Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan tarihi belli değil, yapmak istiyor muyum ondan da emin değilim. Süreci biraz da ben uzatıyorum. Şu an sadece satılık evlere bakıyoruz.Eşimin ailesinin evine ilk kez aile tanışmasında gitmiştim. Sonrada nişanımız oldu zaten eşimde bir kaç defa teklif etmişti bende istememiştim. Anlayışlı olması gerekir bence nişan ne zaman?
tamam da sevgiliniz hassasiyetini kendi yaşasın sizle ne ilgisi varKadının günahını almak isteniyorum iltihaplı romatizması var yatak döşek yatıyo zamanında çok mide kanamaları geçirmiş, sevgilim bu konuda hassas o yüzden mi, yada anakuzuluğu mu, bi sorguladım.
bu ailede ne buluyorlar? 38 yaşına gelmiş bi erkeğin aile düşkünlüğünü anlayamıyorum.Adam aileci, evlenince. Koloni gibi yaşayacaksınız.
Devamlı iç içe git gel.
Adam kendini Allahtan belli ediyor. Etmese evlenince hüsran olurdu.
Bu şekilde devam etmek istersen devam edersin.
Aklı başında birisin…bu ailede ne buluyorlar? 38 yaşına gelmiş bi erkeğin aile düşkünlüğünü anlayamıyorum.
madem ailecisin git yaşa, başımızı niye yakıyosun?
Başka falsolari da mi var bu sebepli mi sadece?Nişan tarihi belli değil, yapmak istiyor muyum ondan da emin değilim. Süreci biraz da ben uzatıyorum. Şu an sadece satılık evlere bakıyoruz.
teşekkür ederim yorumunuz için. Allah şifa versin çok geçmiş olsunAklı başında birisin…
Bunlar konfor alanlarını bırakamayın, memeden ayrılamamış, sorumluluk almaktan kaçınan tipler.
Annesinin bile sorumluluğunu sana kitler.
Sanane annesinin hastalıklarından vs.
Benimde ciddi rahatsızlıklarım var, herkes ölecek ama benim riskim daha yüksek.
Bunlardan evlatlarıma ne evlenecekleri kişilere ne…
He ileride müsait olurlar bir ihtiyacım olur destek olurlarsa ok.
Ama ille git, gel, ara, yap, bak nedir Allah aşkına.
Benim sağlık sorunum evladımı ilgilendirir o da bi yere kadar; evlenecekler, gezecekler, hayatlarını yaşayacaklar.
İnanın benim gibi rahatsız etmeyen anneler günün sonunda kazanan olacak…
Erkek arkadaşın ve annesi şimdiden kaybetmişler ki oğlu kaç yaşında bagımlı olarak anasına yaşıyor. Tanıyanlarda kaçıyor.
Ayrıca beni evladım arasın hayatındaki kadın neden arasın. O benim evladım değil ben onun annesi değilim. İlişkimiz sıcak olursa zaten ileri de oturur bazı şeyler belirli sınırlar çerçevesinde.
Bunlar hep kurtulamadığım ortadoğu genlerinden.
Bak yoluna hiç başını ağrıtma…
ilk yıl çok vardı zamanında, hallettik sanıyorum(!)Başka falsolari da mi var bu sebepli mi sadece?
Muhtemelen annesi yine bişeyler talep ediyordur ama sizin haberiniz olmuyordur.ilk yıl çok vardı zamanında, hallettik sanıyorum(!)
-cimriydi hadi maddi sorunu var dedim zamanla aştık
tatile gitsek bölüşürdük ".. şu kadar göndersen yeter"demişliği var. Kat be katını gönderip rezil edince anladı hatasını,( söylemese zaten ben teklif ederim, konu bu davranış) şimdi tüm planlamayı rezervasyonu yapar öder bana hiç bişey demez.
