Annem ve sevgilim arasında kaldım ...:(

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
Kızlar merhaba

annem dün bel fıtığı ameliyatı gecırdı bugun sabah cıktık hastaneden. annem yürüyebiliyor çok şükür. ağrılar cok az var. kötü bı durumu yok ama yardımıma ıhtıyacı var. şimdi geleyi sevgilimle olan alakasına: sevgilimin abisi evlenıyor ve benim yaşadığım şehırde oturcaklar buraya gelcek esyalar. bugun sevgılım ve abısı esyaları yerleştırmek ıcın geldıler. çok kötü bı zamanlama olduç sevgilimle temmuzdan beri görüşemıyorum geldı bır ıkı gun kalıp gıtcek.annemide yalnız bırakamıyorum aklım kalıcak onda cıkıp gıdemem bı yere. martta ben gıdıcem sevgılımın yanına bana düşen dişimi sıkıp martı beklemek galiba :(:14:

Çok geçmiş olsun öncelikle!
Bazen bazı şeylere katlanmaktan başka çare yok değil mi?
Malesef öyle..
Sevginizin hatırına dişinizi sıkmaktan başka çare yok galiba..

Kızlar merhaba

annem dün bel fıtığı ameliyatı gecırdı bugun sabah cıktık hastaneden. annem yürüyebiliyor çok şükür. ağrılar cok az var. kötü bı durumu yok ama yardımıma ıhtıyacı var. şimdi geleyi sevgilimle olan alakasına: sevgilimin abisi evlenıyor ve benim yaşadığım şehırde oturcaklar buraya gelcek esyalar. bugun sevgılım ve abısı esyaları yerleştırmek ıcın geldıler. çok kötü bı zamanlama olduç sevgilimle temmuzdan beri görüşemıyorum geldı bır ıkı gun kalıp gıtcek.annemide yalnız bırakamıyorum aklım kalıcak onda cıkıp gıdemem bı yere. martta ben gıdıcem sevgılımın yanına bana düşen dişimi sıkıp martı beklemek galiba :(:14:

evet canim ne yapman gerektigini kendin yazmissin zaten, marta kadar disini SIkmalisin.
Hic kimse ve hic bisey insanin kendi annesinden onemli olamaz asla! Hele ki sana ihtiyaci var suan :71:

evet aynen öyle bana ıhtıyacı var. ben yemeği hazırlasamda butun ıhtıyaclarını karsılasamda bır saat dahi olsa ayrıldıgımda aklıma kalcak. sevgilim demin geldi kapının önunde uzaktan gördum bi öylecee gitti benimde içim gitti:43:

evet aynen öyle bana ıhtıyacı var. ben yemeği hazırlasamda butun ıhtıyaclarını karsılasamda bır saat dahi olsa ayrıldıgımda aklıma kalcak. sevgilim demin geldi kapının önunde uzaktan gördum bi öylecee gitti benimde içim gitti:43:

evet canim herseyi hazirlasan bile belki o 1 saat icinde sana ihtiyaci olucak. :70:

ay cok tatlisiniz ya cok hosuma gidiyo boyle seyler, kapinin onune geldi sen gordun uzaktan ve gitti, cok guzel bi heyecan, mutluluk :16: umarim sevginiz baki kalir canim :71:

güzel olmasına güzelde ben 6 . kattayım aşağıya geldı arabayla cıktı guya etrafa bakınıyo bende mutfaktan bakıyorum her an babam gelebilir korkusuyla. ama gercekten çok özledimmm en son temmuzda görüştük. sabret deliboncuk sabrettt

güzel olmasına güzelde ben 6 . kattayım aşağıya geldı arabayla cıktı guya etrafa bakınıyo bende mutfaktan bakıyorum her an babam gelebilir korkusuyla. ama gercekten çok özledimmm en son temmuzda görüştük. sabret deliboncuk sabrettt

