• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem..

Bu kadar zamandır sen tanıyorsun ne hissediyorsun derseniz, bitirdiğini veya bitireceğini düşünmüyorum. Şuan çok inanılmaz kızgın kırgın sinirli. Ve ciddi anlamda çektirmek istiyor sanırım. Yani 13 gün önce bitti diyoruz, sonra annemle tartışıyorlar, sonra ben çıkıp gidiyorum evden, o da ben gidince ikimizin kıyafetlerini ayakkabılarını eve yerleştiriyor. Normal değil ki bu. Aynı durumda ben olsam kapının önüne koyardım eşyaları

Işte tüm bunları bilirken zaman kaybetme bir şeyler yap. Surpriz yap bi sekilde is cikisina git ya da evinize gelmesini sagla. Sen o kadar gun nasil rahat rahat takildin nisanlin kizmakta cok hakli...

Işte tüm bunları bilirken zaman kaybetme bir şeyler yap. Surpriz yap bi sekilde is cikisina git ya da evinize gelmesini sagla. Sen o kadar gun nasil rahat rahat takildin nisanlin kizmakta cok hakli...
Annem arama bırak burnu sürtsün kıymetini anlasın dedi, bende o kızgınlıkla arayıp sormadım ya da 10 gün niye beklemeden çıkıp gelseydim demedim. Bana kalsa evimden hiç gitmeyecektim ama annem çık gel deyince o psikolojiyle çıktım gittim

Annem arama bırak burnu sürtsün kıymetini anlasın dedi, bende o kızgınlıkla arayıp sormadım ya da 10 gün niye beklemeden çıkıp gelseydim demedim. Bana kalsa evimden hiç gitmeyecektim ama annem çık gel deyince o psikolojiyle çıktım gittim

Annenizi dinleyip kendi elinizle mahvetmissiniz iliskinizi gercekten uzuldum normalde tek yorum yapar cekilirim konulardan ama niyeyse bir an once duzelin diyorum cunku karsinizdaki insan bunu hakediyor

Haklısınız, sorun bende. Zaten tatlı dille söylediğimde hemen arıyordu, ama ben en son sert söyledim ve olay koptu. Sanırım benim gibi her gün arayacak ya da araması gerek diye düşündüm. Ki bende onun annesini aramam sormam, ama bir günden bir güne de annemi niye aramıyorsun demedi asla. Suç bende
O yüzden sevdiği birşey varsa ondan al ve yanına git konuş a hem öfkesi biraz olsun geçmiştir eve dönmeye ikna et hem aynı evde küs olmuyor biz mesela eşim le tartışıriz bi gün eşim geldi ben huzursuz olmak istemiyorum dedi öpüştük barıştık evlilikte kimsenin aklıyla davranilmaz davranır san eşin annene daha çok tepki koyar evlilik güç savaşı değil erkek öfkeli kadına ilgi göstermez bunları aklında tut ben eşime sinirlenince hep bunu aklıma getiriyorum

Annenizi sürekli arayıp sormak zorunda mı ? Benim eşim en son ne zaman annemi aradı hatırlamıyorum bile.
Zaten haftada yada 10 günde bir gidiyoruz anneme arayıp sormasina ne gerek varki önemli bir şey yoksa...
Ben zaten hergün arar konuşurum annemle..

Belliki emek verilmis ve mutlu sona sayili gunler kala boyle bi tatsizlik olmus e cocukta hakli olduguna gore hemen vazgecme ben olsam uzun ve guzel bi mesaj yazardim onu kaybetmek istemedigimi cok sevdigimi bir daha 3.kisilerin ikiskimize karsimayacagibin sozunu verirdim zaten sende seviyosan vazgecmemek bu kadar kolay olmamali derim sen istersen baglarsin bu isi sekerim
Ben hissettim cocugun gonlu varda biraz burnun surtsun kimseninlafiyka hareket etme diye onlem aliyo kendince
Pes etme ne yap et ulas konusmamiz lazim son kezde olsa de ve bagla isi hadi rasgele;)

Annenizi dinleyip kendi elinizle mahvetmissiniz iliskinizi gercekten uzuldum normalde tek yorum yapar cekilirim konulardan ama niyeyse bir an once duzelin diyorum cunku karsinizdaki insan bunu hakediyor
Şimdi annemle bende ciddi bir tartışma yaşadım. Çok kırdım onu da. Annem sabit fikirli birisi. Babam da kardeşlerimde bu yüzden çok çeker annemden. Hala Nişanlımın ailesi için konuşuyor, Nişanlım için kötü konuşuyor. Bende ilk defa çok kırıcı konuşup her şeyi söyledim anneme.. şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam

