Annem..

Ağladım vallahi.. kendi halime ağladım. Böyle bi eşim olsa başıma taç ederim gözünün içine bakar bi dediğini ikiletmem. Elinizdekinin kıymetini bilin. Gerçi bende nişanlınız gibiydim eşim de sizin gibiydi ve hatalarını fark etmeden devam etti ediyo.. tüketti içimdeki güzellikleri. Siz hatanızı anlamışsınız geri kazanmak için paralayın kendinizi. Bu adam gerçekten hakediyo çünkü.

Yerinizde olsam anneme de " anne lütfen bana olumsuz konuşma. Sen benim annemsin ve senden çok etkileniyorum. İyiliğim için bana olumlu konuş nişanlımı çekiştirme aramız açılmasın bende mutsuz huzursuz olmayım " derdim. Annenize bu sınırı çekemiyosanız adamın canını yakmayın daha fazla..

Bizde beraberken öyleydik. Bende gözünün içine bakardım. Hatta 14 gün önce annesine bitti dediğinde, annesi ne dediyse bilmiyorum ama Nişanlım cevap olarak, ben onun bi dediğini iki etmiyorum, neyi nasıl isterse öyle yapıyorum. Özge de benim bir dediğimi iki etmiyor Allah razı olsun ama anlaşamıyoruz bilmiyorum demişti.. ben nasıl gözünün içine bakmam ya.. O benim canımdann parça, tehlikeli bir mesleği var ve her gün akşam görmeye giderdim, gecenin bi saati yemek götürürdüm.. kışın bir gün ayakları ayakkabısı hep ıslanmış, ve işi de devam ediyordu. Dışarda da basıl kar yağıyor ulaşım bile yoktu nerdeyse. Gece 12 gibi çıktım evden kuru çorap ve ayakkabı götürmüştüm. Sarılıp ağlamıştı. Ve daha neler neler.. daha 15 gün öncesine kadar senin hakkını nasıl öderim, şükürler olsun seni bana verene diye seven bir adamdı bu..

Sevgisi bitmiş olabilir mi hiç...

Ozge ne olursa olsun bunalima girme
Dedim ya daha önce, garip bir şekilde içim ferah. Ağlayamıyorum bile. Önceden salya sümüktüm hiç susamazdım. İnan'ın 15 gündür ağlayamadım hiç. Sanki dünya dönüyor ve ben olduğum yerdeyim..
Garip bir duygular içindeyim..

buda Allahın bır yardımıdır belki.. Dugun ocın bırsey demedı mı .. Salon malon tutmsdnz mı

Bu mevzular tüketiyo ne yazık ki.. benim 8 yıllık birikimim var. 7 yıldır evlilik hayatı içinde de ailesi çok kırdı yıprattı beni. Eşim de haksızlıklarını bile bile hep beni ezdi ve bunu kendi ağzıyla söylüyo.. ben tükendim içimde sevgi kalmadı gibi bi şey. Onu özlemiyorum merak etmiyorum umursamıyorum. Umarım değiştiğinizi gösterir ve geri kazanırsınız.

Kısa sürede sevgi bitmez ama ileriyi düşünüp ayrılmakta kararlı da olabilir. İkna edicek olan sizsiniz.

Evet haklısınız.. ama bugün Nişanlımın tavır ve konuşmalarını gördükten sonra bitirmekte kararlı olduğuna ikna olamadım. Onun ailesi de bana çok çektirdi ama Nişanlım hepsini çıkardı hayatından hiç ezdirmedi beni. Nişanlım ile aramızda kişisel bir şey yok. Tek problem annem..

buda Allahın bır yardımıdır belki.. Dugun ocın bırsey demedı mı .. Salon malon tutmsdnz mı
Düğün konusu hiç açılmadı. Kır düğünü yapacaktık zaten. Bu durumda düğün diyemezdim zaten. İlla 1 ay sonra olsun diye bir derdim de yok. Ben Nişanlımı istiyorum düğünü değil, seneye bile olsa farketmez..

Daha önceki konularına bakarsak nişanlın anneni bahane ediyor gibi olmasın.Onun ailesi de çok karıştı diyordun ama suçlu senin ailen oldu.
Evet aynen öyle oldu.. bir fark var. Nişanlımın ailesi sıkıntı çıkardığında Nişanlım ailesini sildi ve aylarca görüşmedi, onlarda akıllandı barıştılar bi şekilde. Ama benim annem gerçekten zor durumda bıraktı beni. Keşke biraz daha yapıcı konuşsaydı bana ya da ben aptal gibi etkilenmeseydim..

Böyle bi eş için annenizi kırmadan sınır koyun ona. Umarım ikiniz için de hayırlısı olur. Bi ömür mutlu olun..

Sanırım artık bu işin dönüşü yok..
Görümcem Nişanlım ile konuşmuş niye alkol alıyorsun abi demiş, Nişanlım da demiş ki bu zamana kadar Ailemi çok üzdüm çok kırdım sildim attım ama hiçbir şey değmezmiş onun için oturdum içtim demiş..

Yazıklar olsun gerçekten.
Gerçekten şok oldum, çok çok çok yazık emeklerimize.

Sizce olur mu tekrardan?
Düzelir miyiz Nişanlım ile?
Dediğim gibi ikna etmek sizin elinizde. Mesela ben eşimi çok iyi tanıyorum ve asla adam gibi yeri geldiğinde beni koruyup kollayacığına ailesine dur diyceğine asla inanmıyorum ve mücadeleyi bıraktım. Kendim için yaşıyorum artık. Bulduğum ilk fırsatta ayrılıcam..

Ama sizin durumunuz farklı. Yolun başındasınız daha. Onu tanıyan sizsiniz ve nasıl gönlünü alcaksınız ikna etceksiniz onun yollarını arayın.. gerçekten değiştiğinize önce kendiniz inanmalısınız ki nişanlınız buna ikna olsun. Ona " bana şans ver bak yaşadıkça zaman içinde ne kadar değiştiğimi sende görceksin " deyin. Bunu vurgulayın ve yaşayarak gösterin ona. Sadece lafla inanması mümkün değil..

Hiç kırılmayın ama bu ruh hali ve yaşadıklarıyla böyle düşünmesi ve konuşması çok normal.. bende diyorum 9 yılıma yazık emeklerime yazık.. buluşmaz olaydım senle hiç sokmasaydım hayatıma çok pişmanım diyorum. Çünkü hem kırdı hem kırmalarına izin verdi. Benim kadar adam olmadı o bu lafları hak etti.

Sizde benzer şeyler yaşamışsınız. Nişanlınız ardınızda dururken siz onu karşınıza almışsınız. Enayi gibi hissetmesi ve yaşadığı pişmanlıklar çok normal. Yazık deyip kestirip atmayın..

şoook

simdi duygular cok taze...biraz zaman verin.. cani cok aciyor ki ickiye sarilmis...belki bi sure ayri kalmak duygularinizi dinlendirir ve birbirinizi ozlersiniz...sen dua et ve bekle...hayir olur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…