Iyi akşamlar kızlar derdim annem her onlara gittiğimde kavga etmeden ayrılmıyorum ya ben ona küfür edicim ya o bana zaten yalnız yaşayan biriyim bazen giderim onlara filan yok millet yuva kurdu sen alkolik oldun senin böyle bela olacağını bilseydim dogurmazdım orspu P..ç bıktım artık aramız birgün iyi olmuyor
kavgalarınızın sebebi nedir?Iyi akşamlar kızlar derdim annem her onlara gittiğimde kavga etmeden ayrılmıyorum ya ben ona küfür edicim ya o bana zaten yalnız yaşayan biriyim bazen giderim onlara filan yok millet yuva kurdu sen alkolik oldun senin böyle bela olacağını bilseydim dogurmazdım orspu P..ç bıktım artık aramız birgün iyi olmuyor
Her anne yeter evlen der benimki de çok derdi ama küfür biraz ayıp.Iyi akşamlar kızlar derdim annem her onlara gittiğimde kavga etmeden ayrılmıyorum ya ben ona küfür edicim ya o bana zaten yalnız yaşayan biriyim bazen giderim onlara filan yok millet yuva kurdu sen alkolik oldun senin böyle bela olacağını bilseydim dogurmazdım orspu P..ç bıktım artık aramız birgün iyi olmuyor
Bu nasıl anne yagitmeyin sizde o zaman,hakaret duymaktansa hiç gitmeyin.
Uzun süre gitmeyin pişman olur belki...Bir insan kızına 20 senedir hakaret edebilir mi
hata yaptım ama kendi ayaklarımın üzerinde durdum çaba sarf ettim hiçbirzaman ağlamadımAnnenizden bunları duyuyorsanız bir bildiği vardır bence kendinizi sorgulamayı deneyin biraz.
Valla etmemeli, sen ister evlenirsin. İster icersin, tamam kızabilir ama o. Diyemez, üzüldümBir insan kızına 20 senedir hakaret edebilir mi
Ya öyle işte yok şöyle oldun böyle oldun kendini heba ettinkavgalarınızın sebebi nedir?
Öylede işteValla etmemeli, sen ister evlenirsin. İster icersin, tamam kızabilir ama o. Diyemez, üzüldüm(
16 sından beri içiyorum şarhoş olduğumda filan aradım oradan biliyoSana ne yaptığın için kızıyor annen? Aynı evde de değilmişsiniz içki içtiğini nereden görüyor?
Herkes içiyor da bağımlılık derecesindeyse neden bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorsun?16 sından beri içiyorum şarhoş olduğumda filan aradım oradan biliyo
Ya baya bağımlılığım var ama senlerdir olan şey kurtulmak çok zor bişey artık elim ayağım titriyor uyyamıyorum alamayıncaHerkes içiyor da bağımlılık derecesindeyse neden bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorsun?
Azaltarak ilerleyebilirsin.Ya baya bağımlılığım var ama senlerdir olan şey kurtulmak çok zor bişey artık elim ayağım titriyor uyyamıyorum alamayınca
uhsal bağımlılık değil fiziksel bağımlılıkta varAzaltarak ilerleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?