Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kardeşi var, tek çocuk değil
ayrıldım zaten size zahmet olmasınannem çok hasta deyip durdu telefonda, yatalak mı ne yani dedim, bana çok şeffa davranıyormuş safça söylüyormuş (yersen)
aynen öyle bu nedir gerçekten, zaten itiraf etti evet öncekileri annesi söyletmiş. Ee ailemden başka kimsem yok diyor- ne alaka yaTebrikler 1 adet kumanız var...
Düşmeyin bu oyunlara. Evlenirseniz tepenize çıkarlar, sınır çizemezsiniz. Sevgiliyken g.tümüzden ayrılmıyodu şimdi kurum yapıyo derler. Kendi arıyo mu ananızı, peşinden tin tin gidiyo mu, yok. O yüzden o işi bi geçicek.Selamlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:)
Sevgilimin anlamadığım bi davranışı var sizinde düşüncelerinizi merak ettim.
Genel olarak böyle annesini aradığında konuşmamı, onlara sık sık gidip gelmemi istiyor, ailesiyle tanıştırdığından beri böyle. Ben en başından nişan olmadan girip çıkmak istemediğimi belirttim ve tavrımı biliyor. Yine de denemelere devam ediyor. Bu arada geçen yıl sonu evlilik teklifi etti aileler tanıştı.
Kendisi benim annemi arasa bize gelip gitse tabiki bende yaparım ama " konuşur musun bize gelir misin" diye taleplerde bulunmasını anlamıyorum. Konuştuğum zamanda da ayrıca teşekkür edip sarılıyor.
Yani böyle onlarla olayım kalabalık oturalım istiyor anlamıyorum, ki ben hiç sevmem aile ortamınıda kendi ailemle de olsam odamda dinlenirim kalabalıktan hoşlanmam. Böyle olduğunu biliyor, dün dışarıdayız, annesi grip bikaç kere aradı ve benide konuşturdu. Benim annemde grip şu an o zaman sende ara mı demeliyim? Ben istemem böyle bişeyi, içinden geliyorsa yapılır söylemeye gerek kalmaz. Dile getirmesinin sebebi annesinin talebi olabilir mi?
Eş veya nişanlılarınızda benzer durumu yaşadığınız mı, ben mi acaba kendimi fazla geri çekiyorum?
Durum daha vahimmiş. Bunun anası olmasa babası var kardeşi var var da var. Hepsiyle iyi olmak zorundasınız yoksa huzuru size haram eder.ilk yıl çok vardı zamanında, hallettik sanıyorum(!)
-cimriydi hadi maddi sorunu var dedim zamanla aştık
tatile gitsek bölüşürdük ".. şu kadar göndersen yeter"demişliği var. Kat be katını gönderip rezil edince anladı hatasını,( söylemese zaten ben teklif ederim, konu bu davranış) şimdi tüm planlamayı rezervasyonu yapar öder bana hiç bişey demez.
- annesi sürekli bişeyler talep ederdi isterdi, zamanla azaldı. Eve alınacak çaycıdan tutunda kardeşinin yaşgünündeki hediyeye kadar isterdi. Baban yok mu o ilgilensin, bu ne deyip ayrılmak istedim, bu isteklerde bitti.
-evim var demişti, sonradan ailesine aldığını öğrendim kışın gelip kalıyorlar, evlendiğimizde kiraya çıkmayı talep etti reddettim, bu yüzden satılıklara bakıyor. Çünkü biliyor bu konu netleşmedikçe nişan olayına girmek istemiyorum.
-evinin kredisi devam ediyor, evlenirsekte edecek (az bi rakam takılmıyorum), bir de babası iflastan dolayı bankalardan blokeli, ek kredi kartını vermiş. ben ödeme yapmıyorum babam hallediyor dedi. Bu konuda napıcam bilmiyorum. İlerde karışıklık çıkar mı emin değilim
özetle tüm konular onun ailesine verdiği imtiyazlardan kaynaklanıyor, bana ilerde sorun yaşamayacağımıza inandırsa ki maddi olarak aynı kazanıyoruz, ailesine de sınır çizse sorun kalmayacak
Açıkçası bilmiyorum da yorumlarda haklısınız, bi noktada silip atmak daha mantıklı daha fazla uğraşmayıp
erkekler bunu dusunmez. kesin annesi soyletiyordur. dikkat edin. kalabaligi sevmiyorsunuz onun aile yapisini iyi degerlendirin.Selamlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:)
Genel olarak böyle annesini aradığında konuşmamı, onlara sık sık gidip gelmemi istiyor, ailesiyle tanıştırdığından beri böyle. Ben en başından nişan olmadan girip çıkmak istemediğimi belirttim ve tavrımı biliyor. Yine de denemelere devam ediyor. Bu arada geçen yıl sonu evlilik teklifi etti aileler tanıştı.
