Annem ve Kaynana adayım benimle küs :/

Tebrikler tebrikler vallahi nedir bu milleti eglendirme gobek attirma arkadas sacma sapan o parayla ev al ,tatile git ve yorulmadan dunya evine gir miss .

Piyanist şantörün olduğu ,maket pastanın kesildiği ,füze görünümlü topuz saçları bende saçma buluyorum umarım ilerde kendimi bu tablonun içinde bulmam
Ha ha ha aynen ya palyaco gibi oluyorlar birde suratlara bak kimse gulmuyor ama vucutlari oynuyor pistte is olsun iste .

Bakalim kaynana adaylari kabul edicek mi ille dugun diye tutturanlar var .Sirf taki icin .Sunnette de dugun var oglanin bi pip...kesiliyo hayda konvoydan tut davula kadar bu da komik .Mevlut yap tamam .

Gittiğim düğünlerde meyvesularini ikişer üçer alıp çantaya atan teyzeler üstüne bide nerdeyse pasta savaşı verenler yüzünden soğudum bu tarz düğünlerden yoksa yapmak isteyen yapanlara saygım var herkesin kendi hür iradesi sonuçta

ohoo daha dugune gelmeden oncesi var .Gelini evden cikartirken para kopartan akbabalar,arabanin yolunu kesmek icin atlayanlar, cerez yedim yemedim kavgasi,masa kavgasi .Allah dugun istemeyenleri versin bize ugrasamam .

Siz bence girdiğiniz ilk süper lüks otelin balo salonunu sordunuz bu fiyata. Geçiniz düşük bütçeli yerler illa ki vardır yozgat bu Paris veya new york değil ya.
Bu arada bence anneniz doğru düşünüyor. Siz bir ömür boyu doktor olan kocanizla mutlu olamayip ilerde yollariniz ayrilirsa size takilanlar sizi biraz idare eder. Hayat toz pembe değil. Bu arada hayatta sadece siz ve istekleriniz yok. Sizi bu yasa getiren büyüten aileniz düğün yapmanızı istiyor ve onları kiriyorsaniz size tavır almakta haklılar

ohoo daha dugune gelmeden oncesi var .Gelini evden cikartirken para kopartan akbabalar,arabanin yolunu kesmek icin atlayanlar, cerez yedim yemedim kavgasi,masa kavgasi .Allah dugun istemeyenleri versin bize ugrasamam .
Hep stres bunlar ya Allah yardım etsin bütün evleneceklere

Bakalim kaynana adaylari kabul edicek mi ille dugun diye tutturanlar var .Sirf taki icin .Sunnette de dugun var oglanin bi pip...kesiliyo hayda konvoydan tut davula kadar bu da komik .Mevlut yap tamam .
Bakalım tabiki orası da var ama benim şimdiki aklım olsaydı yapmazdım düğün.Zaten şu İNSANLAR NE DER SANA AYIP olayını kaldırıp kendimiz için yapsak bı çok şeyi daha iyi olur

Anneler annelerimiz ister. Kırmamak lazım.
+1

bende oyle dusundum dandık 2 binliralık salon tuttum esimle herseyi ortak yaptık onemli olan esin ne ıstıyor benimkilerde ılk terss durdu lakın once onların gönlunu aldım sonra ıstediğimi yaptım hepsini eve topla konus

18 bin cok fazla degil mi ya istanbulda bile 18 bine prensesler gibi bir dugun yaparsin saray gibi de bi salon tutarsin.

Ben bosanmis bir bayan olarak, suan'ki sevgilimle evlenmeyi dusunuyorum.. fakat ikinci dugun istemiyorum.. banada gereksiz geliyor acikcasi.. sevgilime sade bir nikah ve aile arasi eglence yeterli dedim.. olmaz diye tutturdu dugun mecbur olacak diyor, ben hic evlenmedim diyor.. annesinede soyledim dugun gerekmez diye, anneside olurmu oyle sey mecbur olacak diyor.. konu gelinlige geldi sevgilim satin alalim diyor ben ise kiralariz diyorum.. iki derede bir arada kaldim.. kim hakli sizce ? ama yinede dugun konusu icin onlari ikna etmeye calisicam.. guzel bir nikah ve aile arasi kutlama oldukca yeterli diye dusunuyorum.. Haklisiniz aslinda .. ayrica annenizin istekleri bitmeyecek gibime geliyor..

