Annem ve Kaynana adayım benimle küs :/

Ben kimseyi dinlemedim.nikah ve çok yakinlarimla dugunumsu eğlence yaptım.elalem değil ben evleniyorum ve nasıl istersem öyle yaptım.beni seven zaten bu fikirlerimle sevdi.geleneksel her şeye hayır.

Merhaba kızlar nişanlımla kavga ettim , çok üstüne gittim oda annemle sen arasında bırakıyorsun beni ben de düğün istemiyorum dedi fakat daha sonra bunun annesi düğün istemeyen kızı ben oğluma gelin almam demiş anneme, annemde ona hakaret etmiş sonra ben de nişanlımla kavga ettim nişan bozuldu.Çok yakında okullar açılıyor çok üzülüyorum ama bir kere çıkardım o yüzüğü , pişmanım ama gururumdan taviz vermediğim içinde mutluyum.Nişanlım 2 gündür evin önünden ayrılmıyor ne yapmam lazım sizce o ne annesini bırakıyor ne beni

Sadece bir laf söyledim ona , anneni istemiyorum o benim kararlarıma saygı göstermiyor oda anneme laf söyletmem vs vs kafam çok karışık..

Arkadaşlar yukarıdaki olaylardan sonra olanlar bu

Merhaba kızlar nişanlımla kavga ettim , çok üstüne gittim oda annemle sen arasında bırakıyorsun beni ben de düğün istemiyorum dedi fakat daha sonra bunun annesi düğün istemeyen kızı ben oğluma gelin almam demiş anneme, annemde ona hakaret etmiş sonra ben de nişanlımla kavga ettim nişan bozuldu.Çok yakında okullar açılıyor çok üzülüyorum ama bir kere çıkardım o yüzüğü , pişmanım ama gururumdan taviz vermediğim içinde mutluyum.Nişanlım 2 gündür evin önünden ayrılmıyor ne yapmam lazım sizce o ne annesini bırakıyor ne beni

Sadece bir laf söyledim ona , anneni istemiyorum o benim kararlarıma saygı göstermiyor oda anneme laf söyletmem vs vs kafam çok karışık..

Aileler hemfikir ise düğünden kaçışın yok... Önce annenle bilezik işini konuş. Önemli olan altın-salkım değil, geçim. Gerisi boş. Önce ALLAH geçim versin. Eşya, ev, araba, altın olur gider...

Mini düğün önerebilirsin. Gündüz nikah'la birlikte bir saatlik eğlence. Çok ta hoş oluyor. Kokteyli olabilir. Akşam da size kalır...
Mutluluklar dilerim...

Sizin işin başa cikmica bellidi nisanlim olacak adam demiştiniz hiç aklımdan çıkmıyor demekki rabbimde istememiş hayiirlisi

Ya bu yüzden nişan mı bozulur... Tamam baskı yüzünden yapmak zorunda değilsiniz, ben de bunu demiştim de, nişanlınızı da seviyorsanız bunu ayrılma meselesi yapmayın bence.

Köyümsü nedemek açıklar mısınız
Ve 18 bin uçuk bi rakam

Bende senin gibi olsun istiyorum ikimizde memuruz ve dugun istemiyorum kutlama tarzi bisey istiyoeum akrabalar onunde oynucanda nolcak sanki ailenin sana destek cikmasi lazim annenler gercrkten damat adayini istiyolarmi emin misin

annesi düğün istemeyen kızı ben oğluma gelin almam demiş anneme,

İyice sacmalamis. Düğünun tüm masrafini tek başına üstlesin madem.

Şu erkekler de bi garip kendi istese neyse diyecegim ama kendisi de istemiyor. Illa ki analarinin dedigi olacak.

Son düzenleme:

Sen ilk evliğinde de düğün yapmadiysan sorun yok. Ama ilkinde yapip bunda yapmıyorsan özenmiyorsun gibi gelir nisanlina. O zaman yapmalısın.

Gelinligi satin almaya hiç gerek yok bence de benimki kac yildir oylece duruyor. Gereksiz.

Eşim olacak insan, (kayınvalide değil de) kaynana adayım. Kaba misiniz biraz?
hem ben evladimin memleketine koyumsu demenizi de hiç hoş bulmadım. İçimden innsaallllaaah Yozgat'a çıkar tayininizz demek geldi ortmen hanim

Çok haklısın kesinlikle düğün dernek evlenecek çifte yük ne gerek var. Nikah salonunda nikah kiyabilirsiniz bilmem gönülleri olur mu

Biraz şımarıkca söylemleriniz var.karşımdaki ne düşünür demiyor gibisiniz.
Akrabalarda sizin düğüne gelip bir ton para veya taki takmak istemiyordur ama mecburen geliyordur. İnsanlar taktıkları hediyeyle istedikleri yerde gonlunce eglenebilir Ama hatır için düğünede gelmeye mecbur kalıyorlar.

Sanırım Yozgat değilde düğün Paris'te oluyor 18.000 TL ne yahu?Ablam İstanbul'da evlendi gayet güzel bir düğün salonunda ve 5000 tl ydi.Her neyse bu sizin fikriniz tabi ama yapın düğününüzü sonuçta mesleklerinizde,kazancınızda iyi ôyle çok kaybınız olmaz.

5000 tlye kamışlı kolalı düğün olur anca saka mısınız 18bin az bile sizin yemekli dugunlerden haberiniz yok heralde.

Bi yolunu bul yapma. Ornegin borca sok.

Sıkıntılı bir konu
Düğün konusunda nasıl ikna edersiniz bilmem
İkiniz nişanlınızla istemeseniz olabilir

18binlik düğün salonu mu?
Şuraya yazmadan edemedim bizimki de o civardaydı 17-18 falan.Ne saçmasırf insanlar görsün diye oldu.Sen eşyayı biraz pahalısını beğensen gözler fal taşı gibi açılıyor ama düğüne gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…