Kendisi benim annemi arasa bize gelip gitse tabiki bende yaparım ama " konuşur musun bize gelir misin" diye taleplerde bulunmasını anlamıyorum. Konuştuğum zamanda da ayrıca teşekkür edip sarılıyor.
Yani böyle onlarla olayım kalabalık oturalım istiyor anlamıyorum, ki ben hiç sevmem aile ortamınıda kendi ailemle de olsam odamda dinlenirim kalabalıktan hoşlanmam. Böyle olduğunu biliyor, dün dışarıdayız, annesi grip bikaç kere aradı ve benide konuşturdu. Benim annemde grip şu an o zaman sende ara mı demeliyim? Ben istemem böyle bişeyi, içinden geliyorsa yapılır söylemeye gerek kalmaz. Dile getirmesinin sebebi annesinin talebi olabilir mi?
Eş veya nişanlılarınızda benzer durumu yaşadığınız mı, ben mi acaba kendimi fazla geri çekiyorum?
Sizi saçma sapan durumlara s
bu tipler evlenince kendilerini suclu hissediyorlar, asil gercek ailesine ihanet ediyormus gibiaynen öyle bu nedir gerçekten, zaten itiraf etti evet öncekileri annesi söyletmiş. Ee ailemden başka kimsem yok diyor- ne alaka ya
evlenmeyi düşünen insan niye böyle davranır? şu an mı aklına geldi ailen? anlamıyorum çok garip
bizim ailemiz yok mu? yumurtadan mı çıktık
kız kardeşine de sinir oluyorum evlenip çekilmiş aradan, kalan işler bunda, ne güzel dünya
Bak canım benim ben evliyim. Kayınvalidemi çok severim. Evi de bana 10 dk yürüme mesafesinde. Kendisini hiç aramam. ( Bir şey sormam gerekirse o zaman ararım ) Tek başıma evine hiç gitmem. Hep eşimle giderim. Arada çok iyi bir denge var. Asla neden aramadın gelmedin demez. Bir isim olsa koşar. Bize hiç gelmez. Her zaman kendi rizamizla biz ona her daima gideriz. Her davetine icabet ederiz. Eşim de bir kere olsun neden aramiyorsun demez. Çünkü annesi ile aramin iyi olduğunu görüyor. Diyaloğumu görüyor. Hatta bir şey için aradığımda haberi bile olmuyor. Aradım diyorum. Haa öyle mi tamam diyor.Genel olarak böyle annesini aradığında konuşmamı, onlara sık sık gidip gelmemi istiyor, ailesiyle tanıştırdığından beri böyle. Ben en başından nişan olmadan girip çıkmak istemediğimi belirttim ve tavrımı biliyor. Yine de denemelere devam ediyor. Bu arada geçen yıl sonu evlilik teklifi etti aileler tanıştı.
döndüm döndüm sorun yoko da senin babani arasin:)
saka bir tarafa bence evlenme bu adamla, her is cikisi "annem yemek yapmış pelo yorulmasin dedi. gel yiyelim orada" der, aksam uyumaya eve gecersiniz, her haftasonu ailesine damlar, onlarin her seyine kosturur, ozel şoförü olur.
valla bak, yol yakinken dön bence
hala anlamadığım tek bişey var, bi anne çocuğuna böyle hayati bi konuda nasıl bu kadar zarar verebilir? ölümsüz değilsin sonsuza kadar oğlunun yanında olamazsın, hiç mi mutlu olsun istemez, ne acımasız vurdumduymaz aileler var şaşırıyorum
Bu konuda geleceğiniz çok parlak görünmüyor maalesefSelamlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:)