• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem

Everyday0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
545
468
103
merhaba. biz 4 kardeşiz. en büyükleri benim.tek ben evliyim.babam biraz asabi bi insan ve ben kendimi bildim bileli annemle devamlı tartisirlar.annemde bu yüzden yıpranmış bi kadın. ben evlendikten sonra ailemin ozelliklede annemin daha çok üzerine düşmeye başladım. hergün 2 kez arıyorum. devamlı gidiyorum. meger annem bu durumdan sklyormus.bende biraz mesafe koymaya başlamıştım. olaya geleyim. gecen hafta annemler bi yere gidicekti. bende gitmek istedim. esim o gün gec gelicekti. annem resmen benim gelmemem için bahaneler buldu.ve sabahına mesaj atmış günaydın biz gidiyoruz diye. neyse bende o günden sonra iyice mesafe koydum demekki gerçekten bunaldı diye. en son 1 hafta önce annemlere gittiğimizde babam kızımı biraz sert s3vdi. kizim da bi huysuzlandiysa durmadı. eve döndük. annem o gün babam bebeği aglattigi için çok gerildi. ama normalden fazla gerildi yani. neyse o günden sonra bidaha görüşmedik. biraz önce annem aradı. babanla konuştum. opshi bebeği sert sevdiğin için sinirleniyor artık buraya gelmek istemiyor dedim dedi. bende keşke demeseydin alinmistr benim tavrımin sebebi onunla beraber senin de bana soğuk olman dedim. tamam o zaman bundan sonra biraz daha az gelin bize. biraz ayrı duralım dedi. neyse sonra kiz kardeşim aradı. abla akşam babam aradı. konu bebekten açılınca da ablanda bizden çocuğu esirgiyo. otursun evde kendi yumuşak yumuşak sevsin demiş. kardeşim bi problem mi oldu dedi. neyse ben şimdi mesafe koymayı düşünmüştm. ama gitmesem babam üstüne alınıp iyice kendini dolduracak. bu arada biraz kin huyu vardır. gitsem annem gelmeyin dediği halde gitmiş olucam. babamı arayıp söylesem benim sana tavrım yok diye. bu sefer babam annemle tartışır arayıp beni mi konuşuyorsun diye. aile içinde ne kadar saygı sevgi samimiyet olsun dediysem o kadar olamadık. çok üzgünüm :(

merhaba. biz 4 kardeşiz. en büyükleri benim.tek ben evliyim.babam biraz asabi bi insan ve ben kendimi bildim bileli annemle devamlı tartisirlar.annemde bu yüzden yıpranmış bi kadın. ben evlendikten sonra ailemin ozelliklede annemin daha çok üzerine düşmeye başladım. hergün 2 kez arıyorum. devamlı gidiyorum. meger annem bu durumdan sklyormus.bende biraz mesafe koymaya başlamıştım. olaya geleyim. gecen hafta annemler bi yere gidicekti. bende gitmek istedim. esim o gün gec gelicekti. annem resmen benim gelmemem için bahaneler buldu.ve sabahına mesaj atmış günaydın biz gidiyoruz diye. neyse bende o günden sonra iyice mesafe koydum demekki gerçekten bunaldı diye. en son 1 hafta önce annemlere gittiğimizde babam kızımı biraz sert s3vdi. kizim da bi huysuzlandiysa durmadı. eve döndük. annem o gün babam bebeği aglattigi için çok gerildi. ama normalden fazla gerildi yani. neyse o günden sonra bidaha görüşmedik. biraz önce annem aradı. babanla konuştum. opshi bebeği sert sevdiğin için sinirleniyor artık buraya gelmek istemiyor dedim dedi. bende keşke demeseydin alinmistr benim tavrımin sebebi onunla beraber senin de bana soğuk olman dedim. tamam o zaman bundan sonra biraz daha az gelin bize. biraz ayrı duralım dedi. neyse sonra kiz kardeşim aradı. abla akşam babam aradı. konu bebekten açılınca da ablanda bizden çocuğu esirgiyo. otursun evde kendi yumuşak yumuşak sevsin demiş. kardeşim bi problem mi oldu dedi. neyse ben şimdi mesafe koymayı düşünmüştm. ama gitmesem babam üstüne alınıp iyice kendini dolduracak. bu arada biraz kin huyu vardır. gitsem annem gelmeyin dediği halde gitmiş olucam. babamı arayıp söylesem benim sana tavrım yok diye. bu sefer babam annemle tartışır arayıp beni mi konuşuyorsun diye. aile içinde ne kadar saygı sevgi samimiyet olsun dediysem o kadar olamadık. çok üzgünüm :KK43:
Babamı ara ve anlat herşeyi bence

Aslında anneler kızları ile vakit geçirmekten hoşlanırlar. Ben de annemle çok papaz olurum fakat yine de her yere benimle gitse bıkmaz. Acaba bir şekilde ona yük oluyor musunuz? Hani siz gittiğinizde o yapacağı bir şeylerde mahrum mu kalıyor, ya da çocuğunuz hiperaktiv bir çocuk mu? Bu tarz şeyler oluyor mu?

