• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem..

Ben tek sorunun gelmemen oldugunu dusunmuyorum hic bisey tek tarafli olmaz beyimiz biraz BENCIL sen onun ailesinin yaptiklarini defalarca affetmissin bu iliski icin kac gundur verdigin mucadeleyi biz goruyoruz bence sen ondan daha cok sevmissin kendini hiiiiicc kandirma oda senin kadar cok sevse ne kadar kizgin olsada kiyamazdi bitirmeye
Gun yaklasinca ailelerdede sorun okunca yemedi evliligi..
Senden ve bunca emek verdiginiz iliskiddn vazgecmek daha kolay geldi
Sana dusen artik kabullenmek sakin kendini daha fazla asagi koyma dusurme sevyeyi hersey olacagina varir bu kadar seyden sonra israrci olmak gurursuzluga girer yapma yani ..
Sana cok aci gelsede öldurmez ..
Aci bi tecrube olmus
Hayirlisi diyelim
Evet bunları da söyledim. Bende zamanında seni ve aileni istememiştim ama kapımdan ayrılmadın aileni sildin geldin demiştim.. evet ben bu ilişki için senden çok emek verdim herkesi karşıma aldım herkese sırt döndüm benim ailem sensin önceliğim sensin dedim ama sen anlamadın dedi..

İnan bilmiyorum ne yapacağımı..

Kesinlikle tamda bu
Ben tek sorunun gelmemen oldugunu dusunmuyorum hic bisey tek tarafli olmaz beyimiz biraz BENCIL sen onun ailesinin yaptiklarini defalarca affetmissin bu iliski icin kac gundur verdigin mucadeleyi biz goruyoruz bence sen ondan daha cok sevmissin kendini hiiiiicc kandirma oda senin kadar cok sevse ne kadar kizgin olsada kiyamazdi bitirmeye
Gun yaklasinca ailelerdede sorun okunca yemedi evliligi..
Senden ve bunca emek verdiginiz iliskiddn vazgecmek daha kolay geldi
Sana dusen artik kabullenmek sakin kendini daha fazla asagi koyma dusurme sevyeyi hersey olacagina varir bu kadar seyden sonra israrci olmak gurursuzluga girer yapma yani ..
Sana cok aci gelsede öldurmez ..
Aci bi tecrube olmus
Hayirlisi diyelim
[/QUOTE

Sizin bitirmek için sebebiniz varmış, bizim yok.
Bugün konuşmalarından anladım ki derdim ailem falan da değil. Onu 10 gün yalnız bırakmam..
İlk aklıma gelen benim de bu olmuştu.
Eminim güveni sarsılmıştır.
Evlenince de kızınca evden mi gidilecek demiştir,10 gün boyunca kurmuştur kafasında.
Ne kadar kızarsa kızsın insan ev terkedilmez.
Gitmek demek bitmek demektir bana göre.

canim senin davranislarinla esiminki o kadar benzer ki...nisanlinda benim gibi iliskiye guvenmiyor artik...sen yine de icinde kalmamasi icin biraz daha sabret...ama bazen erken bitmesi daha hayirlidir...
Evet ilişkiye güvenmediğini belirtti.
Ama onu çok iyi tanıyorum ya, şuan o kadar kızgın kızgın ki ve bunun hıncını çıkarmak için beni neyin yaralayacağını da bildiğinden böyle konuşuyor..
15 gündür ev sahibini aramak aklına gelmedi de beni görünce mi aklına geldi..
Rol yapıyor şuan

İçimden bir ses mücadeleden vazgeçme diyor..
Ailen her zaman yanında ama sevdiğini birdaha bulamazsın diyor..
Elleri titriyordu konuşurken, o kadar zor durumdaydı ki...
Yok artik daha ne yapcan bi tek ayaklarina kapanip ezde gec beni demen kalmis
Yapma allah askina simdi bu asamada annenden oturu vazgecen yarin birgun coluk cocuk olur yine vazgecer yol yakinken vazgecsin daha iyi
Ben ben cocuguda senide sevginizide cok samimi buldum cok icten geldiniz surekli takipteyim sevdim sizi ama sen sevdigin icin onu surekli hakli cikartmak istiyosun adam kizginda olsa cinnnette gecirse bu kadar uzatma olmaz hadi uzatti seni gordu dinledi yine degismedi demekki kesin net istemiyo
Sen mucadele ediyim diyosun ama o kolayi vazgecmeyi seciyor e nerde kaldi sevgisi o zaman
Sadece duygularla olmaz biraz mantiklida dusun ben evlilik gerceklikten sonra ilk sorunda birakirsa daha cok uzulursun hersey daha zor olur diye sey ettim disardan bi goz olarak fikir vermek istedim yanlis anlama yani

