Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. ne alakasi var gayet dogru soylemis bayan . derdini anlatiyo diye illa ah canm yazik sana cok haklisin mi diyelim. hicte hak vermedim konu sahibine. yani umarim alkolu birakir. kimseye faydasi oldugunu gormedim ama kararttigi hayatlara tanik oldum. anneside belki etkili olur diye kirici cunleler krmustirNasıl bır yorum bu ya! Burada sıkıntısını anlatan bır ınsana bu yaklasım şekli bır hemcınsıme hıc yakışmıyor. Halden anlayan İNSAN a hıc yakışmıyor. Tutumunuz cok cırkın yazık dogrusu
Nasıl bır yorum bu ya! Burada sıkıntısını anlatan bır ınsana bu yaklasım şekli bır hemcınsıme hıc yakışmıyor. Halden anlayan İNSAN a hıc yakışmıyor. Tutumunuz cok cırkın yazık dogrusu
Ama hep böyle içkiden öylede böyleydi. ne alakasi var gayet dogru soylemis bayan . derdini anlatiyo diye illa ah canm yazik sana cok haklisin mi diyelim. hicte hak vermedim konu sahibine. yani umarim alkolu birakir. kimseye faydasi oldugunu gormedim ama kararttigi hayatlara tanik oldum. anneside belki etkili olur diye kirici cunleler krmustir
Canım biliyorum ama işte ruhsal hastalığım var obsesif de olmuşum doktora gittim daha 2 sene evvel çıktı Ailedede olan bişey bu çok zor canım kurtulmak çok ...Öyküm , alkolle Zaman'la tüm benliğin bitecek, 1 şişe , 2 şişe yetmeyecek.... Beynin onun verdiği etkiye alişacak... Zaman'la daha fazlasını isteyecek, eminim.... Masanda şişen kültablasında esrarın ... Bunun böyle olduğundan yüzbinlerce kez eminim.... Yapma sen canımsın. Yapma.... Daha düne kadar rabbimden kardeşim için iki iyilikten birini istiyordum. ( ya ölüm , ya akıl) dışardan bakılınca bende kardeşinin ölümünü isteyen ablaydım. Ne canice dimi.... Tamam kabul ediyorum. Anacığının sözleri ağır, belki çok konuşuyor. Onu bu kadar konuşmaya iten, agresif sözler sence kimin eseri.... Yarın birgün Anacığın göçüp gidecek bu dünyadan ( Allah gecinden versin). Sen sana lazımsın. Biliyorum çok konuştum.kendine acı çektirmeye hakkın yok. Lütfen doktora git, ilaçlarını düzenli al. Canımsın
hayat zor bir surec gercekten. ailenizle ilgilide hakli oldugunz cok nokta vardir.hepimizin sikintilari dertleri altindan kalkamadigimiz sorunlarimiz var. ama guclu olmayi tercih edin . bagimliliklar sizi yenmesin siz onlari yenin.Ama hep böyle içkiden öylede böyleydi
Kızlar sizde elite bağlamiyor musunuz cok komiksiniz cidden.
Konu sahibi senin ayri ayri yerlerde bicok yorumuna denk geldim uyusturucu gecmisin dahi var eski seyleri yeni konulara tasimak istemem ama sizde cok tekin biri degilsiniz. Icip icip birde kadini ariyorsun.Kimbilir burada yazmadigin neler yaptinda kadin bu kadar bıktı senden.
Burada "ayyy nasilll anneymis,ayy oyle diyemez,ayy karisamaz" diyen medeniyeet abidelerinin basina gelse merak ediyorum naparlar.
Hatırlatirim tek tarafli dinliyoruz ! Burada olayları
abiki durmucam o kadar laf edecek ben süt dökmüş kedi gibi niye durmam o kadar laf işitiyorum bide kırk yılda bir eve gidiyorum Zaten ondada böyle oluyorSiz annenize neler soyluyorsunuz peki bnce siz hic masum degilsiniz annenizin size ettigi küfürleri yazmissnzda sizin annenize el pence divan durdugunuzu hic zannetmiyorum allah bilir neler duyuyordur kadın sizden !
yorum da çok ağır laflar bunlarAnnene gitme.
Ama anne çok da haksız sayılmaz.
Bili
yorum da çok ağır laflar bunlar
Tamam belayım biliyorum ama bun laflarda çok koyuyor
Bak guzelim ben yeni bir anneyim ve emin olki okadar zor okadar zorki cocuk bakmak ama bir okadarda güzel o evlat kokusu gulusu herseyiT
abiki durmucam o kadar laf edecek ben süt dökmüş kedi gibi niye durmam o kadar laf işitiyorum bide kırk yılda bir eve gidiyorum Zaten ondada böyle oluyor
O bana yapıyor bende çok yaralandım bağımlılıktan değil çoçukkende aynı muamele vardıBak guzelim ben yeni bir anneyim ve emin olki okadar zor okadar zorki cocuk bakmak ama bir okadarda güzel o evlat kokusu gulusu herseyi
sahsen benim oğlum inşallah olmazda ilerde boyle bir evlat olursa kahrolurum annene ettigin o laflar ne kadar yaraliyordur onu biliyormsn tahmin bile edemezsin sen hatali olduğun icin o laflari isitiyorsn evet hoş laflar degil ama sende kendini toplamiyorsn anladgm kadariyla hala devam hataya annen kocadan gulmemis evlattan gulmemis yazik o kadina mutsuz bir hayat benjm annem bu kadar mutsuz olsa ben uyuyamazdm!