- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Tebrikler tebrikler vallahi nedir bu milleti eglendirme gobek attirma arkadas sacma sapan o parayla ev al ,tatile git ve yorulmadan dunya evine gir miss .Merhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Ben 24 yaşındayım ve evlilik arefesindeyim, ben düğün istemiyorum ve düğünün çok saçma bir adet olduğunu düşünüyorum.Düğüne harcanacak para yerine o parayla ev ve tatil istiyorum ama benden başka herkes karşı bu duruma.Eşim olacak insan doktor ben de bir öğretmenim gelir durumumuz güzel her türlü düğünü yapabiliriz ama şu günlerde yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile düğün salonuna 18bin TL para istiyorlar, bu para sadece düğün için daha bunun elbisesi,kuaförü vs vs varda var.Annem tutturmuş şu bileziği almazlarsa olmaz diyor, babam öyle şey mi olur diyor derdimi anlatamıyorum.Annem demiş ki kızım 25bin liralık trabzon bilezik istiyor , bunu duyunca ben de zaten kavga ettim. Kısaca ben sözde adı akraba olupda hayatımda 3-5 kere göreceğim insanlar için düğün yapmak istemiyorum sadece aile arasında bir küçük kutlama istiyorum ama herkes bana karşı muhalefet olmuş durumda, ne yapabilirim de ikna edebilirim ailemi?
Ha ha ha aynen ya palyaco gibi oluyorlar birde suratlara bak kimse gulmuyor ama vucutlari oynuyor pistte is olsun iste .Piyanist şantörün olduğu ,maket pastanın kesildiği ,füze görünümlü topuz saçları bende saçma buluyorum umarım ilerde kendimi bu tablonun içinde bulmam
Bakalim kaynana adaylari kabul edicek mi ille dugun diye tutturanlar var .Sirf taki icin .Sunnette de dugun var oglanin bi pip...kesiliyo hayda konvoydan tut davula kadar bu da komik .Mevlut yap tamam .Kendim düğün yaptığım için pişmanım.iki kızım var onlar bana böyle bir istekte bulunurlarsa eğer o düğünün iki katı ile kendilerine ev-araba alırım
Çok saçma alem ne der diye dünyanın parasını harcıyoruz
İki kişilik bı yuva kurabilmek için kaç kişinin rızasını alıyoruz. Dıdısının dıdısıyla uğraşıyoruz. Yok elalem dul musun da düğün yapmadın demesin diye gereksiz bı yığın para harcanıyor. Bı daha hiç giyilmeyecek elbise için o hengamede terle berbat olacak saç makyaj için bı yığın para ödeniyor. Millet iki göbek atsın diye aylarca davetiyesi, gelinliği, arabası, çiçeği, takısı bir yığın masraf daha çift evlenmeden bı yigin masraf borç. Keşke hiç zorlamasalar bı kere evleniyorum zaten diye yıllık borca giriyoruz. Offf ya umarım halledebilirsin. İleride ben de böyle istiyorum
Halay başı olursam ilerde bideHa ha ha aynen ya palyaco gibi oluyorlar birde suratlara bak kimse gulmuyor ama vucutlari oynuyor pistte is olsun iste .
ohoo daha dugune gelmeden oncesi var .Gelini evden cikartirken para kopartan akbabalar,arabanin yolunu kesmek icin atlayanlar, cerez yedim yemedim kavgasi,masa kavgasi .Allah dugun istemeyenleri versin bize ugrasamam .Gittiğim düğünlerde meyvesularini ikişer üçer alıp çantaya atan teyzeler üstüne bide nerdeyse pasta savaşı verenler yüzünden soğudum bu tarz düğünlerden yoksa yapmak isteyen yapanlara saygım var herkesin kendi hür iradesi sonuçta
Hep stres bunlar ya Allah yardım etsin bütün evleneceklereohoo daha dugune gelmeden oncesi var .Gelini evden cikartirken para kopartan akbabalar,arabanin yolunu kesmek icin atlayanlar, cerez yedim yemedim kavgasi,masa kavgasi .Allah dugun istemeyenleri versin bize ugrasamam .
Bakalım tabiki orası da var ama benim şimdiki aklım olsaydı yapmazdım düğün.Zaten şu İNSANLAR NE DER SANA AYIP olayını kaldırıp kendimiz için yapsak bı çok şeyi daha iyi olurBakalim kaynana adaylari kabul edicek mi ille dugun diye tutturanlar var .Sirf taki icin .Sunnette de dugun var oglanin bi pip...kesiliyo hayda konvoydan tut davula kadar bu da komik .Mevlut yap tamam .
Anneler annelerimiz ister. Kırmamak lazım.Siz bence girdiğiniz ilk süper lüks otelin balo salonunu sordunuz bu fiyata. Geçiniz düşük bütçeli yerler illa ki vardır yozgat bu Paris veya new york değil ya.
Bu arada bence anneniz doğru düşünüyor. Siz bir ömür boyu doktor olan kocanizla mutlu olamayip ilerde yollariniz ayrilirsa size takilanlar sizi biraz idare eder. Hayat toz pembe değil. Bu arada hayatta sadece siz ve istekleriniz yok. Sizi bu yasa getiren büyüten aileniz düğün yapmanızı istiyor ve onları kiriyorsaniz size tavır almakta haklılar
bende oyle dusundum dandık 2 binliralık salon tuttum esimle herseyi ortak yaptık onemli olan esin ne ıstıyor benimkilerde ılk terss durdu lakın once onların gönlunu aldım sonra ıstediğimi yaptım hepsini eve topla konusMerhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Ben 24 yaşındayım ve evlilik arefesindeyim, ben düğün istemiyorum ve düğünün çok saçma bir adet olduğunu düşünüyorum.Düğüne harcanacak para yerine o parayla ev ve tatil istiyorum ama benden başka herkes karşı bu duruma.Eşim olacak insan doktor ben de bir öğretmenim gelir durumumuz güzel her türlü düğünü yapabiliriz ama şu günlerde yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile düğün salonuna 18bin TL para istiyorlar, bu para sadece düğün için daha bunun elbisesi,kuaförü vs vs varda var.Annem tutturmuş şu bileziği almazlarsa olmaz diyor, babam öyle şey mi olur diyor derdimi anlatamıyorum.Annem demiş ki kızım 25bin liralık trabzon bilezik istiyor , bunu duyunca ben de zaten kavga ettim. Kısaca ben sözde adı akraba olupda hayatımda 3-5 kere göreceğim insanlar için düğün yapmak istemiyorum sadece aile arasında bir küçük kutlama istiyorum ama herkes bana karşı muhalefet olmuş durumda, ne yapabilirim de ikna edebilirim ailemi?
Merhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Merhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Yalan demek istemiyorum ama arkadaş biraz abartarak yalan söylemiş bende orda düğün yaptım ve 2 gün için 5 bin verdik oda yer bulamadık 18 bin dediği yer neresidir merak ettim koyumsu diyorya insan geldiği yeri begenmiyorsa gideceği pek yer vermez rabbim bi yozgatli olarak gayet güzel benim memleketim evet koyumsu olabilir ama annem babamda orda yaşıyor biz mutluyuz koyumuzde ben ayrıldım ama her fırsatta18binlik düğün salonu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?