annem ve sevgilim

atmibu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
28
0
6
Ankara
merhaba arkadaşlar.. öyle kötü bi durumdayım ki.. yaklaşık 2 buçuk yıllık çok sağlam ve emin adımlarla kısmetse evliliğe doğru giden bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum o benim herşeyim. hem arkadaş hem abi hem baba hem çok iyi bir yol arkadaşı.anneme daha önce fotoğrafını falan göstermiştim fazla bi yorum yapmamıştı. geçen günlerde tesadüfen tanıştılar. annem öyle kırıcı yorumlar yaptı öyle önyargılı davrandı ki herşey dış görünüş mü? çiftler illlaki aynı güzellikte mi olmalı. önemli olan duygular değil mi ? hiç yakışmıyomuşuz vs ağzına ne geldiyse söyledi. bir anne böyle cümleler nasıl kurabilir ki. eleştirdiği kişide bi ana kuzusu bi insan evladı değil mi. üstelik sevgilim çirkin falan da değil. annemin bi ayrılalım diye dua etmediği kaldı üstelik ben bu kadar mutluyken neden bunu göz ardı edip sadece dış görünüşe bakılır ki? annemle de sevgilimle de aramız açıldı bu yüzden arada kaldım.. sevgilimden asla ayrılmam ama bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Annenle konusarak duygularini paylasarak aranizdaki buzlari eritebilirsin zamanla. Anlamadigim sevgilinle neden aran acildi ? umarim annenin onun icin yaptigi yorumlari ona anlatmamissindir.

Sevgilin annenin yorumlarina şahit mi oldu yoksa sen anlatmak gibi bi hataya mı düstün?

o kadar üzüldüm ki kendsi anlamış zatenn böyle bi sıkıntı olduğunu anlttım bnde... keşke anlatmasaydm

canım en iyi ihtimalle annene seviglini kabul ettirirsin,
sevgilininde gönlünü alırsın ama sadece senın hatrın ıcın yutar.
amaaa asla unutmaz ve evlenırsenız eger ömür boyu annene karsı bu kırgınlıgı gecmez ve hep yuzune vurur annen zaten benı begenmedı ıstemedı dıye.
buyuk hata yapmışsın ona soylemekle ama iş işten gecmiş artık düzeltmeye bak..

Çok fazla takma kafama sonuçta aannen evlenmiicek onunla :)))

Zamanla elbet sever .. Sevginin açamayacağı kapı yoktur unutma ...
sende tavrını koyarsın fakat sebilinde bu durumdan bahsetme .. İster istemez çeker kendini ...

İnsan evlenince bile, ailesiyle ilgili her şeyi eşine anlatmamalı.
Ya da eşiyle ilgili şeyleri ailesine.
Yani hep bu hataya düşüyor insanlar.
Biraz çene tutulsa halbuki .
Uğraşacaksınız şimdi bir dünya , kolay gelsin ne diyim
Bunun düzeltilecek bir durumu yok. Sevgilinize de saygısızlık yapması için hak tanımışsınız resmen.

Son düzenleme:
annenin begenmedigini sevgiline anlattıgın gibi coook daha onceden sevgilinle ilgili birseyi annene anlatmıs olabilir misin?

cunku sadece fotografa bakıp once sessiz kalması sonra tanır tanımaz begenmedim diye sayması bana normal gelmedi.

Sevgilin bu yorumlar karsisinda ister istemez geri cekecektir kendisini. Ve sen ne yaparsan yap bunu iliskinizin hicbir evresinde unutmayacaktir. Senin adina gercekten uzuldum. Bu yorumlari nasil aktardin ona bilmiyorum ama umarim kivirma payin vardir. Belkide once annene bu iliskiyi kabullendirip erkek arkadasinlada bir tanisma ortami yaratabilirsin.annem seni daha yakindan tanimak icin bir kahve icelim diyor gibilerinden bir atak yaparsan belki kafasindaki kurgularindan arindirabilirsin

Amaan.Düzeliyor hiç canını sıkma.

Beni annem de başta öyle dedi,şimdi insan olsun gerisi boş diyor.

Ama diğer durumu toparlaman cidden çok zor olacak.

yok arkadaşım daha önce fotoya bakıp çok belli olmuyo falan deyip geçiştrmişti..inş düzelir yaa sevgilim kin tutmaz bliyorum ama çok kırıldı bi taraftan.. onunla mutlu olduğumu gördükçe kabullenir değil mi?

Elbette kabullenir , senin kararliligini mutlulugunu gore gore karsi cikacak degil ya. Bunlar zamanla asilacak seyler arkadasim hic kafana takma. Sonucta tanimiyor bile belkide taniyinca cok sevecek ve yapmis oldugu yorumlar icin pisman olacak.

1-bu 2yıl boyunca sevgilinin sana hos olmayan davranıslarını farkettigi icin içten içe kinlenmemisse
ya da sen herhangi bir sikayette bulunmamıssan,
2-annenin farkedip senin anlamadıgın kotu bir huyu yoksa ya da egitim vb nedenlerden oturu uygun bulmama gibi birsey yok ise;

annenin begenmeme durumu yarı kıskanclık yarı dıs gorunustur. dolayısıyla cok takmana gerek yok, duzelir.

ama ben genelde annelerin/ailenin gercekten kabul etmemeleri icin gecerli nedenleri oldugunu gordum,
dolayısıyla bu olay sadece yakısıklılık degilmis gibi geliyor hala bana.

Son düzenleme:
annem beni teyzeme benzetiyor mutsuz bi evliliği var onun gibi olcağımı düşünüyor bundan başka hiç bi geçerli sebebi yok yani sevgilimin bana zarar vermiş olması yada daha önceki bi tartışmadan faln kin gütmüş olması söz konusu değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…