Annem yok gibi artik

Dediğiniz gibi insanın en çok ve gereksiz tepki gösterdikleri genelde kendi içinde ukte kalan şeyler oluyor. Sizin de başınız sağolsun, arkadaşımıza bunu söylemenin binlerce farklı yolu var. Benim de kızdığım ters yorum yaptığım çok konu oldu, kendimle özdeşleştirdiğim için haddinden fazla tepki verebiliyorum bazen, ama işte anne benim için de hassas bir konu. Annesini kaybeden ya da annesi hasta olan insanlara kimse kötü birşey demesin istiyorum sanki. Hepimiz burada kendi psikolojimizi, hayatımızı yansıtıyoruz bilerek veya bilmeyerek. Konu sahibi çok zor günler geçiriyor eski konularına baktığımda da bunu farkediyorum. Annesine karşı ilgisiz, umursamaz birisi olsa bu konuyu bile açmazdı zaten.
İşin kötüsü o da elinden birşey gelmediği için şikayetçi, derdi bu esasen. Biz şimdi ona sen kendini düşünüyorsun, bencilsin dersek onu nasıl bir çıkmaza sürükleriz allah bilir...
Maalesef öyle. Sonradan farkettim gönlünü almayı denedim konu sahibinin zaten. Umarım faydası olmuştur.

sizin üslubunuz da benim önceki üslubumdan farksız konu sahibi bana terbiyesiz demesine rağmen üzüntüsüne verdim üzdüğümü görüp özür bile diledim ama siz hala benim üstüme geliyorsunuz biraz ayıp olmuyor mu? Sizin yaptığınız kendisini kötü hissedenin daha da tepesine çıkmak değil mi? Lütfen eleştirmeden önce kendinize bakın ben gereken hassasiyeti geç de olsa gösterdiğimi düşünüyorum.

ayrıca tosia gibi naif üsluplu arkadaşlar ve konu sahibinin gerçekten üzülmüş olduğunu görmek hatalı olduğumu düşündürdü. Siz tarzı üsluplar değil. O sebeple kendinize pay biçmezseniz sevinirim.

Ben size ne bencil dedim ne sizi kırıcak bir yorumda bulundum. Sadece konu sahibine ısrarla üzülme deyip eleştirmenizi eleştirdim. Nerden anlamak isterseniz ordan anlayın hala sizde değişen bir şey yok sadece rol yapıyorsunuz gelen tepkilerden ötürü. Sağlıcakla kalın.

Ben size ne bencil dedim ne sizi kırıcak bir yorumda bulundum. Sadece konu sahibine ısrarla üzülme deyip eleştirmenizi eleştirdim. Nerden anlamak isterseniz ordan anlayın hala sizde değişen bir şey yok sadece rol yapıyorsunuz gelen tepkilerden ötürü. Sağlıcakla kalın.
Açın mesajınızı okuyun üslubunuzu görün. Yok törpüleler, hala üste gelmeler. Şimdi rol yapıyormuşum bence sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor.

Ayrıca neden rol yapma ihtiyacı hissedeyim ki? Gelen tepkiyse tanımadığım insanların tepkisi çok rahatsız olsam ama haklı olduğumu düşünsem açıp bakmam olur biter. Sanki yüzyüze baktığım insanlar mı? Sanal ortam. Ne kimliğim belli ne kim olduğum. Gerçekten birisini üzmek beni üzdü ve birkaç naif insanın yorumu dokundu diyelim.

Yoksa böyle höt zöt tarzları takacak insan değilim.

Açın mesajınızı okuyun üslubunuzu görün. Yok törpüleler, hala üste gelmeler. Şimdi rol yapıyormuşum bence sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor.

Ayrıca neden rol yapma ihtiyacı hissedeyim ki? Gelen tepkiyse tanımadığım insanların tepkisi çok rahatsız olsam ama haklı olduğumu düşünsem açıp bakmam olur biter. Sanki yüzyüze baktığım insanlar mı? Sanal ortam. Ne kimliğim belli ne kim olduğum. Gerçekten birisini üzmek beni üzdü ve birkaç naif insanın yorumu dokundu diyelim.

Yoksa böyle höt zöt tarzları takacak insan değilim.