Ay ne tatlısın sen böyle öncelikle kutlarım seni anneni düşünüp düğüne bile gidemiyorsun hayırlı evlat böyle olur işte....
Markete filan gidecem deyip 10 dakikada olsa aşağıya inseydin keşke görürdün en azından ..

ehehe bende markete gidiyorum bahanesiyle,çoğu zaman çöpleri atayım falan derdim

gider aşkımı 5 dakıka görür yukarıya çıkardım flört ederken :))

Ahh ahh eskigünlere gittim birden,çok şekersiniz

Annenizede büyük geçmiş olsun

sen doğru olanı yapmışsın.

Ama bir kaçamak yap 5 dakika bile olsa görüş bence :))

Kesinlikle annenin yanında kalmalısın canım. En dogrusunu yapıyorsun. Biz eşimle çıkarken annem
ameliyat olmuştu. Ben çalışıyordum ameliyat oldugu gün ama herkes başındaydı ablalarım, yengem
teyzelerim,abim,babam hepsi. Bir ben yoktum bende izin alamamıştım o gün babamda herkes
başında merak etme sen işine bak dedi zaten akşama dogru 4 te girecekti ameliyata bende 6,5 gibi
orda olabilirdim ancak ayılırdı annemde. Sonra akşam çıktım sevgilimle aynı yerde çalışıyoruz o
zaman şimdiki eşim işte çok fazlada görüşemiyoruz tutturdu işte annen çıkmış ameliyattan durumu
iyiymiş zaten çok fazla görüşemiyoruz lütfen bir iki saat oturalım bir yerde diye. Bende seviyorum
tamam madem dedim. Hastaneye gittim annem ayılmış ilk beni sormuş nerde diye geldim herkes
nerde kaldın diye söylendi trafik vardı dedim ama ablalarım yemedi tabi. Sonra o kadar çok suçluluk duydumki annemden dahamı önemliydi 1 saat onun yanında oturmak cahillik işte hala
aklıma geldikçe büyük bir suçluluk duyarım ve çok utanırım.

evet canim herseyi hazirlasan bile belki o 1 saat icinde sana ihtiyaci olucak. :70:

ay cok tatlisiniz ya cok hosuma gidiyo boyle seyler, kapinin onune geldi sen gordun uzaktan ve gitti, cok guzel bi heyecan, mutluluk :16: umarim sevginiz baki kalir canim :71:

keşke 5 dk cık kapından görüşseydiniz

Ay ne tatlısın sen böyle öncelikle kutlarım seni anneni düşünüp düğüne bile gidemiyorsun hayırlı evlat böyle olur işte....
Markete filan gidecem deyip 10 dakikada olsa aşağıya inseydin keşke görürdün en azından ..

ehehe bende markete gidiyorum bahanesiyle,çoğu zaman çöpleri atayım falan derdim

gider aşkımı 5 dakıka görür yukarıya çıkardım flört ederken :))

Ahh ahh eskigünlere gittim birden,çok şekersiniz

Annenizede büyük geçmiş olsun

sen doğru olanı yapmışsın.

Ama bir kaçamak yap 5 dakika bile olsa görüş bence :))

canlar yorumlarınız için teşekkür ederim. hepiniz güzel moral verdiniz çok sağol. dükkanın önüne geldiğinde saat 10 du yanı kapalıydı dükkan bizim sitenin küçük bi dükkanı var erken kapanır. çöp desen oda biraz uzak. inemedim yanına.
ama bugun çarsıya gitmem gerekıyordu birşeyler alınacaktı sevgilimde bi kaç yere davetiye verecekti burda. 10 dk bi pastanede buluşalım dedi. kardeşimde evdeydi. ben gelene kadar cıkmamasını söyledim.öyle gittim hasret giderdik ayrılmak çok zor oldu. özledim derken bile gözlerim doluyodu artık düşünün gerisini... :5:

Back
X