Annem yok gibi

Venus2012

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
3
0
6
Bartın
Acil bir sekilde annem ve babama erkek arkadasimin oldugunu soylemek istiyorum. Annemle hic bir zaman anne kiz gibi olamadik. Annem hep calisiyordu ve cok soguk bir insandir, hic sarilmaz opmez ve cok yapmaciktir. Sadece evde misafir varken bana cok ilgi gosterir. Anneme hic bir sey anlatamam ve kendi hayatim hakkinda hic birsey paylasmam. Babamdan siddet goruyorum ve sinir problemleri var.

13 yasindayken sinifimdaki bir oglan ablasina benim onunla sevgili oldugumu soylemis ve bunu bir tanidik sayesinde annemin kulagina gitti. Annem o gun bana sordu bu dogru mu diye hayir dedim ve acikladim. Gece ben uyurken annem babama soylemis ve babam beni uykumdan doverek uyandirdi. O gunden beri ben anneme hic birsey anlatmam. Benim hakkimda hic birsey bilmez ve tahmin etse bile sormaz arkamdan is cevirir veya kafasinda birseyler kurar. Ne yazikki 2 senedir bir erkek arkadasim var ve annem bilmiyor. Bu cok uzucu birsey ama annem ve babami artik degistiremiyecegimi anladim ve ondan kendi hayatim icin bir adim aticam erkek arkadasimla.

Su anda 23 yasindayim annem ve babam liseyi bitirince sevgilim olmasinin normal oldugunu soyledi ancak sevdigim kisiyi onaylamiyacaklarini bildigim icin iliskimizi soylemek icimden gelmiyor.

Lutfen bana yardim edin! Bir an once soylemem lazim ama bu konuya nasil girilir? annemle hic bir samimiyetim olmadigi halde ona once mi soylemem lazim?

Bu kadar kisa bir mesajda anlatilmiyor ama cok derdim var ve benim annem ve babam herkesin annesi babasi gibi degil.

O zaman anlatma , şimdiye kadar nasıl idare ettiysen öyle devam et.
Ancak ciddiyete bindirmeye karar verdiğinde , ailelerin tanışma safhasında anlatırsın ilişkini
Malesef aile ilişkileri kopuksa bu şekilde ve ne tepki alacağınızı bilemiyorsanız ,
duyguyla değil, mantıkla hareket etmek zorunda kalıyorsunuz

her anne evladını sever ve düşünür erkek arkadaşını onaylamyacaklarını söylemişsin nerden biliyorsun belkide sıcak bakacaklar önce söylemeyi denemelisin unutma onlar anne ve baba ..............................

EVET isi ciddiyete bindirmeye karar verdik ondan anlatmak zorundayim artik ama konuyu nasil acacagimi bilmiyorum...yemek yerken mi soylesem once anneme mi soylesem bilemiyorum...

Ailemin erkek arkadasimi sevmiyeceginden cok eminim bu nedeni ise benim universite okumam onun daha dusuk bir seviyede olmasi ve benim ailem buna cok onem veriyor ne yazikki ayni zamanda erkek arkadasim fakir, annesi ve babasi ayri ve babasiyla gorusmuyor annesininde yabanci erkek arkadasi var ve en onemlisi erkek arkadasim turk ama annesi buyuttugu icin turkcesi hic ilerlememis (annesi hep yabanci dilde konusuyor onunla ama o da turk)...annem ve babaminda yabanci dili iyi degil birbirleriyle nasil iletisim kuracaklar bilmiyorum erkek arkadasim turkcesi kotu oldugu icin cok uzuluyor ve cekiniyor benim icin onemli degil ama annem ve babam buna cok onem veriyor ve onu ayipliyacaklar..

evet soylemem en dogrusu benden evden kacar gibi gitmek istemiyorum ama gecmisimde yasadiklarim yuzunden cok korkuyorum ve konuyu nasil acacagimi bilmiyorum...

konuyu nasil acmam lazim? bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim

şimdi herkes anne baba olamaz ...yalnız senin iyi eğitimli birisiyle olmanı istiyorlar bu güzel birşey...demekki okadar kötü değillermiş..benimde kızım var dediğim kriterlerde birisiyle bende istemezdim..çocuğum için en iyisini isterim herzaman hem butür şeyler için erken sen evlilik falan düşünme okuluna adapte ol çoook fikirlerin değişir güçlü bir kadın ol ozaman evlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…