Selam cibicibicibi,
valla ben bu duygulari 10 yildir cekiyorum, bir sürü tahliller yapildi ama birsey cikmadi.
bu arada saclarim döküldü, sac bile ektirdim.
bir doktor fatigue tanisi koydu, kronik yorgunluk.
ingilizcem var yani idare edebilirim.
Magnezyum seviyesi kanda tespit edilemez. Çünkü aslında kanda değil kaslarda ve kemiklerde depolanır. Testte çıkan
Mg seviyesi yanlıştır! Benim kendimi tedavim başlıca Mg ile oldu!
- Kronik Yorgunluk
- Kabızlık
- Depresyon
- Kalp çarpıntısı
- Yataktan bile kalkamama gibi durumlara sebep olur.
B Vitaminleri. Özellikle B12
- Depresyon
- Unutkanlık
Bağırsak ve sindirim sistemi sorunları:
Eğer sindirim sisteminiz doğru işlemiyorsa kabızlık ya da ishal, şişkinlik görülür.
Bunun için probiyotik bakterilerden kullanarak immün sisteminizi yapılandrmanız gerekir. Yapmanız gerekn eğer laktoz la ilgili sıkıntınız yoksa AOÇ yoğurdu (cam kap) ya da evde yoğurt yaparak yemek. Ev yapımı sirke tüketmek. Bu sürede et ve karbonhidrat alımını azaltmak. 2 hafta 1 ay kadar.
Tiorid hormon durumunuz nasıl acaba? TSH T3 T4 TPO TPG en son ne zaman ölçtürdünüz?
Düzenli Yürüyüş her gün 30 dk tempolu
Şükretmek: Herşeyiniz için şükredin. Her gün uyanınca 3 şey bulun şükretmek için ve şükran duyduğunuzu söyleyin.
Yardım etmek: Çevrenizde muhtaç bir kişi, hayvan, kurum kuruluşa yardımda bulunun. Kişisel olarak olur, para ile olur. Bunun size yaşattığı o duyguyu yaşayın. Kendinize bunu görev edinin gücünüz yettiğince.
Türk dizilerini ve saçma sapan programları seyretmeyin! Bunu ciddi olarak szden rica ediyorum. Sakın ama sakın bırakın o dizileri. Kötülük dolu o dizilerden uzak durun.
Komik şeyler seyredin, haberleri takip etmeyin olabilidiğince.
Saçlarınız tamamen döküldüyse bu
antikor saldırısını hatırlatıyor bana vücudun immün sistemi ile ilgili br durum sizie tanımadığımdan ne kadar doğru bilemiyorum. Onunla ilgiili videoda aşağıda.
Bunun için
Selenyum kan değerinizi kontrol ettirin. Dediğim gibi tiroid hormonlarına da bakılmasına lazım. Bir endokronolog size yardımcı olabilir bu konuda. Selenyumu kafanıza göre kullanmayın tehlikeli olur.
Bunların çoğunu doktorlar bilmiyor mu umurlarında mı değil bilemiyorum ama birçoğunun böyle tavsiyeer vermeidklerini biliyorum. Size faydam olursa çok sevineceğim.
Beni durumunuzdan haberdar edin lütfen. İyi haberlerinizi bekliyorum.
Sevgiyle kalın