Burada istediğiniz kadar benim mesajlarıma höt zöt tarzı terbiyesiz yakıştırmalar yapın okuduğunu anlayan çok insan var neyseki burada. Şimdi ilk mesajınıza yine baktım da inanılmaz bencilce bir yorummuş. Neyse siz kendinizi aklaya durun benim biraz işlerim var.

Burada istediğiniz kadar benim mesajlarıma höt zöt tarzı terbiyesiz yakıştırmalar yapın okuduğunu anlayan çok insan var neyseki burada. Şimdi ilk mesajınıza yine baktım da inanılmaz bencilce bir yorummuş. Neyse siz kendinizi aklaya durun benim biraz işlerim var.
Hala ısrarla hakaret edip duruyorsunuz artık cevap verip sizinle polemiğe girmeyeceğim. İyi günler , mutlu kalın.

Siz evlili misiniz ? Belki evlilik yaşınız geldiğini falan düşünüyordur sizler evlenmediyseniz bu duruma işlenmiş olabilir Kayinvalidemin kızları bekar Yıllarca örmüş biriktirmis çıkarıp bizim bebegimiz için gösterirken kızlarına üzüldüğünü farkettim Bende kendi annemi kaybetmiş olmama icerledim Eşim her andan habersizdi Farkedemedi bile Benzer bir olay olmuş olabilir mi

Olabilir, cocuklari evlenmedi diye cok uzuluyordu zaten.

Ben direkt empatimi o haldeki zavallı kadıncağızla yaptım, sizin gibi yüzeysel davranmadım. Annesini bu kadar düşünen insan konuyuİa vay efendim annemle kafelere güveniyorum arkadaşlarım gidiyor gibi kıyaslamalarla başlamaz. Annemin derdi bu, nasıl yardımcı olabilirim derdi. Ben burada kimbilir ne yaşadıysa o anneye üzüldüm.

Insan bu kadar igrenc olamaz. Ben annemle vakit geciremediginden yakiniyorum, sen gitmis kafeye gidemedigim icin yakindigimi soyuyorsun.

Tek bir sey soyleyecegim sana: Allah seni bildigi gibi yapsin ve kalbin nasilsa oyle yasa hayati.

Insan bu kadar igrenc olamaz. Ben annemle vakit geciremediginden yakiniyorum, sen gitmis kafeye gidemedigim icin yakindigimi soyuyorsun.

Tek bir sey soyleyecegim sana: Allah seni bildigi gibi yapsin ve kalbin nasilsa oyle yasa hayati.
ben ilk cümlelerim için, hassas olduğum bir konuda anlamadan yüklendiğim için özürümü diledim senden.

ama sen de ısrarla hala hakaret ediyorsun.
Terbiyesiz demene rağmen hatalıyım dedim, özür diledim ben.
Ama sen hala hakaretlerine devam ediyorsun.
Alıntıladığın mesaj da özrümün öncesinde bir mesajdı. Yine de sana atılan bir adımı, iyi niyeti görmek istemedin.

ben kalbime yakışanı yaptım, seni kırdığım, üzdüğüm için telafi etmeye çalıştım.

ama senin kalbine yakışan demek buymuş. Evet herkes kalbi nasılsa öyle yaşasın hayatı, katılıyorum güzel bir dilek. Ben kalbime güveniyorum çünkü.

ben ilk cümlelerim için, hassas olduğum bir konuda anlamadan yüklendiğim için özürümü diledim senden.

ama sen de ısrarla hala hakaret ediyorsun.
Terbiyesiz demene rağmen hatalıyım dedim, özür diledim ben.
Ama sen hala hakaretlerine devam ediyorsun.
Alıntıladığın mesaj da özrümün öncesinde bir mesajdı. Yine de sana atılan bir adımı, iyi niyeti görmek istemedin.

ben kalbime yakışanı yaptım, seni kırdığım, üzdüğüm için telafi etmeye çalıştım.

ama senin kalbine yakışan demek buymuş. Evet herkes kalbi nasılsa öyle yaşasın hayatı, katılıyorum güzel bir dilek. Ben kalbime güveniyorum çünkü.

Konumdaki onca cumle arasindan kahve kelimesini cikarip kafeye gidemedigim icin hayiflandigimi soyleyen bir insanin kalbinin cirkinligi o kadar asikar ki...

