Daha önce ki tartışmalarda da cevap vermiyordu. Seni kırmak istemiyorum o yüzden susuyorum cevap vermiyorum derdi. İşyerine gittim ama bulamadımAramalarına ve mesajlarına cevap vermiyorsa bence bitmiştir üzgünüm.
Yok illa ısrar edecem diyorsan kaldığı otele ve işyerine gitmelisin.
Gerçekten seviyorsa yüzünü görünce yumuşar diye düşünüyorum...
Bulamadım diye bir şey var mı?Daha önce ki tartışmalarda da cevap vermiyordu. Seni kırmak istemiyorum o yüzden susuyorum cevap vermiyorum derdi. İşyerine gittim ama bulamadım
Ahahaha :)) dar ağacı az kalır tırnakları ile deri yüzerler vallaAy anne çok fena ama cidden bunları yapan bir k.valide olsaydı kk hatunlar onu burada dar ağacında sallandirirdi
Keşke annenin her dediğini dinlemeseydin adamın canına tak etmiş ve gitmiş
Nereden bu kanıya vardınız acaba ? Bende sizin gibi düşünüyorumÇok kırılmış nişanlın pesetme bence
10 gün nasıl dayandınız karşılıklı olarak?Bende Nişanlımın gerçekten kırıldığını düşünüyorum. Kendisi sorunun annem olduğunu düşünürken, ben bide kalktım gittim 10 gün annemin yanında kaldım ve nişanlımı asla arayıp sormadım. Normalde onu aramadan görmeden duramayacağımı bilirdi ve annemin gazı ile aramadığımı düşündü. Normal olarak şuan bana ceza veriyor.
Nişanlım 10 aylık nişanlılık süresince, şunu da aileme yap onları ara sor değer ver vs gibi şeyler demedi asla. Kim sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran dedi hep..anneniz fazla laf söylemek istemem ama sonuçta ayrı bir aile olacaksınız. siz bu iki şeyi birbirine çok karıştırmışsınız. aynı şeyi nişanlınızdan görseniz eminim sizde aynı şeyleri yapardınız. umarım düzelir aranız..
Bende inanamıyorum kendime.. hadi o çok kırgındı belli, ama ben nasıl yaptım..10 gün nasıl dayandınız karşılıklı olarak?
İlginç gerçekten.
Her ikiniz de tüketmişsiniz birbirinizi bence...
keşke siz de aynı şekilde davransaydınız. anneniz ilginç bir insan. aynı şeyleri kayınvalideniz demiş olsa burada neler denirdi neler :) ama anlamışsınız görmüşsünüz her şeyi. yüz yüze gelin bir şekilde nişanlınızla anlaşırsınız yine..Nişanlım 10 aylık nişanlılık süresince, şunu da aileme yap onları ara sor değer ver vs gibi şeyler demedi asla. Kim sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran dedi hep..
Alkol sigara alması hic kullanmayan birinin..olaylardan sonra eşyaları yerleştirmesi..depresyona girip ağlaya ağlaya yerleştirdi gibi canlandı beynimdeNereden bu kanıya vardınız acaba ? Bende sizin gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?