Bunların hiçbiri olmayacak.Peki siz nikahi onceden yapmis miydiniz ?
Yada dugun hazirliklari davetiyeler filan verilmismiydi tum bu isler nasil olacak
Sana aldigi arabayi filan teslim etmek satisini vermek oooff daha yuz yuze gelmeniz de lazim evi dagitirken..senin ailen gelecek mi esyalari toplamaya
Cok berbat bi surec ama gecicek ve bunuda atlattiginda daha da hic bisey yikmaz seni guclu ol annenlerle mi yasayacaksin cok soru sordum ama tanidigim biriymissin gibi etkilendim tum yasadiklarindan insallah senin icin hayirli olan dogru olani nasip etmistir allah
Ben şuan eski Nişanlımı kötülemedim. Kötü olduğunu düşünseydim dün gidip yalvarmazdım.Benim hidayete erecek bir yanım yok, asıl hidayet gerekenler ilişkinizdeki 3. Kişiler, düğüne gitme, arama,sorma, kendini ezdirme ,laf söyle, aman altta kalma, evi terket diye fişekleyen insanlar. Adama bunları yaptıktan sonra herkese anlatmış dolduruşa gelmiş, yuvayı bu yıktı dersen olmaz ki. Adamın da bi sabır noktası var. Hani bu adam güzeller güzeli bi adamdı, hani 4 4 lüktü. İnsanın sabrı kalmayınca adı yuvayı bu yıktı olur.
Yine de hakkınızda hayırlısı olsun barışsanız da annenle düşmanlığı bitmeyecek.
Büyük bir ders oldu hem de. Dün bu ciddiyetle gidip ders aldığımı ve dilerse ailem ile görüşmeyeceğimi belirttim ama tuhaf bir şekilde ısrarcıydı bitti diyerek. Kesinlikle psikolojisi bozulmuş eski nişanlımın. Ben hatamı telafi etmeye hazırdım her şekilde, ama istemedi..Canim insallah sonu hayir olur..ama bu surecten sen de biraz ders cikar..hala annemi niye aramadi diyorsun...ya kimin umurunda allah askina arasa ne olur aramasa ne olur...bundan sonraki surecte bu nisanlinla veya hayatina giren baska biriyle boyle anne agziyla konusma...sen kariyer yapmis bi kadinsin hala annemi ara israri niye? hic bir erkek oyle duzenli aramaz, aramasi da gerekmiyor...annenizde biraz yasini tasiyip boyle gereksiz yirtici anne tavrindan vazgecmeli.... yoksa arada senin canin daha cok yanacak....
Büyük bir ders oldu hem de. Dün bu ciddiyetle gidip ders aldığımı ve dilerse ailem ile görüşmeyeceğimi belirttim ama tuhaf bir şekilde ısrarcıydı bitti diyerek. Kesinlikle psikolojisi bozulmuş eski nişanlımın. Ben hatamı telafi etmeye hazırdım her şekilde, ama istemedi..
Valla belki kizcaksin ama ben bu mesajindan sonrada iyice emin oldum ki bu adam siniri yatisinca pisman olunca kapina gelecek ve sen dayanamayip barisacaksinBunların hiçbiri olmayacak.
Dün hiçbir şey istemediğini belirtti. Ev sahibi ile konuşup evde kalabilirsin, eşya da arabada istemiyorum dedi. Ben ondan önce de bu şehirde yalnız yaşıyordum. Bu evden çıkmayacağım, arabayı vermeyeceğim.
Kız kardeşi de dün abisinin hiçbir şey istemediğini belirtti. Zaten nişanda takılan bütün altın bilezikleri bozdurup eşyalarımızı almıştık. Nikah düğünde olacaktı, davetiye işi de olmamıştı daha.
Ben hayatıma normal devam edeceğim şuan.
Eften püften bir sebepten ayrılığa giden birisine, hiçbir şey vermeyeceğim.
Vallahi sizinse psikolojinizi bozdum ya :) canımsın..Valla belki kizcaksin ama ben bu mesajindan sonrada iyice emin oldum ki bu adam siniri yatisinca pisman olunca kapina gelecek ve sen dayanamayip barisacaksin
Simdi sende ona kizdin yok mok dersin ama bu isin sonunda birbirinizin kiymetini anlayip barisacaksiniz ki bunu icten ice sende biliyosun
Yoksa arabanin filan sen kalmasi ne mana ??
Hani nefret edip bi daha yuzunu bole gormek istemem diyebilecek biri degilsin oyle olsa ne o evde kalabilirdin ne arabayi kabul ederdin er gec barisacaksin ben cok eminim insallah senide sevginide bu iliskiyide hak eder ve sana layik olur...
Seviyosun sonucta seni yargilamak kimsenin haddi degil n yasadigini ancak sen bilirsin kimse surdaki iki yaziya bakip ahkamda kesemez ama bari o sana ulasana kadar hic bi sekilde itibat kurma sessiz kal
Eger vakit bulursanda gelismeleri yaziver hersey gonlunce olsun ve olcakta
Vallahi sizinse psikolojinizi bozdum ya :) canımsın..
İnan ben birini bitirsem, o evden gittiği an eşyalarını arkasından paketler gönderirim, evi arabayı kurban ederim Söke söke alırım. Ama o geri döneceğini bildiği için bunlarda gözü olmadığını söyledi, zaten benim de olmadığını biliyor. Benim tek derdim yuvamı kurmaktı, emrine amade olmaya hazırdım da dün öyle dedim. Ama gururunu daha fazla okşamamı kapısında sürünmemi istediğinden, bitti kararını uzattı.. daha önce de çok basit konuda günlerce peşinden koşturdu beni kaç defa iş yerine gittim öyle barışmıştı ve barışınca da iş yerine vs gitmemin hoşuna gittiğini ve sürekli iş yerinde seni bekliyorum demişti..
