- 7 Ocak 2015
- 585
- 665
- 103
- 37
E zaten bakmak zorunda değil ki. İstemiyorsa bakmasın tabi. Konu sahibi nerede ben çocuk yapıp anneme baktıracağım dedi ki?Annende keyflne göre hareket etsin doğumdan sonra toruna bakmasın oda bencil davransın madem ki sen annenin isteğini kabul etmiyorsun herkes keyfi ne istiyorsa öyle davransın kimse fedar olmasını beklemesin
kesinlikle sonuna kadar haklısnızMerhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Ben 24 yaşındayım ve evlilik arefesindeyim, ben düğün istemiyorum ve düğünün çok saçma bir adet olduğunu düşünüyorum.Düğüne harcanacak para yerine o parayla ev ve tatil istiyorum ama benden başka herkes karşı bu duruma.Eşim olacak insan doktor ben de bir öğretmenim gelir durumumuz güzel her türlü düğünü yapabiliriz ama şu günlerde yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile düğün salonuna 18bin TL para istiyorlar, bu para sadece düğün için daha bunun elbisesi,kuaförü vs vs varda var.Annem tutturmuş şu bileziği almazlarsa olmaz diyor, babam öyle şey mi olur diyor derdimi anlatamıyorum.Annem demiş ki kızım 25bin liralık trabzon bilezik istiyor , bunu duyunca ben de zaten kavga ettim. Kısaca ben sözde adı akraba olupda hayatımda 3-5 kere göreceğim insanlar için düğün yapmak istemiyorum sadece aile arasında bir küçük kutlama istiyorum ama herkes bana karşı muhalefet olmuş durumda, ne yapabilirim de ikna edebilirim ailemi?
yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile
İnsanlarına hakaret yokki niye özür dilesin..Evet bazı iller gelişmediği için köy benzetmesi olabilir..Öncelkle burada Yozgatlı olan arkadaşlarımızdan özür dileyin!!
Sonra derdinize derman arayın..
Ben de bunda alınacak birşey göremedim , gümüşhanede yaşıyorum gümüşhane de gayet köyümsü bir şehir. Gümüşhaneli kimse varsa itiraz edeceğini de sanmıyorum. 50bin nüfuslu bir yer. Yozgattan da bikaç kere geçtim. Küçücük bir yer işte. Hakaret yok ki. Köy hakaret değil yani, küçüklüğü ifade etmiş arkadaş. Yozgatlıların da buna itiraz edeceğini sanmıyorum.Öncelkle burada Yozgatlı olan arkadaşlarımızdan özür dileyin!!
Sonra derdinize derman arayın..
İnsanlarına hakaret yokki niye özür dilesin..Evet bazı iller gelişmediği için köy benzetmesi olabilir..
Konuya gelince evet 18000 çok ben 7 bine Eskişehirde yemekli düğün yaptım 300 kişi olduğy için de samimi oldu..Bu işler çok zor Ya nişanlını ikna edeceksin son sözü ikiniz söyleyeceksiniz..Diğer bir alternatifte çok az kişinin olduğu bi düğün hem masrafı az olur hem daha eğlenceli olur hemde herkes mutlu olur
Ben de bunda alınacak birşey göremedim , gümüşhanede yaşıyorum gümüşhane de gayet köyümsü bir şehir. Gümüşhaneli kimse varsa itiraz edeceğini de sanmıyorum. 50bin nüfuslu bir yer. Yozgattan da bikaç kere geçtim. Küçücük bir yer işte. Hakaret yok ki. Köy hakaret değil yani, küçüklüğü ifade etmiş arkadaş. Yozgatlıların da buna itiraz edeceğini sanmıyorum.
E yani?? Evet şehir adı var..Yaa neyse dediğiniz gibi olsun diliyorsa özür dilesin konusahibiNe olursa olsun burada bir şehir adı veriliyor.
Ben Yozgat'lımıyım değilim..
E yani?? Evet şehir adı var..Yaa neyse dediğiniz gibi olsun diliyorsa özür dilesin konusahibi
Merhaba ben çok aktif olmasam da yıllar önce sorunlarımı benimle aynı sorunu yaşayıp konu açan insanlar sayesinde çözmüştüm ama bu sefer bu sorunum çözülmüyor.
Ben 24 yaşındayım ve evlilik arefesindeyim, ben düğün istemiyorum ve düğünün çok saçma bir adet olduğunu düşünüyorum.Düğüne harcanacak para yerine o parayla ev ve tatil istiyorum ama benden başka herkes karşı bu duruma.Eşim olacak insan doktor ben de bir öğretmenim gelir durumumuz güzel her türlü düğünü yapabiliriz ama şu günlerde yozgat denilen köyümsü bir şehirde bile düğün salonuna 18bin TL para istiyorlar, bu para sadece düğün için daha bunun elbisesi,kuaförü vs vs varda var.Annem tutturmuş şu bileziği almazlarsa olmaz diyor, babam öyle şey mi olur diyor derdimi anlatamıyorum.Annem demiş ki kızım 25bin liralık trabzon bilezik istiyor , bunu duyunca ben de zaten kavga ettim. Kısaca ben sözde adı akraba olupda hayatımda 3-5 kere göreceğim insanlar için düğün yapmak istemiyorum sadece aile arasında bir küçük kutlama istiyorum ama herkes bana karşı muhalefet olmuş durumda, ne yapabilirim de ikna edebilirim ailemi?[/QUOTE
Düşünceniz harika. Eğer eşinizde sizinle aynı fikirdeyse bi akşam anne ve babaları toplayın ve ikinizde güzelce konuşup ikna edin. Geri kalan teferruat
Gelecekteki ben yazmis konuyu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?