Aslında anneler kızları ile vakit geçirmekten hoşlanırlar. Ben de annemle çok papaz olurum fakat yine de her yere benimle gitse bıkmaz. Acaba bir şekilde ona yük oluyor musunuz? Hani siz gittiğinizde o yapacağı bir şeylerde mahrum mu kalıyor, ya da çocuğunuz hiperaktiv bir çocuk mu? Bu tarz şeyler oluyor mu?
ya inanın anlayamıyorum. bebegim daha 5 aylık ve sakin bi bebek. yer içer uyur. annem bir kaç aydır çalışıyor hafta sonları dinlenmek mi istiyor acaba diye düşünüp pazar öğleden sonra yada cumartesi akşam gidiyorum. kalabalıktan skliyor belki ama bende onları özlüyorum . görmek istiyorum

Annen menopoza girmis galiba ,hoirmonlardan boylke duygu durum degisiklikleri olur ,
Destek alin ,
Belli ki herkesi fazladan sorumlukuk olarak goruyor

Benim annemde soyler bugun dur biraz yarin gel ama erken git diye yaa belki hic gelmek istemiyorum dimi yok ama herseye kendi karar verecek annen gibi bence yanlis bastan sona

merhaba. biz 4 kardeşiz. en büyükleri benim.tek ben evliyim.babam biraz asabi bi insan ve ben kendimi bildim bileli annemle devamlı tartisirlar.annemde bu yüzden yıpranmış bi kadın. ben evlendikten sonra ailemin ozelliklede annemin daha çok üzerine düşmeye başladım. hergün 2 kez arıyorum. devamlı gidiyorum. meger annem bu durumdan sklyormus.bende biraz mesafe koymaya başlamıştım. olaya geleyim. gecen hafta annemler bi yere gidicekti. bende gitmek istedim. esim o gün gec gelicekti. annem resmen benim gelmemem için bahaneler buldu.ve sabahına mesaj atmış günaydın biz gidiyoruz diye. neyse bende o günden sonra iyice mesafe koydum demekki gerçekten bunaldı diye. en son 1 hafta önce annemlere gittiğimizde babam kızımı biraz sert s3vdi. kizim da bi huysuzlandiysa durmadı. eve döndük. annem o gün babam bebeği aglattigi için çok gerildi. ama normalden fazla gerildi yani. neyse o günden sonra bidaha görüşmedik. biraz önce annem aradı. babanla konuştum. opshi bebeği sert sevdiğin için sinirleniyor artık buraya gelmek istemiyor dedim dedi. bende keşke demeseydin alinmistr benim tavrımin sebebi onunla beraber senin de bana soğuk olman dedim. tamam o zaman bundan sonra biraz daha az gelin bize. biraz ayrı duralım dedi. neyse sonra kiz kardeşim aradı. abla akşam babam aradı. konu bebekten açılınca da ablanda bizden çocuğu esirgiyo. otursun evde kendi yumuşak yumuşak sevsin demiş. kardeşim bi problem mi oldu dedi. neyse ben şimdi mesafe koymayı düşünmüştm. ama gitmesem babam üstüne alınıp iyice kendini dolduracak. bu arada biraz kin huyu vardır. gitsem annem gelmeyin dediği halde gitmiş olucam. babamı arayıp söylesem benim sana tavrım yok diye. bu sefer babam annemle tartışır arayıp beni mi konuşuyorsun diye. aile içinde ne kadar saygı sevgi samimiyet olsun dediysem o kadar olamadık. çok üzgünüm :KK43:

babanızı arayıp size çağırın. kızım seni özledi gel çay demledim seversin biraz deyin. ne şiş yansın ne kebap.

babamı arasam bu seferde tartisirlarsa çok üzülürüm . zaten çok anlasamiyorlar bide benim yüzümden tartismasinlar istiyorum. annemi rahat bırakmak konusunda haklısınız sanırım. demekki hayat insanı yorunca evladi bile gözün görmüyormus

ya inanın anlayamıyorum. bebegim daha 5 aylık ve sakin bi bebek. yer içer uyur. annem bir kaç aydır çalışıyor hafta sonları dinlenmek mi istiyor acaba diye düşünüp pazar öğleden sonra yada cumartesi akşam gidiyorum. kalabalıktan skliyor belki ama bende onları özlüyorum . görmek istiyorum
Çalıştığı içindir. Küsmeyin annenize. Babanıza da durumu ifade edin, babacım seninle alakası yok, annem çalıştığı için biraz dinlemeye ihtiyaç duyuyor olabilir diye daha seyrek gelmeye çalışıyorum deyin. Gerçekten çalışırken kafa kaldırmıyor, ben bile genç yaşımda eve gidip dinlenmek istiyorum hemen.

babanızı arayıp size çağırın. kızım seni özledi gel çay demledim seversin biraz deyin. ne şiş yansın ne kebap.
aklıma geldi aslında ama hem inadı vardır. hemde çalıştığı için gelemez. bide gelmez yani. ned3n diyeceksiniz ama nedenine bi açıklama bulamıyorum. gelmez. üzücü ama böyle bi samimiyetimiz yok

