kaç gündür öyle kötü rüyalar görüyorum ki gitmek istiyorum hastalığını bahane edip gitmek istiyosun diyo..oraya gidince ailesi sürekli sorun çıkarıyo hele annesi..rahat vermiyorlar bana taa teyzesi bile karışıyo niye önce annesigile gitti size gelmedi diye..
konumuz eşin değil ama ben eşine çok kızdım kusura bakma
eğer gerekirse annem için eşimi gözden çıkarırım
annenin yanında kocanın lafımı olur
benim için olmazdı kesinlikle
kaç gündür öyle kötü rüyalar görüyorum ki gitmek istiyorum hastalığını bahane edip gitmek istiyosun diyo..oraya gidince ailesi sürekli sorun çıkarıyo hele annesi..rahat vermiyorlar bana taa teyzesi bile karışıyo niye önce annesigile gitti size gelmedi diye..
arkadaşım hayat çok kısa öyle 3 günlük felanda değil yani çok çok kısa
bir sonraki dk'ianın garantisi yok hiç kimse için
o şunu bu bunu dedi diye kafanı bunları takarsan bitek üzülen sen olursun
bak annen hastaymış sana özellikle gel biraz kal yanımda demiş
allah gecinden versin ama anneciğine bişey olduğunda kendini affedebilecekmisin gitmesen eğer?
ozaman eşim, kayinvaldem eşimin teyzesi diye düşünebilecekmisin
bence önce kendini ve kendi aileni düşün gerisinden sana fayda gelmiyor gördüğün gibi
onlarda vicdan olsa kendiliğinden derlerdi anneciğin hasta sen niye gidip görmüyorsun diye
canım ben yurtdışındayım işin kötü tarafı ve eşim öyle acayip ki telefon etmesini bile sorun ediyo anneminklava:
arkadaşların dediği gibi bir yardımcı almaı iyi olur. ama imkanının varsa. bende babamı küçük yaşta kaybettim. evliyim anneme yakın oturuyorum. haftada 2-3 gün giderim. ama ne kadar olsa çoğu zaman yalnız kalıyor. bu duruma alışır merak etme. yalnız yaşayan insanlar var annem gibi. kendine bir uğraş bulursa vakit geçirebilir. gelinle uğraşmaktansa yalnız olması daha iyi.
birşey soracağım. annenizi bırakıp yutdışında yaşayan biri ile neden evlendin?
yalnış anlama benim eşim İstanbul'da doğup büyümüş. ben annemi bırakamam o da bizimle İstanbul'a gelmez dedim. eşimi İzmir'e getirdim. iyiki burdayız.
ben yurtdışında yaşamak için gelmedim en fazla 1-2 yıl kalırız dedim eğitimiimzi tamamlayıp döneriz dedim ama evdeki hesap çarşıya uymadı kalmak zorunda kaldık..dönmek istiyoruz benim mezuniyetim var ama eşimin okulu yarım..o beni çalıştırmak istemiyo kendi mesleği de yok türkiyede ne yaparım diyo..burda kalıyo kendi girdabına beni de sürüklüyo yani bizim durum çok karışık içinden çıkmak zor
Anneyle ilgilenmek evladin gorevi yani sizin ve abinizin gelinden birsey beklemezseniz bir sorun cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?