Annem ve kavgalarımız

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Iyi akşamlar kızlar derdim annem her onlara gittiğimde kavga etmeden ayrılmıyorum ya ben ona küfür edicim ya o bana zaten yalnız yaşayan biriyim bazen giderim onlara filan yok millet yuva kurdu sen alkolik oldun senin böyle bela olacağını bilseydim dogurmazdım orspu P..ç bıktım artık aramız birgün iyi olmuyor

Annenizden bunları duyuyorsanız bir bildiği vardır bence kendinizi sorgulamayı deneyin biraz.

kavgalarınızın sebebi nedir?

Bu nasıl anne ya gitmeyin sizde o zaman,hakaret duymaktansa hiç gitmeyin.

Her anne yeter evlen der benimki de çok derdi ama küfür biraz ayıp.

Tamam
Annenizden bunları duyuyorsanız bir bildiği vardır bence kendinizi sorgulamayı deneyin biraz.
hata yaptım ama kendi ayaklarımın üzerinde durdum çaba sarf ettim hiçbirzaman ağlamadım

Seviye yerlerde annende olsa bu kadar yüz göz olmamak lazim
Tmm senin evlenip yuva kurmani isteyebilir ama çok kötü seyler söylemiş

Babamda eskiden çok içki içermiş annem üzüntüden 44 kiloya düşmüş filan halada içki içer arada sırada olsada kaçırır

Sana ne yaptığın için kızıyor annen? Aynı evde de değilmişsiniz içki içtiğini nereden görüyor?

Herkes içiyor da bağımlılık derecesindeyse neden bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorsun?
Ya baya bağımlılığım var ama senlerdir olan şey kurtulmak çok zor bişey artık elim ayağım titriyor uyyamıyorum alamayınca

Yanlış anlamayın lütfen , kesinlikle sizi yargılamak adına yazmıyorum, farklı bir konuda da okumuştum içki içmeyi sevdiğinizi ve annenizin buna karşı çıktığını ,
Anneniz o , iyiliğinizden başka birşeyi istemez ki sizin adınıza.
En başta Sağlığınıza zarar veriyorsunuz , inancınızı bilemem tabii ama kötülüklerin anası olarak ilan edilen bir şeyi çok içiyorsunuz, sarhoş olacak noktaya geliyorsunuz , anneniz halinize üzülüyor ,
Alkolü azaltmak ya da tedavi olup tamamen bırakmak istemez misiniz ? Ailenizin onaylamadığı herşeyi silip atsanız,onlarla arayı düzeltseniz. Şimdikinden daha Mutlu olmaz mıydınız?
Sanki buradan bakıldığında bir de öylesini denemelisiniz gibi geliyor bana, kesinlikle daha Mutlu olacağınızı öngörebiliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…