• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem yalnız kalmak istemiyor

Ayrıca nasıl korkar koskoca kadın diyenler olmuş.Ben de hayatım boyunca hiç yalnız kalmadım.Kalamam da .Korkum deprem mesela.Başka birininki başka bir şey olabilir.
Eğer geçici durum olmasa bir şekilde insan alışır ama anneninki geçici.Kadını evlatları bi misafir edemedi mi ya!!!

Alt tarafı 1 ay yani. Noluyor elin adamıyla kadınıyla evli olunca? Kayınvalide yada anne idare edilemeyecek bir süre değil bence.

Babam üç aydır yurt dışında. Yazın erkek kardeşim kaldı annemde. Okulu açılınca döndü. Her birimiz birer hafta ağırladık gece korkuyor. En son abimdeydi. Abim de eve bırakmış. Babamın gelmesine bir ay daha var.
Onu eve cagirmadigimiz için kusuyor. Korkuyor gece yalnız yatmaya. Ama elin adamıyla kadınıyla evliyiz. Eşime annemi tekrar getireceğim dersem ve en ufak yüzünü bile eksitirse hiçbir şey eskisi gibi olmaz benim için. Öte yandan kayinvalidem gelip aylarca kalsa ses etmem. Büyükleri evine sigdiramayacak bir yapım yok. Hatta ben diyorum sürekli gelin kalın oğlunuzun evi diye.
annemin yanına gidip kalmak istiyorum esim ona da pek sıcak bakmıyor.isyerim 1 ,5 saat mesafede annemin evine .o da var.icim rahat değil.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Kv gelsin ama annen mi gelmesin anlamadım

Babam üç aydır yurt dışında. Yazın erkek kardeşim kaldı annemde. Okulu açılınca döndü. Her birimiz birer hafta ağırladık gece korkuyor. En son abimdeydi. Abim de eve bırakmış. Babamın gelmesine bir ay daha var.
Onu eve cagirmadigimiz için kusuyor. Korkuyor gece yalnız yatmaya. Ama elin adamıyla kadınıyla evliyiz. Eşime annemi tekrar getireceğim dersem ve en ufak yüzünü bile eksitirse hiçbir şey eskisi gibi olmaz benim için. Öte yandan kayinvalidem gelip aylarca kalsa ses etmem. Büyükleri evine sigdiramayacak bir yapım yok. Hatta ben diyorum sürekli gelin kalın oğlunuzun evi diye.
annemin yanına gidip kalmak istiyorum esim ona da pek sıcak bakmıyor.isyerim 1 ,5 saat mesafede annemin evine .o da var.icim rahat değil.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Müge anlının dediği gibi şöyle bir kadın olamadık. Pardon da neyden korkuyor anneniz karanlıktan mı ?

herseye tamamda baban bir ay sonra gekecekmis 1 ay bakamadin mi annene. esine bu konuda cok takilma alt tarafi 1 ay idare edecek. tamam surekli kalacak olsa haklisinda 1 ay ya seni buyutmus bu yasa getirmis annen.

Ben annenize çok üzüldüm.
1ay daha kimse evine sığdıramamis resmen. Annem evde yalnızlıktan korksa benim aklim onda kalırdı. Ya evine giderdim ya getirirdim.
Abinize zaten diyecek söz yok.
kesinlikle alt tarafi 1 ay bunu problem edip konu bile acmis yazik gercekten sasirdim ve uzuldum.

Back
X