil dedim....bence arada acayip fark var.
neyseee

Bunu yapan 25 yaşında 2. ergenliğini yaşıyor zaar.
Bu basitliklerini belgelendirmeye ne gerek var, kime neyi kanıtlayacaklar yani.
Umarım bu fotoğraflar daha sonra aleyhinde kanıt olarak kullanılmaya başlanmaz ve tehdit malzemesi yapılmaz.
Neler okuduk burada...

Bir yandan yaşı olmuş 25 bize ne diyorum bi yandan da ama kardeş o uyarmak lazım...

Bilmem ki ne yapmali

En fazla kibarca, özellikle kibarca diyorum konuşurkenki tavrın çok onemli, durumun sizin için uygun olmadığını söyleyebilirsin

Anneannem bi zamanlar bi söz söylemişti ilk kez sevgilimin olduğu zamanlardi

"Millete poz verme"

Ne yapıyosan yap kimse bilmesin gibisinden

Hiç tutmadim bu sözü ama
Aykırı torun

Tesekkur ederim hepinize. Annem daha iyi gibi. Kardesim hic bir sey olmamis gibi devam ediyor. Musait bir zamanda konusacagim.

SORUN NORMALLIK VEYA ANORMALLIK DEYIL.
bende normal demedim...iyice okursaniz anlarsiniz zaten.
sadece öpüsmek kendini kullandirmak deyil dedim....bence arada acayip fark var.
neyseee

Daha deyille değilin arasındaki farkı bilmeyen birine bu kavramları anlatamazdım zaten.

Çocuk sahibi olmadığına bahse girerim.
Daha deyille değilin arasındaki farkı bilmeyen birine bu kavramları anlatamazdım zaten.

Ayyyy ayyyy kiyamam...bana türkce dersi vermeden önce profile bakip türkiyede yaşamadigi görseydin daha iyi olurdu bence. Iyikide tek bildigin dilde deyil ve degìli ayirt edebiliyorsun. Ben 5 dil konuşdugum icin oluyor bazen böyle şeyler...kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…