merhaba arkadaşlar.. öyle kötü bi durumdayım ki.. yaklaşık 2 buçuk yıllık çok sağlam ve emin adımlarla kısmetse evliliğe doğru giden bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum o benim herşeyim. hem arkadaş hem abi hem baba hem çok iyi bir yol arkadaşı.anneme daha önce fotoğrafını falan göstermiştim fazla bi yorum yapmamıştı. geçen günlerde tesadüfen tanıştılar. annem öyle kırıcı yorumlar yaptı öyle önyargılı davrandı ki herşey dış görünüş mü? çiftler illlaki aynı güzellikte mi olmalı. önemli olan duygular değil mi ? hiç yakışmıyomuşuz vs ağzına ne geldiyse söyledi. bir anne böyle cümleler nasıl kurabilir ki. eleştirdiği kişide bi ana kuzusu bi insan evladı değil mi. üstelik sevgilim çirkin falan da değil. annemin bi ayrılalım diye dua etmediği kaldı üstelik ben bu kadar mutluyken neden bunu göz ardı edip sadece dış görünüşe bakılır ki? annemle de sevgilimle de aramız açıldı bu yüzden arada kaldım.. sevgilimden asla ayrılmam ama bu durumu nasıl düzeltebilirim?
yok arkadaşım daha önce fotoya bakıp çok belli olmuyo falan deyip geçiştrmişti..inş düzelir yaa sevgilim kin tutmaz bliyorum ama çok kırıldı bi taraftan.. onunla mutlu olduğumu gördükçe kabullenir değil mi?
yok arkadaşım daha önce fotoya bakıp çok belli olmuyo falan deyip geçiştrmişti..inş düzelir yaa sevgilim kin tutmaz bliyorum ama çok kırıldı bi taraftan.. onunla mutlu olduğumu gördükçe kabullenir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?