Adam da normal değil artık sayemde :)
Rabbim hayırlı ise bizi bir araya getirsin, çünkü biz bunu gerçekten haketmiştik.
Ama hayırsız isek birbirimiz için, ne o beni görsün ne ben onu..
Yooo eşya da onda bunda gözüm yok. Nişanlımdan önce de yalnız yaşıyordum ve kendi evim vardı kurulu. Tek detay, bu eşyaları ve evi ortak hesabımız ile yaptık. Ki şuan 10 gün bekleyeceğim ve gerçekten Nişanlım hala aynı fikirdeyse bu evden çıkıp gideceğim zaten, bende bu kadar anı ve hayal arasında kalmak istemem tabi..hayirlisi olur insallah..dhasina cesaret edememistir..insallah ikinizde mutlu olursunuz...bundan sonrasinda anneni kenarda tutmayi ogrenmelisin.kensi annemden de biliyorum konu cocugu olunca fazlasiyla yirtici ve kinci olabiliyorlar...sana tavsiyem yetiskin bi kadin olarak kendi iliskilerindeki sorumlulugu sadece senin alman...yeri gelince annene durmasi gerekn yeri hatirlat,,,dedigim gibi anneninki ucgudusel yirtici bi savunma...
bu arada esya sende kalsa da inan bi hayri olmaz...etrafimda boyle hak gecen konularda misliyle ciktigini gordum...hem onlarin "bitsin yeterki mal da senin olsun" havasina girmelerini saglama...yarin bu konu bile dile dolanir...dolanmasa bile sen o esyadan bi hayir gormezsin...ver gitsin, zaten muhtac degilsin sana zarari olur hayri olmaz bu saatten sonra....
İkimizinde ailesi aynı şehirde ve bize 10 saat uzaklıkta.O nerde kalacak acaba ailesi sizinle ayni sehirde mi
Ev mi arayacak kendine
E heralde yani her kosulda doncek o konuda hem fikiriz sen bi sakinca hayatina devam et hic ses cikarma yakindir kapinin calcagi..en baba 15 20 gun bictim ona :)İkimizinde ailesi aynı şehirde ve bize 10 saat uzaklıkta.
Şuan otelde kalıyor.
Kendi bilir ne yapacağını. Geri dönüp geleceğini bildiği için ev işine girmez sanmam.
Bunların hiçbiri olmayacak.
Dün hiçbir şey istemediğini belirtti. Ev sahibi ile konuşup evde kalabilirsin, eşya da arabada istemiyorum dedi. Ben ondan önce de bu şehirde yalnız yaşıyordum. Bu evden çıkmayacağım, arabayı vermeyeceğim.
Kız kardeşi de dün abisinin hiçbir şey istemediğini belirtti. Zaten nişanda takılan bütün altın bilezikleri bozdurup eşyalarımızı almıştık. Nikah düğünde olacaktı, davetiye işi de olmamıştı daha.
Ben hayatıma normal devam edeceğim şuan.
Eften püften bir sebepten ayrılığa giden birisine, hiçbir şey vermeyeceğim.
Onun aldıkları diye bir şey yok çünkü. İkimizin aldığı şeyler. Hanımefendi, şuan derdimiz mal mülk değil zaten. İkimizinde umrunda değil. Ben kendi paramla aldığım şeyleri bile bırakır giderim gözüme görünmez. Ben yuvam için uğraşıyorum onun bunu almak için değil. Annemi dilinize dolanmaktan vazgeçin, dün annem de bende gerekeni yaptık zaten.ooo bak şimdi işin rengi değişiyor. onun aldıklarını ne demek geri vermemek? eften püften sebep dediğin şeyi annen yaşatmış adamın da canına tak etmiş bitti demiş, başta yazdıklarınla şuan dediklerin arasında dağlar kadar fark var. bence senin de düşüncelerin annen gibi. bi sakin olup nefes alıp öyle düşünür müsün?
Onun aldıkları diye bir şey yok çünkü. İkimizin aldığı şeyler. Hanımefendi, şuan derdimiz mal mülk değil zaten. İkimizinde umrunda değil. Ben kendi paramla aldığım şeyleri bile bırakır giderim gözüme görünmez. Ben yuvam için uğraşıyorum onun bunu almak için değil. Annemi dilinize dolanmaktan vazgeçin, dün annem de bende gerekeni yaptık zaten.
Bu konuda da yorum istemiyorum.
Teşekkür ederim.
Bence sadece kizgin ve israr ettikce geri tepti cocuk ozgeyi seviyo ve siniri gecince tipis tipis gelecek evine bu is guzel bitecek ben cok inaniyorum tabi bunun icin ozgenin bi sakin olmasi geri durmasi sadece sakince hayatina devam etmesi lazimÖzge, mesajimda da yazdım yine yazmak istiyorum ; bu adamın ısrarla bitti demesinin tek nedeni sizin israriniz.
Kaçan Balık misali.
Ailemi sildim demişsiniz ki büyük yanlış olmuş .
Ve yine diyorum.sanki onu aldstmışsınız gibi davrandı, saçmaladı iyice.
Bu kadar yalvarışı hak etmediniz.
Pişman olacak bu kesin.
Birde benim aklıma acaba bu ayrılık sürecinde bir başkası mi girdi gönlüne diye düşündüm ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?