Çalıştığı içindir. Küsmeyin annenize. Babanıza da durumu ifade edin, babacım seninle alakası yok, annem çalıştığı için biraz dinlemeye ihtiyaç duyuyor olabilir diye daha seyrek gelmeye çalışıyorum deyin. Gerçekten çalışırken kafa kaldırmıyor, ben bile genç yaşımda eve gidip dinlenmek istiyorum hemen.
yapıcı yoruma ihtiyacım var gerçekten . çünkü doğumdan sonra ki hassasligim var hala. kestirip atmaya meyilliyim. en iyisi babamı aramak galiba

Git eve babanın dizine otur bebeğini ver kucağına....annem telefon açmış baba sana bebeği sert seviyorsun konusunda ben bişey söylemedim.. bi tavrımda yok de...annem bana hem soğuk davranıyor hemde bana gelme biraz uzak dur diyor de. Annemin böyle demesi beni üzdü ama siz benim ailemsiniz nasıl gelmem de ben yanlış anlatmışımdır diye geldim de...neşeli ol sarıl ailene.... ailede gurur yapılmaz.. kol bacağa gurur yapar mı aynı kan aynı cansınız....

Annenizin tavrı tuhaf ama söyleyin bunu ne demek babana sert seviyorsun gelmeicem dedi demek. Bi seferde konuşun bitsin bu olay.. annenize de kızacak sa babanız hak ediyor.

Savunsun bakalım ne dicek....ne düşünmüş de Ali Cengiz oyunları yapıyor..

Olur mu az gelin diye birşey, sizin gidip babanıza böyle bişeyin olmadığını göstermeniz gerek.
Şimdi aile büyükleri bebekleri hoyrat sever, sizi kim büyüttü diye de savunma yapabilirler. Sizin Eti'nizden çanınızdan olduğu için sert gelmiştir belki yada bebek hiç öyle sevilmediğini için huysuzlanmıştır. Babanız elbette kendi bakış açısından böyle düşünür. Siz yüne uygun bir zamanda gidin derim ben

Annen menopoza girmis galiba ,hoirmonlardan boylke duygu durum degisiklikleri olur ,
Destek alin ,
Belli ki herkesi fazladan sorumlukuk olarak goruyor
yok menapoz yaşında değil. menapozdada değil . ama sorumluluk durumuna katılıyorum. diyor ki bazen kendimi bile kafam kaldırmıyor. aslında bende onun bu durumda olduğunu bildiğim için kafası dağılır diye böyle üstüne dsuyordum

Git eve babanın dizine otur bebeğini ver kucağına....annem telefon açmış baba sana bebeği sert seviyorsun konusunda ben bişey söylemedim.. bi tavrımda yok de...annem bana hem soğuk davranıyor hemde bana gelme biraz uzak dur diyor de. Annemin böyle demesi beni üzdü ama siz benim ailemsiniz nasıl gelmem de ben yanlış anlatmışımdır diye geldim de...neşeli ol sarıl ailene.... ailede gurur yapılmaz.. kol bacağa gurur yapar mı aynı kan aynı cansınız....

Annenizin tavrı tuhaf ama söyleyin bunu ne demek babana sert seviyorsun gelmeicem dedi demek. Bi seferde konuşun bitsin bu olay.. annenize de kızacak sa babanız hak ediyor.

Savunsun bakalım ne dicek....ne düşünmüş de Ali Cengiz oyunları yapıyor..
aslında aklımdan geçen tam olarak bu. ama ne tepki verir bana küsermi. yada bu olay onu iyice yıpratrmi diye korkuyorum.

yapıcı yoruma ihtiyacım var gerçekten . çünkü doğumdan sonra ki hassasligim var hala. kestirip atmaya meyilliyim. en iyisi babamı aramak galiba
Ben olsam giderim çayı, yemeği ben yaparım, anneme yat uzan yabancı yok derim rahat etmesini sağlarım. Babamla ve bebeğimle ilgilenirdim. Hala gelmeni istemez gibi davranırsa da anne benimle vakit geçirmek istemediğini hissediyorum, yanlış mı düşünüyorum acaba diye sorardım. Evet derse de sebebini sorar, soruna çözüm bulurdum. Hiç üzülmene değmez.

Ben olsam giderim çayı, yemeği ben yaparım, anneme yat uzan yabancı yok derim rahat etmesini sağlarım. Babamla ve bebeğimle ilgilenirdim. Hala gelmeni istemez gibi davranırsa da anne benimle vakit geçirmek istemediğini hissediyorum, yanlış mı düşünüyorum acaba diye sorardım. Evet derse de sebebini sorar, soruna çözüm bulurdum. Hiç üzülmene değmez.
zaten hep yaparım. yemeği hazırladım kaldıririm. biraz önce konuştuğumuzda bunu sordum. neden böyle soğuksun diye ,bazen kendimi bile kafam kaldırmıyor artık herşeyle çok doldu kafam artık dedi. aslında hatayı surda yapıyorum sanki ben onu devamlı ararsam sanki morali düzelir neselenir gibi hissediyorum . halbuki o konuşmaktan bile bunaliyo

Back
X