Bir kız evladım olursa yemin ettim hiç bir isteğine karışmayacağım...
Nasıl isters öyle olsun o adet bu adet nefret ettim artk...

Kuaföre sadece tek başıma gittim diye kıyamet koptu, cümbür cemaat toplayıp gitseydim benden iyisi olmayacaktı...

Evim yetişmedi Eşyalı bi eve Kiraya çıktım çeyizimi de almadım onları ilk kendi evimde kullanıcam diye...
Aaa gizem çeyiz çıkarmadı böyle adet mi olur dediler...

Kapı parası saçmalığı yapılmayacak dedim çok bilmiş akrabalar adettendir dedi bir şekilde oda oldu...

Bir şekilde etkiliyorlar insanı onların dediği bir anda oluveriyor anlamıyorsun bile...

Ve sebep sadece "ELALEM NE DER"
Toplumca millet için yaşıyoruz...

Ayni mantiktayiz canim. Tum bu etkinlikler bana angarya olarak geldiginden kimsenin dedigine kulak asmadan kendi bildigimi okumustum.

Tek gecede tanisma isteme soz nisan oldu

Kina ve dugun olmadi. Sadece nikah oldu

Nikahtan 2 gun once 15-20 kisilik arkadas grubum bize bir bekarliga veda organize etmisti oraya gittik sadece konuk gibi gitmistik onada.

2.5 yillik evliyim, iyiki oyle yapmisim diyorum simdi. Bugun evlensem yine ayni seyi yaparim:)

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Aynı durum bizimde başımıza geldi eşim ve ben düğün istemedik sade bir nikah yapalım dedik ama benim tayin im için önceden nikah kıymak zorunda kaldık yapılacak bişey kalmadı aileler çok istekliyediler ve o düğün yapıldı söylediğin fiyattan daha da yüksek meblağlara ilk başlarda bir sürü şey bana saçma geldi zorunluluk gibi ama şimdi düğün videoma bakınca iyi ki olmuş diyorum çünkü o dönemde gereksiz saçma bulduğunuz şeyler ilerde gerekli görülebiliyor ya da keyif alınabiliyor
Bence sende itiraz etme düğün olsun hatta keyfini çıkar yazdığın rakamin üzerinde bir takın olur zaten tatile de gidersiniz ileride ev de alirsiniz hiç merak etme

Annene gelince anne ben zarif ve sade bir takı istiyorum de sen karışma ben seçeceğim de

Kayinvalidem bana Trabzon burması almak istiyorum gelinime demişti birlikte baktık kırılmasıniz daha sade birşeyler alalım ki hep takabileyim dedim sen nasıl istersen kızım dedi benim istediğimi aldık yani karşı tarafın da gönlünü kırmadan kendimizin istediğini yaptırabiliriz

Velhasıl kelam düğün olsun bütçenize göre ve eğlenmeye bak gerçekten 1 kere oluyor anne baba olunca siz de anlayacaksınız ne demek istediğimi

18binlik düğün salonu mu?
Yalan demek istemiyorum ama arkadaş biraz abartarak yalan söylemiş bende orda düğün yaptım ve 2 gün için 5 bin verdik oda yer bulamadık 18 bin dediği yer neresidir merak ettim koyumsu diyorya insan geldiği yeri begenmiyorsa gideceği pek yer vermez rabbim bi yozgatli olarak gayet güzel benim memleketim evet koyumsu olabilir ama annem babamda orda yaşıyor biz mutluyuz koyumuzde ben ayrıldım ama her fırsatta
Da gider gelirim canim memleketim

Nisanlim olacak adamda ayrıca çok tuhaf siz nişanlanan yada evlenmek istediğinize eminmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…