Annem Yalnız mı Kalacak?

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
kızlar burda kaynanasıyla oturmak istemeyen gelin ya da gelin adaylarını gördükçe aklıma annem geliyo ve düşüncelere dalıyorum:bbo: ben lise sona giderken babamı kaybettik:çok üzgünüm: benim bir abim var.ben evlendim yurtdışına geldim annem ve abim yalnız kaldılar abim okulu bitirdi askerliğini yaptı işini buldu..şimdi evlenmek istiyo ve yakında evlenecek..annem kötü niyetli biri değildir..isteyerek birinin kalbini kırmaz eminim de çok iyi olur gelinne karşı ama mutlak anlaşmazlık olur:teselli: ben annemin bu yaştan sonra üzülmesini istemiorum..çünkü çok çekmiş ve şimdi hasta sürekli tansiyonu yükseliyo daha birsürü şey çok bunalmış yılların verdiği stres şimdi çıkıyo biryerlerinden.eğer bir de gelinle problem yaşarsa dayanamaz..o üzden ayrı oturmasını istiyorum ben ama hasta yalnız olması da iyi değil ne yapacak bu kadın ben de uzağım..burda gelin kaynana problemlerini okudukça görünen köy klavuz istemez diyorum hele bir de fena biri çatarsa yandık valla kafam çok karışık :1closedeyes:

Son düzenleme:
Ben olsam Anneme kendime yakin bir yerde ev tutarim...

Hicbir el kizindan anneme benim verecegim degeri vermesini benim gösterdigim ilgiyi göstermesini bekleyemem...:1closedeyes:

Zor bir durum canim, ama imkanin varsa dügün dernek olduktan sonra annecigin yakininda olsun...:teselli:

canım ben yurtdışındayım işin kötü tarafı ve eşim öyle acayip ki telefon etmesini bile sorun ediyo annemin klava:

elin kızı szin anenize bakmak zorunda değilll..
eminimki aneniz çok iyi biridir
amma velakin iş bunla bitmiyor...
benim bir erkek kardeşim yok ama
eğer böyle bir durum söz konusu olsa annemi yanlız bırakmamaya
çalışırdım

tabikide sorunlar olur aralarında,
aynı evde yaşamak kolay iş değil,heleki gelin kaynananın,
bence aynı evde oturmasınlar
siz annenize yakın oturun yada anneniz size yakın otursun...
sonuçta her an koşabilecek durumda olursunuz

canım ben yurtdışındayım işin kötü tarafı ve eşim öyle acayip ki telefon etmesini bile sorun ediyo annemin klava:

Offf o zaman öyle bir imkanin yok..!!

Peki Annenin akrabalari kardesleri falan yokmu yakininda...onlara yakin biryerlerde otursa...Gelinle beraber oturmasi hic iyi olmaz güzelim, hem zaten kadin hastaymis, birde onlarin sorunlarinimi dinleyecek...

eğer sizin eşiniz böyle düşünüyorsa,
elin kzındanda bekleyemzsiniz bu fedakarlığı,
bence siz eşinizi dize getirin şimdi çok sinirlendim,
telefon etmesine niye kızıyor ki

Allah herkesi hayirli insanlarla karsilastirsin.
Herkesin karsisina kendi gibi insanlar cikarsin.
Endiselerinizi anliyorum, insallah gelini kizini aratmaz canim.

herkesin kendi annesi kendine melektir
ama dediğim gibi KENDİ annesi
sen nekadar çok sevsende iydir, kötü niyetli değil desende gelin öyle görmeyecek öyle bilmeyecek
birlikte oturmak istemeyecek haklı olarak
kim isterki, sen istermisin mesela?
burda arkadaşlar nasıl kayınvaldemle otursammı diye konu açtığında amann ha sakın öyle bir hata yapma diyorsak aynı şekilde şimdide annen sakın geliniylen oturmasın derim ben kendi adıma
sen onlara bir zararı olmaz desende gelin öyle görmeyecek elbette herşeyimize karışıyor çok bunaldım diyecektir.
En iyisi abin evleneceği zaman annene yakın bir ev tutsun ara ara iş çıkışı, haftasonu gider gelir anneni yoklar. Hem annenin eli ayaği tutuyu sürece kendi evinde kalması en güzeli oda öyle rahat edecektir

çok yakın kimsesi yok aslında var da herkes kendi haat derdine düşmüş kimse kimseyle ilgilenmiyo..evet ben de hiç istemiyorum beraber oturmalarını

hiçbir gelin ne kadar iyi olursa olsun kızı gibi olamaz.
nasıl damadın da oğlu gibi olamayacağı gibi. sizin eşinizden örnekle mesela...

