• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve kavgalarımız

Yanlış anlamayın lütfen , kesinlikle sizi yargılamak adına yazmıyorum, farklı bir konuda da okumuştum içki içmeyi sevdiğinizi ve annenizin buna karşı çıktığını ,
Anneniz o , iyiliğinizden başka birşeyi istemez ki sizin adınıza.
En başta Sağlığınıza zarar veriyorsunuz , inancınızı bilemem tabii ama kötülüklerin anası olarak ilan edilen bir şeyi çok içiyorsunuz, sarhoş olacak noktaya geliyorsunuz , anneniz halinize üzülüyor ,
Alkolü azaltmak ya da tedavi olup tamamen bırakmak istemez misiniz ? Ailenizin onaylamadığı herşeyi silip atsanız,onlarla arayı düzeltseniz. Şimdikinden daha Mutlu olmaz mıydınız?
Sanki buradan bakıldığında bir de öylesini denemelisiniz gibi geliyor bana, kesinlikle daha Mutlu olacağınızı öngörebiliyorum .
Babamda eski alkoliklerden annem çok kötü olmuş onun yüzünden şimdide korkuyor filan

Tedavi olmalisiniz baska bi yolu yok ..Ot cop nasihat,fasa fiso ..Hayatinizda eksiklikler var sanirim cogu da manevi ..Dini acidan soz etmiyorum mutlu degilsiniz ki buna devam ediyorsunuz ..
Kufur falan bunlari bosverin silkelenin ve kendiniz icin tedavi yollarini arastirin lutfen

Tedavi olmalisiniz baska bi yolu yok ..Ot cop nasihat,fasa fiso ..Hayatinizda eksiklikler var sanirim cogu da manevi ..Dini acidan soz etmiyorum mutlu degilsiniz ki buna devam ediyorsunuz ..
Kufur falan bunlari bosverin silkelenin ve kendiniz icin tedavi yollarini arastirin lutfen
Kaç ket bırakıcam diye gittim sonunda tekrar mutsuz oluyorum ve yine alkol

Kaç ket bırakıcam diye gittim sonunda tekrar mutsuz oluyorum ve yine alkol

Neden mutsuz oluyorsunuz ,bu hayatin bir sonu var biliyorsunuz degil mi eger reenkarnasyona falan inanmiyorsaniz bu sans size bir kere verildi eeee bunu da .ok gibi gecirmek mantikli mi ?

Neden mutsuz oluyorsunuz ,bu hayatin bir sonu var biliyorsunuz degil mi eger reenkarnasyona falan inanmiyorsaniz bu sans size bir kere verildi eeee bunu da .ok gibi gecirmek mantikli mi ?
Öylede hoşuma gidiyo yaptıgı kafafilan gülüyorum birşeyin farkında olmuyırsunuz

Ailemizde seviyorlar amcam sever babam sever

Ya annenizin ağzı bozuk, yada bu işte başka bişiler var o_O

Cuma gittim ayık mısın diyorlar bu kaç filan diye soruyorlar

Fhuş yapan kadınlar gibi davranıyor bana

Ozaman sen annende kötü bir izlenim mi biraktin. Çünkü bir insan kızına nasıl böyle birşey der anlamadım kusura bakma

Ozaman sen annende kötü bir izlenim mi biraktin. Çünkü bir insan kızına nasıl böyle birşey der anlamadım kusura bakma
Benim anne garipkadındır zaten çekmiş baya artık babamada pzvk dedi geçen gece diyorum ya sanki fhş yapanlar gibi davranıyor

Annenizin bir bildiği var ki size kızıyor. Daha önceki konularınızda da esrar ve içki kullandığınızı yazmışdınız. Anneler her zaman evlatlarının iyiliğini ister. Siz kendinizi annenizin yerine koyun ve düşünün. Ama annenizin size yaklaşımı ve söylediği sözler çok yanlış.Daha ılımlı ve yumuşak yaklaşabilir.

Ben daha fazla konuşmak istemiyorum. Agrima gidiyor çünkü annenize böyle bi yakistirma yapmayın lütfen. Ben annenizin düşük yere böyle birşey söylediğini dusunmuyorum. Hareketlerini bi gözden gecirmeni oneririm. Aranizin iyi olması dileğiyle iyi geceler

Eminim Anneniz "keyf"e gelip size bu cümleleri sarfetmiyordur.

Yalnışım varsa düzeltin lütfen

Siz ilk cinsel deneyinizi 16 yaşında yaşadınız

Çok küçük yaştan itibaren alkol alıyorsunuz
Ailenizden ayrı yaşıyorsunuz
Ve artık alkol tuketiminiz "bağımlılık " boyutunda

Bu anne ne yapsın
Zaten çekeceği kadar babanızdan çekmiş.

Allah kimseyi evladı ile sınamasın.

Annenizden bunları duyuyorsanız bir bildiği vardır bence kendinizi sorgulamayı deneyin biraz.
Nasıl bır yorum bu ya! Burada sıkıntısını anlatan bır ınsana bu yaklasım şekli bır hemcınsıme hıc yakışmıyor. Halden anlayan İNSAN a hıc yakışmıyor. Tutumunuz cok cırkın yazık dogrusu

yorumlarin tamamini okumadim ama iyi yapiyo bence anneniz. ic ic nereye kadar. hem sagliginiz bozulcak hem maddi durumunuz. dost aci soylermis

Back
X