Mücadele derken?
Daha ne yapacaksın ki Özge?
Adama bir yalvarmadığın kaldı.
Bu kadar ısrarınla dönerse seni köle yapar bak kendisine de ailesine de.
İnan hayır gelmez daha fazlası.
Yok öyle yapmaz İnan'ın. Öyle bir insan değil.

Evet ilişkiye güvenmediğini belirtti.
Ama onu çok iyi tanıyorum ya, şuan o kadar kızgın kızgın ki ve bunun hıncını çıkarmak için beni neyin yaralayacağını da bildiğinden böyle konuşuyor..
15 gündür ev sahibini aramak aklına gelmedi de beni görünce mi aklına geldi..
Rol yapıyor şuan

umarim kurtarabilicek durumdasinizdir... bu arada bizde bosanamak icin karar vermeme ragmen ilk bir ay ne ev sahibini aradim ne de dilekce verdim..bos bos iki ay kira odedim, maddi olarak zarar da ettik...o kararin agirligi ile ancak baslattim islemleri...kararimdan suphem oldugu icin, ancak elim gittigi ici...yani herseye derin bi anlam yukleme bence... yine de iyi dusun iyi olsun diyeyim o zaman...

Yok öyle yapmaz İnan'ın. Öyle bir insan değil.
Sen bilirsin.
Hayatta körü körüne inat etmenin hayırlı sonuçlara varmadığını tecrübe etmek zorunda kaldım geçmişte.
Neyin hayırlı, neyin iyi,neyin doğru olduğunu Allahımdan başka hiç kimse bilemez.

Yani tamam hata yapmışsınız nişanlınıza karşı ama ondada ne inat varmış. Her şeyi yaptınız hala bir adım atmıyor size?

İnan'ın hissisim şuan.
Ne ağlamak istiyorum ne gülmek. Ne üzülüyorum ne mutluyum ne gamlıyım ne gamsızım.. bomboşum..
İlişkinin neden gittiğine dair mantıklı bişi yok. Eee 10 gün bekledim aramadın sormadın diyor. Şimdi başlasak yarın yine bitecek diyor. Çok çok üzüleceğim ama olmayacak diyor. Açıkcası Nişanlımı çok iyi tanıdığım için daha önce de aynı tarz konuşmaları ve hareketleri yaptığı için inanamıyorum ben..

Sen bilirsin.
Hayatta körü körüne inat etmenin hayırlı sonuçlara varmadığını tecrübe etmek zorunda kaldım geçmişte.
Neyin hayırlı, neyin iyi,neyin doğru olduğunu Allahımdan başka hiç kimse bilemez.

Peki, tecrübe olarak nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?

Sen bilirsin.
Bencede yorumuna katiliyorum aklin yolu bir suan sevsiginden ve sevdigi adami kaybetmemek icin goremiyor duygusal bakiyor konduramiyor senin kadar sevseydi bu kadar kesin konusmazdi yine bekle beklemek istiyosan ama kendinide dusurme bence diyorum

İnan'ın hissisim şuan.
Ne ağlamak istiyorum ne gülmek. Ne üzülüyorum ne mutluyum ne gamlıyım ne gamsızım.. bomboşum..
İlişkinin neden gittiğine dair mantıklı bişi yok. Eee 10 gün bekledim aramadın sormadın diyor. Şimdi başlasak yarın yine bitecek diyor. Çok çok üzüleceğim ama olmayacak diyor. Açıkcası Nişanlımı çok iyi tanıdığım için daha önce de aynı tarz konuşmaları ve hareketleri yaptığı için inanamıyorum ben..
Sen inanmak istemiyosun
Bak simdi
Adam sunu dusunmeli ben bu kiza her kosulda bitircem kararliyim diyorum evide bosaltacsgim diyorum e hadi bu kizda pilini pirtini toplar giderse geri donusude olmaz napiyorum ben demez mi adam
Demekki bi konusmadan sonra senin gitmeni veya dugun hazirliklarini iptal etmeni herseyin tuzla buz olmasini goze almis demekki
Yani artik yuzles gercekle dugun gunune kadar beklicen mi ne yapcan planin ne
Illa gelinlikle orda damat gelmeyincemi anlican istemedigini
Hazirliklar filan ne olacak
Son ana kadar bekle madem hersey olacagina varir ama gercegide yok sayma BU ADAM SENIN TAMAMEN GITMENI BU ISIN BITMESINI GOZE ALDI aldi ki bunlari yuzune soyledi bence otesi yok

