Ben olsam Anneme kendime yakin bir yerde ev tutarim...
Hicbir el kizindan anneme benim verecegim degeri vermesini benim gösterdigim ilgiyi göstermesini bekleyemem...:1closedeyes:
Zor bir durum canim, ama imkanin varsa dügün dernek olduktan sonra annecigin yakininda olsun...:teselli:
canım ben yurtdışındayım işin kötü tarafı ve eşim öyle acayip ki telefon etmesini bile sorun ediyo anneminklava:
canım ben yurtdışındayım işin kötü tarafı ve eşim öyle acayip ki telefon etmesini bile sorun ediyo anneminklava:
kızlar burda kaynanasıyla oturmak istemeyen gelin ya da gelin adaylarını gördükçe aklıma annem geliyo ve düşüncelere dalıyorum:bbo: ben lise sona giderken babamı kaybettik:çok üzgünüm: benim bir abim var.ben evlendim yurtdışına geldim annem ve abim yalnız kaldılar abim okulu bitirdi askerliğini yaptı işini buldu..şimdi evlenmek istiyo ve yakında evlenecek..annem kötü niyetli biri değildir..isteyerek birinin kalbini kırmaz eminim de çok iyi olur gelinne karşı ama mutlak anlaşmazlık olur:teselli: ben annemin bu yaştan sonra üzülmesini istemiorum..çünkü çok çekmiş ve şimdi hasta sürekli tansiyonu yükseliyo daha birsürü şey çok bunalmış yılların verdiği stres şimdi çıkıyo biryerlerinden.eğer bir de gelinle problem yaşarsa dayanamaz..o üzden ayrı oturmasını istiyorum ben ama hasta yalnız olması da iyi değil ne yapacak bu kadın ben de uzağım..burda gelin kaynana problemlerini okudukça görünen köy klavuz istemez diyorum hele bir de fena biri çatarsa yandık valla kafam çok karışık :1closedeyes:
Offf o zaman öyle bir imkanin yok..!!
Peki Annenin akrabalari kardesleri falan yokmu yakininda...onlara yakin biryerlerde otursa...Gelinle beraber oturmasi hic iyi olmaz güzelim, hem zaten kadin hastaymis, birde onlarin sorunlarinimi dinleyecek...
eğer sizin eşiniz böyle düşünüyorsa,
elin kzındanda bekleyemzsiniz bu fedakarlığı,
bence siz eşinizi dize getirin şimdi çok sinirlendim,
telefon etmesine niye kızıyor ki
anne bu doğal olarak merak eder arar sorar değil mi ama eşim rahatsız oluyo bilmiyorum kafayı takmış hatta yanlarına gitmeme bile izin vermiyo nerdeyse hiçbişey yapmadılar halbuki eşime hep iyi davrandılar ama adam beni kendine esir almış yaklava:
herkesin kendi annesi kendine melektir
ama dediğim gibi KENDİ annesi
sen nekadar çok sevsende iydir, kötü niyetli değil desende gelin öyle görmeyecek öyle bilmeyecek
birlikte oturmak istemeyecek haklı olarak
kim isterki, sen istermisin mesela?
burda arkadaşlar nasıl kayınvaldemle otursammı diye konu açtığında amann ha sakın öyle bir hata yapma diyorsak aynı şekilde şimdide annen sakın geliniylen oturmasın derim ben kendi adıma
sen onlara bir zararı olmaz desende gelin öyle görmeyecek elbette herşeyimize karışıyor çok bunaldım diyecektir.
En iyisi abin evleneceği zaman annene yakın bir ev tutsun ara ara iş çıkışı, haftasonu gider gelir anneni yoklar. Hem annenin eli ayaği tutuyu sürece kendi evinde kalması en güzeli oda öyle rahat edecektir
anne bu doğal olarak merak eder arar sorar değil mi ama eşim rahatsız oluyo bilmiyorum kafayı takmış hatta yanlarına gitmeme bile izin vermiyo nerdeyse hiçbişey yapmadılar halbuki eşime hep iyi davrandılar ama adam beni kendine esir almış yaklava:
ben de hep diyorum kaynanayla aynı evde olmaz diye..tabiki aynı evde kamak sorun olur ben de istemiyorum kalmalarını ama bence hayatta iyi ve kötü insanlar vardır ben bu ayrımı yapabiliyorum iki taraf da iyi olsa bile bir söz batar mutlaka yanlış anlaşılma olur kıskançlık olur belki ama ya gerçekten yaprak dökümünün ferhundesi gibi bir gelin çıkarsa işte o zaman abimi sonsuza dek unuturuz
buda ne demekmiş öyle
annen seni istediği zaman istediği saate istediği kadar arar
eşin dahil kimse karışamaz :mymeka:
neden ipleri bu şekilde eşinin eline veriyorsun
madem öyle bundan sonra senin annende seni aramıcak de bakalım noluyor
bak hemen nasıl aslan kesiliyor sen kimsinki annemin beni aramasını yasaklıyorsun gibi laflar ediyor, okadar eminimki buna benzer şeyler diyeceğine
sen neden kabulleniyorsun bu durumu
zaten uzakmısınız her istediğinde kadın seni göremiyor sesinidemi duymayacakmış
vallah kıyameti koparırdım senin yerinde olsam
canım istersem kıyameti koparayım istersem kendimi parçalayım adam aynı..annesi dolduruyo sürekli kafasına giriyo..ben izine gittiğimde anneme yalnız 1 hafta gdebildim ve şimdi annem gel hem hastayım biraz kal diyo adam göndermiyo sen gideceksin bidaha gelmiceksin diyo..annen bizi ayırmak istiyo diyo..
Sen izin verdigin sürece böyle devam eder...
Kusura bakma canim ama burda sendede hata var, ne demek ya kim girer annemle benim arama...
Izin vermiyormus hadi ordan, sakin taviz verme ne olursa olsun o kavgalida olsa senin gitmene gelmene aramana sormana karisamaz
Allah korusun allah gecinden versin canim bak annen hasta bir kadin yarin öbür gün birsey olursa öyle bir vicdan azabi cekersin öyle basina vurursunki anlatamam...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?