- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Merhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Ben 24 yaşındayım ve evlilik arefesindeyim, ben düğün istemiyorum ve düğünün çok saçma bir adet olduğunu düşünüyorum.Düğüne harcanacak para yerine o parayla ev ve tatil istiyorum ama benden başka herkes karşı bu duruma.Eşim olacak insan doktor ben de bir öğretmenim gelir durumumuz güzel her türlü düğünü yapabiliriz ama şu günlerde yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile düğün salonuna 18bin TL para istiyorlar, bu para sadece düğün için daha bunun elbisesi,kuaförü vs vs varda var.Annem tutturmuş şu bileziği almazlarsa olmaz diyor, babam öyle şey mi olur diyor derdimi anlatamıyorum.Annem demiş ki kızım 25bin liralık trabzon bilezik istiyor , bunu duyunca ben de zaten kavga ettim. Kısaca ben sözde adı akraba olupda hayatımda 3-5 kere göreceğim insanlar için düğün yapmak istemiyorum sadece aile arasında bir küçük kutlama istiyorum ama herkes bana karşı muhalefet olmuş durumda, ne yapabilirim de ikna edebilirim ailemi?
Ya bu yüzden nişan mı bozulur... Tamam baskı yüzünden yapmak zorunda değilsiniz, ben de bunu demiştim de, nişanlınızı da seviyorsanız bunu ayrılma meselesi yapmayın bence.Merhaba kızlar nişanlımla kavga ettim , çok üstüne gittim oda annemle sen arasında bırakıyorsun beni ben de düğün istemiyorum dedi fakat daha sonra bunun annesi düğün istemeyen kızı ben oğluma gelin almam demiş anneme, annemde ona hakaret etmiş sonra ben de nişanlımla kavga ettim nişan bozuldu.Çok yakında okullar açılıyor çok üzülüyorum ama bir kere çıkardım o yüzüğü , pişmanım ama gururumdan taviz vermediğim içinde mutluyum.Nişanlım 2 gündür evin önünden ayrılmıyor ne yapmam lazım sizce o ne annesini bırakıyor ne beni
Sadece bir laf söyledim ona , anneni istemiyorum o benim kararlarıma saygı göstermiyor oda anneme laf söyletmem vs vs kafam çok karışık..
Köyümsü nedemek açıklar mısınızMerhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Ben 24 yaşındayım ve evlilik arefesindeyim, ben düğün istemiyorum ve düğünün çok saçma bir adet olduğunu düşünüyorum.Düğüne harcanacak para yerine o parayla ev ve tatil istiyorum ama benden başka herkes karşı bu duruma.Eşim olacak insan doktor ben de bir öğretmenim gelir durumumuz güzel her türlü düğünü yapabiliriz ama şu günlerde yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile düğün salonuna 18bin TL para istiyorlar, bu para sadece düğün için daha bunun elbisesi,kuaförü vs vs varda var.Annem tutturmuş şu bileziği almazlarsa olmaz diyor, babam öyle şey mi olur diyor derdimi anlatamıyorum.Annem demiş ki kızım 25bin liralık trabzon bilezik istiyor , bunu duyunca ben de zaten kavga ettim. Kısaca ben sözde adı akraba olupda hayatımda 3-5 kere göreceğim insanlar için düğün yapmak istemiyorum sadece aile arasında bir küçük kutlama istiyorum ama herkes bana karşı muhalefet olmuş durumda, ne yapabilirim de ikna edebilirim ailemi?
Bende senin gibi olsun istiyorum ikimizde memuruz ve dugun istemiyorum kutlama tarzi bisey istiyoeum akrabalar onunde oynucanda nolcak sanki ailenin sana destek cikmasi lazim annenler gercrkten damat adayini istiyolarmi emin misinMerhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
annesi düğün istemeyen kızı ben oğluma gelin almam demiş anneme,
Ben bosanmis bir bayan olarak, suan'ki sevgilimle evlenmeyi dusunuyorum.. fakat ikinci dugun istemiyorum.. banada gereksiz geliyor acikcasi.. sevgilime sade bir nikah ve aile arasi eglence yeterli dedim.. olmaz diye tutturdu dugun mecbur olacak diyor, ben hic evlenmedim diyor.. annesinede soyledim dugun gerekmez diye, anneside olurmu oyle sey mecbur olacak diyor.. konu gelinlige geldi sevgilim satin alalim diyor ben ise kiralariz diyorum.. iki derede bir arada kaldim.. kim hakli sizce ? ama yinede dugun konusu icin onlari ikna etmeye calisicam.. guzel bir nikah ve aile arasi kutlama oldukca yeterli diye dusunuyorum.. Haklisiniz aslinda .. ayrica annenizin istekleri bitmeyecek gibime geliyor..
Şuraya yazmadan edemedim bizimki de o civardaydı 17-18 falan.Ne saçma18binlik düğün salonu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?