- annesi sürekli bişeyler talep ederdi isterdi, zamanla azaldı. Eve alınacak çaycıdan tutunda kardeşinin yaşgünündeki hediyeye kadar isterdi. Baban yok mu o ilgilensin, bu ne deyip ayrılmak istedim, bu isteklerde bitti.
-evim var demişti, sonradan ailesine aldığını öğrendim kışın gelip kalıyorlar, evlendiğimizde kiraya çıkmayı talep etti reddettim, bu yüzden satılıklara bakıyor. Çünkü biliyor bu konu netleşmedikçe nişan olayına girmek istemiyorum.
-evinin kredisi devam ediyor, evlenirsekte edecek (az bi rakam takılmıyorum), bir de babası iflastan dolayı bankalardan blokeli, ek kredi kartını vermiş. ben ödeme yapmıyorum babam hallediyor dedi. Bu konuda napıcam bilmiyorum. İlerde karışıklık çıkar mı emin değilim
özetle tüm konular onun ailesine verdiği imtiyazlardan kaynaklanıyor, bana ilerde sorun yaşamayacağımıza inandırsa ki maddi olarak aynı kazanıyoruz, ailesine de sınır çizse sorun kalmayacak
Açıkçası bilmiyorum da yorumlarda haklısınız, bi noktada silip atmak daha mantıklı daha fazla uğraşmayıp
Annesini çok sevip düşünüyorsa, anasıyla yaşamaya devam edebilir. Sizi de sürüklemesine gerek yok.Kadının günahını almak isteniyorum iltihaplı romatizması var yatak döşek yatıyo zamanında çok mide kanamaları geçirmiş, sevgilim bu konuda hassas o yüzden mi, yada anakuzuluğu mu, bi sorguladım.
Nişan tarihi belli değil, yapmak istiyor muyum ondan da emin değilim. Süreci biraz da ben uzatıyorum. Şu an sadece satılık evlere bakıyoruz.
Bendeki 50 oluyor. Aynı değişmedi. Evlendikten sonra da değişmeyecek.Bayramda bile gitmedim yapacağım varsa da yapmıyorum.
38 yaşında nasıl bi anakuzuluğu? Ters sinirli biriyim hiç sevmem böyle şeyleri, ama kırmakta istemediğim için süreci nasıl yönetmeliyim o yüzden size danıştım
Bana ana kuzusu izlenimi verdi. Şimdiden kolaylıklar dilerim eğer evleneceksiniz. İyice tanımaya çalışın. Annemle konuşur musun diye ısrar etmesi çok saçma. Tek çocuk mu ?Selamlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:)
Sevgilimin anlamadığım bi davranışı var sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Genel olarak böyle annesini aradığında konuşmamı, onlara sık sık gidip gelmemi istiyor, ailesiyle tanıştırdığından beri böyle. Ben en başından nişan olmadan girip çıkmak istemediğimi belirttim ve tavrımı biliyor. Yine de denemelere devam ediyor. Bu arada geçen yıl sonu evlilik teklifi etti aileler tanıştı.
Kendisi benim annemi arasa bize gelip gitse tabiki bende yaparım ama " konuşur musun bize gelir misin" diye taleplerde bulunmasını anlamıyorum. Konuştuğum zamanda da ayrıca teşekkür edip sarılıyor.
Yani böyle onlarla olayım kalabalık oturalım istiyor anlamıyorum, ki ben hiç sevmem aile ortamınıda kendi ailemle de olsam odamda dinlenirim kalabalıktan hoşlanmam. Böyle olduğunu biliyor, dün dışarıdayız, annesi grip bikaç kere aradı ve benide konuşturdu. Benim annemde grip şu an o zaman sende ara mı demeliyim? Ben istemem böyle bişeyi, içinden geliyorsa yapılır söylemeye gerek kalmaz. Dile getirmesinin sebebi annesinin talebi olabilir mi?
Eş veya nişanlılarınızda benzer durumu yaşadığınız mı, ben mi acaba kendimi fazla geri çekiyorum?