yok siz genede öyle demeyin ona yanlışı size kızsada gösterin,annem evde olmadığı bir zaman konuşma yapıcam. çok sert olmamaya çalışıcam artık. ne halt yiyorsan ye bari bunların belgelerini bu temiz eve sokma demeği düşünüyorum
O haltida yememesi gerektigini ikleyerek soyleyin ondan yuz cevirmeyin bir kizginlikla yardimci olun ve bikmayin o bunlari birakana kadar tabiri.caizse ensesinde olun o sizin kardesiniz kizsanizda haklida olsaniz sizi bir gun anlayacak anladiginsa yalniz kalmis olursa cok kotu olabilirannem evde olmadığı bir zaman konuşma yapıcam. çok sert olmamaya çalışıcam artık. ne halt yiyorsan ye bari bunların belgelerini bu temiz eve sokma demeği düşünüyorum
Kendine yazık eden kadınlar vol 135265632...
Nasıl bu kadar basitleşebiliyorlar erkeklere kendini kullandırıyorlar anlamış değilim...
Yaşıda küçük değil ki!
Anneniz alsın karşısına konuşsun..Hayatta önceliklerin erkekler olmadığını öğrenmesi lazım..
25 yaşındaki yetişkin bir kadının yaptıklarının sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
iyi de olsa kötü de olsa ne yaparsa kendine yapıyor.
kendisi pişman değilse, hayatından memnunsa sorun yok.
zorla bir şey yaptırmıyor ya kimse?
öpüsmek kendini kullandirmakmi???
Sen galiba kendini evlilige bürünüde kullandiran kadin görmedin....
bi BDVye göz at derim....
bu kizin terk derdi öpüsmek olsun
Öpüştüğü fotoğrafları kayda alıp annesi gördüğünde "ne var ki" demesi çokta normal bir şey değil hani. Siz nerde yaşıyorsunuz ya.
SORUN NORMALLIK VEYA ANORMALLIK DEYIL.
bende normal demedim...iyice okursaniz anlarsiniz zaten.
sadece öpüsmek kendini kullandirmak deyil dedim....bence arada acayip fark var.
neyseee
Çocuk sahibi olmadığına bahse girerim.
Daha deyille değilin arasındaki farkı bilmeyen birine bu kavramları anlatamazdım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?