Daha yapabileceğiniz hiçbir şey yok bence. Bekleyin üstüne gitmeyin,ısrar ettikçe inatlaşıyor.Sakinleştiğinde de hala istemiyorsa belkide böylesi daha hayırlıdır.

Peki, tecrübe olarak nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz?
Az önce de dediğim gibi adama bir yalvarmadığın kalmış.
Haklı olabilirsin hala seviyor olabilir. Ancak evlilikte sadece sevgi yeterli olmuyor işte.
Güven,anlayış bunlar çok önemli.
İnsan ne kadar sevse de yoruluyor,sıkılıyor,bunalıyor,işte o zaman o çok sevdiği insanı da istemiyor.
Bence sevgilin şu an bu durumda.
Olmuyorsa olmuyordur,zorlamanın anlamı yok.
Eğer kendisi dönmek istiyorsa gelir zaten. Senin artı bir faaliyette bulunmana gerek yok bence.

hic yorum yapmadim ama bastan beri okudum hep yapacaginizi yapmissiniz.bundan sonra sessizce bekle adamin ustune gittikce o gurur ve inat yapmis affedesi varsa da vazgecmis.simdi kenarda dur ve izle.nisanlin nisanliyken yasananlarin evliligin provasi oldugunu cok iyi kavramis.bu sebeple gelecekte evlenince benzer sorunlarin yasanacagini anlamis ve sizin de onu ikinci plana atip aileni birinci plana koyacagini idrak etmis.annenizin malesef hatalari var.olumsuz yikici tavirlariyla sizi etkilemis.nisanlinizla gideceginiz dugune ailesi eklenince sizi gondermemis.kendi kararlarini veremeyen bi kadin nasil evliligin ailenin sorumlulugunu tek basina bagimsiz etraftan etkilenmeden alacak diye dusunuyor adam.bu sebeple nisanlinin annene tavir almasi normaldir.hayirlisi olur insallah.olmuyorsa da zorlama hayirlisini iste.

Şu saatten sonra onca dil dokmelerinle donerse ve agir şartlar sunarsa ne yapacaksin.
Sevgilin bitirmis sadece son noktayi senin koymani istiyor ki vicdani rahat etsin heosi bu.

Ooff hala duzelmediginize inan cok uzuldum ama işte şimdi kendini geri çekme vakti. Son bir adım daha attın gerisi ona kalmış ama bence gelecek. Dedigin gibi onu ciddiye alman icin boyle sert konusmalar yapip seni yaralamak kaybetme korkusu vermek istiyor. Ben bittigine inanmıyorum şahsen. Bence sen kendini geri cektiginde olaylari buralara suruklemenin anlamsizligini anlayacaktir. Bekleyelim bakalimm

Peki, Görümcem ve Kayınvalidem biz tartıştığımızda demiştim zorla arattım Nişanlımı bitti de diye demiştim. Görümcem ve kayınvalidemde böyle basit sebepten yuva mı dağılırmış oturun konuşun sakince, isterseniz biz gelelim demişti. Beni Nişanlımın telefonuna istemişlerdi çıkmamıştım. Nişanlım bugün onu da söyledi, annemler telefona seni istiyor gelelim mi düzelirsiniz vs diyorlar ama sen bitti deyip konuşmadın bile onlarla..
evi terkettikten sonra görümcem bana yazdı seni merak ediyorum nerdesin seni seviyorum vs diye..

Şimdi size soruyorum,
Görümcemi ve kayınvalidemi çağırayım mı buraya?
Nişanlım şuan istemsiz bu durumda çünkü, yani geri dönüşü olan şeyler..

Bu noktadan sonra aileleri devreye sokmak size daha fazla zarardan baska bir sey getirmez. Iki yetiskin olarak artik ailelerinizi araya sokmadan cozmelisiniz bence

Back
X