O yüzden sevdiği birşey varsa ondan al ve yanına git konuş a hem öfkesi biraz olsun geçmiştir eve dönmeye ikna et hem aynı evde küs olmuyor biz mesela eşim le tartışıriz bi gün eşim geldi ben huzursuz olmak istemiyorum dedi öpüştük barıştık evlilikte kimsenin aklıyla davranilmaz davranır san eşin annene daha çok tepki koyar evlilik güç savaşı değil erkek öfkeli kadına ilgi göstermez bunları aklında tut ben eşime sinirlenince hep bunu aklıma getiriyorum
Asla eve gelmez bu durumda. Çünkü benim sakin kalamayacağımı ve yine bağırıp çağıracağımı düşünür. Şuan bulma şansımda yok onu, sabit bir yeri yok mesleği gereği.

Bu dediğinizi iki defa yaptım. Sayfalarca Mesajlar yazdım, annem adına özür diledim, sevdiğimi hatamı yanlışımı söyledim ama tepkisiz... mutlu sona son 30 gün kaldı ama sanırım mutsuz son olacak bu gidişle. Ne hikmetse içim çok rahat ağlayamıyorum bile. Çünkü içimden bir ses bitirmeyeceğini ama şuan çok zor durumda olduğunu söylüyor. İş yerine de gittim ama orada değildi, arkadaşına sordum o da o an Nişanlımı aradı ve nerede olduğunu söylettirmedi arkadaşına.. yani şuan kapıları kapatıyor gibi. Ama önce ki tartışmalarda iş yerine giderdim, beni görünce niye geldin gibi konuşsa da, barıştığımızda aslında çok hoşuna gittiğini söylerdi hep. Çok hararetli tartışmalarda bile böyleydi. Açıkcası şuan tekrar gitmeye de çekiniyorum sert bir tepki koyar da daha çıkmaza girer iş diye. Annemde arayıp özür diledi bugün ama ona da kızmış baya. Bilmiyorum ne olacak
Belliki emek verilmis ve mutlu sona sayili gunler kala boyle bi tatsizlik olmus e cocukta hakli olduguna gore hemen vazgecme ben olsam uzun ve guzel bi mesaj yazardim onu kaybetmek istemedigimi cok sevdigimi bir daha 3.kisilerin ikiskimize karsimayacagibin sozunu verirdim zaten sende seviyosan vazgecmemek bu kadar kolay olmamali derim sen istersen baglarsin bu isi sekerim
Ben hissettim cocugun gonlu varda biraz burnun surtsun kimseninlafiyka hareket etme diye onlem aliyo kendince
Pes etme ne yap et ulas konusmamiz lazim son kezde olsa de ve bagla isi hadi rasgele:KK66:

Tek care mesaj atmak duygu yuklu ve dersini aldigini annende olsa asla iliskinize mudahale ettirmeyecegini belirten bi mesaj at ve kaybetmek istemiyorum seni de

Belki döneceğini bekleyerek yaptı evdeki hazırlıkları ama 3 gün 4 gün 5 gün 7 gün 10 gün gelmeyince o da kafasında bittiğini netleştirdi ki sen gelir gelmez sen mi gidiyorsun ben mi gideyim dedi
Bir de 10 gün boyunca o adamcağızı orada tek başına nasıl bıraktınız, ne yedi ne içti ne yaptı hiç mi arayıp sormadınız adamı ? Ben de olsam beni bu kadar yalnız bırakan birine daha güvenmem ve silerdim :KK43:

Annenizi sürekli arayıp sormak zorunda mı ? Benim eşim en son ne zaman annemi aradı hatırlamıyorum bile.
Zaten haftada yada 10 günde bir gidiyoruz anneme arayıp sormasina ne gerek varki önemli bir şey yoksa...
Ben zaten hergün arar konuşurum annemle..
İşte keşke bende sizin gibi düşünseydim aptallık etmeyip. İkimizin ailesi de bizden 9 saat uzak şehirde ve birbirlerine yakın oturuyorlar. Nişanlım ile beraber gidip gelirdik sürekli. Ama arama olayına neden takıldığımı bende bilmiyorum. Sanırım nişnalım aramıyor diye annem üzülsün istemedim.

Nişanlım 10 aylık nişanlılık süresince, şunu da aileme yap onları ara sor değer ver vs gibi şeyler demedi asla. Kim sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran dedi hep..
Belli ki mantıklı bir insan nişanlınız.Kavga sebebinizin annenizi aramaması olması çok saçma geldi bana.Bu zorunluluk olmamalı diye düşünüyorum.Anneniz olmamasına uğraşıyor yazık ki.Üzerinde baskı kurmayın lütfen.Her şeyin yoluna girmesini dilerim.