eşiniz annenizi aramanıza niye karışıyor
hele annenizin sağlık problemleri de varken.
ne kadar ayıp birşey.

en iyisi abinizin annenize yakın bir yerden ev tutması
aynı evde olmaz.
ne kadar iki taraf çok da iyi olsa, sonuçta gelinde kocasıyla başbaşa kalmak ister.
evleri ayrı olsun ama yakın otursunlar.
böylece aklınız da annenizde kalmaz.

eğer sizin eşiniz böyle düşünüyorsa,
elin kzındanda bekleyemzsiniz bu fedakarlığı,
bence siz eşinizi dize getirin şimdi çok sinirlendim,
telefon etmesine niye kızıyor ki

anne bu doğal olarak merak eder arar sorar değil mi ama eşim rahatsız oluyo bilmiyorum kafayı takmış hatta yanlarına gitmeme bile izin vermiyo nerdeyse hiçbişey yapmadılar halbuki eşime hep iyi davrandılar ama adam beni kendine esir almış yaklava:

buda ne demekmiş öyle
annen seni istediği zaman istediği saate istediği kadar arar
eşin dahil kimse karışamaz :mymeka:
neden ipleri bu şekilde eşinin eline veriyorsun
madem öyle bundan sonra senin annende seni aramıcak de bakalım noluyor
bak hemen nasıl aslan kesiliyor sen kimsinki annemin beni aramasını yasaklıyorsun gibi laflar ediyor, okadar eminimki buna benzer şeyler diyeceğine
sen neden kabulleniyorsun bu durumu
zaten uzakmısınız her istediğinde kadın seni göremiyor sesinidemi duymayacakmış
vallah kıyameti koparırdım senin yerinde olsam

En güzeli annenizin yanına yardımcı birini bulacaksınız..:sm_confused:
Birara duydum,bazı öğrenciler yaşlı teyzelerin yanında kalıyorlarmış,hem yoldaş olur hem de annenizin eline birkaç kuruş geçer belki..
Ama gelin ve annenizin aynı evde olması mutlaka sorun çıkarır..

ben de hep diyorum kaynanayla aynı evde olmaz diye..tabiki aynı evde kamak sorun olur ben de istemiyorum kalmalarını ama bence hayatta iyi ve kötü insanlar vardır ben bu ayrımı yapabiliyorum iki taraf da iyi olsa bile bir söz batar mutlaka yanlış anlaşılma olur kıskançlık olur belki ama ya gerçekten yaprak dökümünün ferhundesi gibi bir gelin çıkarsa işte o zaman abimi sonsuza dek unuturuz

Sen izin verdigin sürece böyle devam eder...

Kusura bakma canim ama burda sendede hata var, ne demek ya kim girer annemle benim arama...

Izin vermiyormus hadi ordan, sakin taviz verme ne olursa olsun o kavgalida olsa senin gitmene gelmene aramana sormana karisamaz

Allah korusun allah gecinden versin canim bak annen hasta bir kadin yarin öbür gün birsey olursa öyle bir vicdan azabi cekersin öyle basina vurursunki anlatamam...:teselli:

canım ben açıkcası her insanın özünde iyi olduğuna inanırım
gelin kayınvaldeyı ayırmam bu konuda
gerçi bu forumda genel yargı hep kayinvaldelerin kötü olduğuna dairdir
ama bence kötülük olursada tek taraflı oldunu sanmam
nasılkı iyilikte tek taraflı değilse
benim fikrim...
ferhunde örneği biraz ağır tabii inşallah abin öyle biriylen evlenmez çünkü ozaman sadece siz değil asıl abin yanar

canım istersem kıyameti koparayım istersem kendimi parçalayım adam aynı..annesi dolduruyo sürekli kafasına giriyo..ben izine gittiğimde anneme yalnız 1 hafta gdebildim ve şimdi annem gel hem hastayım biraz kal diyo adam göndermiyo sen gideceksin bidaha gelmiceksin diyo..annen bizi ayırmak istiyo diyo..

konumuz eşin değil ama ben eşine çok kızdım kusura bakma
eğer gerekirse annem için eşimi gözden çıkarırım
annenin yanında kocanın lafımı olur
benim için olmazdı kesinlikle

kaç gündür öyle kötü rüyalar görüyorum ki gitmek istiyorum hastalığını bahane edip gitmek istiyosun diyo..oraya gidince ailesi sürekli sorun çıkarıyo hele annesi..rahat vermiyorlar bana taa teyzesi bile karışıyo niye önce annesigile gitti size gelmedi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…