Konuma yorum yapmani kesinlikle istemiyorum.

Konumdaki onca cumle arasindan kahve kelimesini cikarip kafeye gidemedigim icin hayiflandigimi soyleyen bir insanin kalbinin cirkinligi o kadar asikar ki...

Konuma yorum yapmani kesinlikle istemiyorum.
Ben sadece tanımadığım da olsa bir insanı kırdığım için, bana hakaret etmesine rağmen erdemli bir davranış gösterdim. Özür diledim. Ama sen o muhteşem(!) kalbinle içinin güzelliğini gösterdin.

Yine iyi niyetime üzüldüm. Haklı olduğuma üzüldüm. Yine de pişman değilim ben bana yakışanı yaptım. Bunda katkısı olan tosia Ya tekrar teşekkür ediyorum.

Sen de kendine yakışanı böyle yaptın. Demek sana yakışan da bu. Yine de annene acil şifa dilerim.

Son olarak da nereye yazıp yazmayacağıma sen karar veremezsin. Sınırlarını bil. Neyse sağlıklı psikolojide değilsin belli. Sana da Şifalar dilerim

Ben sadece tanımadığım da olsa bir insanı kırdığım için, bana hakaret etmesine rağmen erdemli bir davranış gösterdim. Özür diledim. Ama sen o muhteşem(!) kalbinle içinin güzelliğini gösterdin.

Yine iyi niyetime üzüldüm. Haklı olduğuma üzüldüm. Yine de pişman değilim ben bana yakışanı yaptım. Bunda katkısı olan tosia Ya tekrar teşekkür ediyorum.

Sen de kendine yakışanı böyle yaptın. Demek sana yakışan da bu. Yine de annene acil şifa dilerim.

Son olarak da nereye yazıp yazmayacağıma sen karar veremezsin. Sınırlarını bil. Neyse sağlıklı psikolojide değilsin belli. Sana da Şifalar dilerim

Hala utanmadan yaziyorsun.

Summer-Girl, ben annenizle ayni problemleri yasiyorum. Benimde iki cocugum var (18+16) onlara hakksizlik yaptigimi da biliyorum ama ne yazikki bu depresyon denen illeten bir türlü kurtulamiyirom. Kocam ne yazikki bana hicbir konuda destek olmuyor, olamiyor!! Annem ve babam cok uzakta, bilselerde yardim edemezler.
Doktorlara kac defa gittim, neyazikki hichbir tedaviye olumlu yanit alamadim.
Ben sevgisizlikten ve anlasilmamaktan böyle oldum.
ANNENIZI LÜTFEN COK SEVIN !! ONUN SIZE COK IHTIYACI VAR, ZOR OLSA BILE!!
Belki zamani geldiginde kizim da ayni siz gibi düsünecek. Cok yazik...

Summer-Girl, ben annenizle ayni problemleri yasiyorum. Benimde iki cocugum var (18+16) onlara hakksizlik yaptigimi da biliyorum ama ne yazikki bu depresyon denen illeten bir türlü kurtulamiyirom. Kocam ne yazikki bana hicbir konuda destek olmuyor, olamiyor!! Annem ve babam cok uzakta, bilselerde yardim edemezler.
Doktorlara kac defa gittim, neyazikki hichbir tedaviye olumlu yanit alamadim.
Ben sevgisizlikten ve anlasilmamaktan böyle oldum.
ANNENIZI LÜTFEN COK SEVIN !! ONUN SIZE COK IHTIYACI VAR, ZOR OLSA BILE!!
Belki zamani geldiginde kizim da ayni siz gibi düsünecek. Cok yazik...
Merhaba,

Ben anksiyete konusunda birçok kişinin sıkıntısı olduğunu görüyorum, ben kendim de çok yaşadım bu kötü duyguları ancak son zamanlarda benim için işe yaayan bir iki şeyi deneyerek kurtuldum.

Sizi de kurtarabilir miyiz acaba bu saçma düşünlerden diye merak ediyorum. Konuşmak ister misiniz?

Bazen mineral vitamin eksikliği dahi olabiliyor sebebi. Biz başka şeylerde arasak da sebep farklı oluyor.

Sevilmediğimden demişsiniz. Size bir video yollamak isterim ama ingilizce biliyor musunuz acaba?