Belki döneceğini bekleyerek yaptı bunları ama 3 gün 4 gün 5 gün 7 gün 10 gün gelmeyince o da kafasında bittiğini netleştirdi ki sen gelir gelmez sen mi gidiyorsun ben mi gideyim dedi
Bir de 10 gün boyunca o adamcağızı orada tek başına nasıl bıraktınız, ne yedi ne içti ne yaptı hiç mi arayıp sormadınız adamı ? Ben de olsam beni bu kadar yalnız bırakan birine daha güvenmem ve silerdim :KK43:
Zaten 3 gün önce eve geldiğimde o kadar kötü durumdaydı ki, gözlerinden sinir fışkırıyordu ve bana dediği şey, ben 10 gündür sabaha kadar uyumayıp içmediğim şey kalmadı burda dedi. Normalde sigara alkol kullanmaz tam tersidir kişilik olarak. Ama buzdolabına bi baktım alkol.. ve dolap alışverişi yapmıştık manav vs, hiçbir şeye dokunmamış dolaptaki.

Belli ki mantıklı bir insan nişanlınız.Kavga sebebinizin annenizi aramaması olması çok saçma geldi bana.Bu zorunluluk olmamalı diye düşünüyorum.Anneniz olmamasına uğraşıyor yazık ki.Üzerinde baskı kurmayın lütfen.Her şeyin yoluna girmesini dilerim.
Kendi aptallığım yüzünden onu kaybedersem çok üzülürüm gerçekten..

Yaaa bak sinir oldum simdi
O zaman $oyle yapalim:
Sana defalarca pisman oldugumu uzgun oldugumu belirttim sevdigimi ve bitmesini istemedigimi soyledim ama tepki bile vermedin belkide gun yaklastikca evlilik fikri korkuttu seni elimden tek gelen ozur dilemek eger istemiyorsan bi daha aramam sormam bu sana son mesajim varsa icinde bana karsi bisey ulas bana yoksa gercekten gec olacak BIZ ' e yapma bunu ....

Annen biraz ayıp etmiş özür dilemesi gereken kişi annem canım ne olursa olsun şu aileleri nolur işinize karıştırmayın ya karışınca iş işten çıkıyor sona sürüklüyor kalbimizi ve mantığınızı dinleyebilmek yastayiz ki evleniyoruz sonuçta
Nisanlin son derece haklı bunu burda KV için yazmış olsaydın neler yazılırdı onun için tahmin edebiliyorsundur umarım. Bazen anneleri kırmak içimizden gelmeseydi sanırım.kirsak daha iyi olacak

Annenizi biraz ilişkinizden uzak tutmanız yararınıza olur. Zaten aranız anne yüzünden bozulmuş bir de üstüne arama burnu sürtsün demesi hoş değil. Evlenmenizi istemiyor da bozmaya çalışıyor gibi. Sizin de aklınız var sonuçta bu kadar karışmak neden? Hem aynı şeyleri kayınvalideniz yapsa nolurdu acaba ne hissederdiniz.

Yukarda bir arkadaş yazmış eşim annemi ne zaman aradı hatırlamıyorum diye. Benim eşimle annem de öyle. Ne konuşacak ki arayıp.

Asla eve gelmez bu durumda. Çünkü benim sakin kalamayacağımı ve yine bağırıp çağıracağımı düşünür. Şuan bulma şansımda yok onu, sabit bir yeri yok mesleği gereği.
Bence ona oturup sakince konuşmak için buluşma teklifi et cvbini bekliyorum de başka da msj atma çok msj da bunaltmasin onu

Yaaa bak sinir oldum simdi
O zaman $oyle yapalim:
Sana defalarca pisman oldugumu uzgun oldugumu belirttim sevdigimi ve bitmesini istemedigimi soyledim ama tepki bile vermedin belkide gun yaklastikca evlilik fikri korkuttu seni elimden tek gelen ozur dilemek eger istemiyorsan bi daha aramam sormam bu sana son mesajim varsa icinde bana karsi bisey ulas bana yoksa gercekten gec olacak BIZ ' e yapma bunu ....
Bu dediğinizi de yaptım, yazdım ama yine tepkisizdi.. bitirmek isteyen birisi engeller, mesaj gelmesini bile istemez ama Nişanlım şuan kaçıyor. Bitirmek istemiyor ama intikam alıyor sanırım.

Back
X