Yardımcı olabilirsem çok sevineceğim.

Canım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin bol bol kuran okuyun bilmiyorsanız da netten acın dinletin annenize duymuyorsa da duymasın evde okunsun yinede inşallah faydasını görür

Selam cibicibicibi,

valla ben bu duygulari 10 yildir cekiyorum, bir sürü tahliller yapildi ama birsey cikmadi.
bu arada saclarim döküldü, sac bile ektirdim.
bir doktor fatigue tanisi koydu, kronik yorgunluk.
ingilizcem var yani idare edebilirim.

Selam cibicibicibi,

valla ben bu duygulari 10 yildir cekiyorum, bir sürü tahliller yapildi ama birsey cikmadi.
bu arada saclarim döküldü, sac bile ektirdim.
bir doktor fatigue tanisi koydu, kronik yorgunluk.
ingilizcem var yani idare edebilirim.

Magnezyum seviyesi kanda tespit edilemez. Çünkü aslında kanda değil kaslarda ve kemiklerde depolanır. Testte çıkan Mg seviyesi yanlıştır! Benim kendimi tedavim başlıca Mg ile oldu!
  1. Kronik Yorgunluk
  2. Kabızlık
  3. Depresyon
  4. Kalp çarpıntısı
  5. Yataktan bile kalkamama gibi durumlara sebep olur.

B Vitaminleri. Özellikle B12
  1. Depresyon
  2. Unutkanlık
Bağırsak ve sindirim sistemi sorunları:
Eğer sindirim sisteminiz doğru işlemiyorsa kabızlık ya da ishal, şişkinlik görülür.
Bunun için probiyotik bakterilerden kullanarak immün sisteminizi yapılandrmanız gerekir. Yapmanız gerekn eğer laktoz la ilgili sıkıntınız yoksa AOÇ yoğurdu (cam kap) ya da evde yoğurt yaparak yemek. Ev yapımı sirke tüketmek. Bu sürede et ve karbonhidrat alımını azaltmak. 2 hafta 1 ay kadar.

Tiorid hormon durumunuz nasıl acaba? TSH T3 T4 TPO TPG en son ne zaman ölçtürdünüz?

Düzenli Yürüyüş her gün 30 dk tempolu

Şükretmek:
Herşeyiniz için şükredin. Her gün uyanınca 3 şey bulun şükretmek için ve şükran duyduğunuzu söyleyin.

Yardım etmek: Çevrenizde muhtaç bir kişi, hayvan, kurum kuruluşa yardımda bulunun. Kişisel olarak olur, para ile olur. Bunun size yaşattığı o duyguyu yaşayın. Kendinize bunu görev edinin gücünüz yettiğince.

Türk dizilerini ve saçma sapan programları seyretmeyin! Bunu ciddi olarak szden rica ediyorum. Sakın ama sakın bırakın o dizileri. Kötülük dolu o dizilerden uzak durun.

Komik şeyler seyredin, haberleri takip etmeyin olabilidiğince.

Saçlarınız tamamen döküldüyse bu antikor saldırısını hatırlatıyor bana vücudun immün sistemi ile ilgili br durum sizie tanımadığımdan ne kadar doğru bilemiyorum. Onunla ilgiili videoda aşağıda.

Bunun için Selenyum kan değerinizi kontrol ettirin. Dediğim gibi tiroid hormonlarına da bakılmasına lazım. Bir endokronolog size yardımcı olabilir bu konuda. Selenyumu kafanıza göre kullanmayın tehlikeli olur.

Bunların çoğunu doktorlar bilmiyor mu umurlarında mı değil bilemiyorum ama birçoğunun böyle tavsiyeer vermeidklerini biliyorum. Size faydam olursa çok sevineceğim.

Beni durumunuzdan haberdar edin lütfen. İyi haberlerinizi bekliyorum.

Sevgiyle kalın

canimsin, cok saol. Yazdiklarini sakin bir kafayla okuyup dinleyecegim. Inan bana su zor durumdan bende kurtulmak istiyorum ama hayat beni cok ama cok yoruyor. sanki yatak ve uyku benim icin bir kacis. Bazen diyorum ki su gözlerimi yumayim birdaha hic acmayayim.
hersey icin tesekkür ederim.

Back
X