• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem..

Pişman olur döner diyip durmayın, bu kadar özelini bilmem nesini açmış adam dönse de kabul edilmemeli bence.

Özgecim durumu kabul etmişsin madem, adımını at evini ara, gelecek dönecek diye bekleme sakın.

Eşyayı arabayı altını bilmem neyi kime nasıl bölüşecekseniz bölüşün ve sen evini düzenini kur.

ne kadar çabuk çıkar düzenini oturtursan o kadar çabuk normal hayata dönersin.

3 günlük dünya yahu, Allah sağlık versin her şey unutuluyor.

Kimse onlari tanimiyor kimse muneccimde degil sadece hissettigimizi yazip destek olmak amac
Ozge cok seviyo ben cocugunda sevdigini ve tipki ozge gibi bazi seyleri aileye tasimakla hata yaptigini dusuniyorum ama donusu olmayan telafisi olmayan seyler degil ortada yuz kizartici bisey yok
Ikisi icinde ne hayirli ise o olsun benim gonlum barismalarindan yana

Bence sadece kizgin ve israr ettikce geri tepti cocuk ozgeyi seviyo ve siniri gecince tipis tipis gelecek evine bu is guzel bitecek ben cok inaniyorum tabi bunun icin ozgenin bi sakin olmasi geri durmasi sadece sakince hayatina devam etmesi lazim

Peki bu kadar ailelere cephe alınmışken barışsalar bile mutlu olma ihtimali var mi ?
Bence maalesef ki gemide çok çatlaklar oluştu .

kusura bakmayın ama sizin aklınız biraz karışmış, sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi geldi bana. sakinleşmenizi öneririm. zor bir durum bir yanda anne bir yanda nisanlınız. annenizi dilimize dolamıyoruz ne münasebet? ne haddimize canım? ilk yazışmalarınızla şuan ki yazışmalarınız arasında bir öfke nöbeti var gibi duruyor. sizi kabul etmedi diye sitemli ve korumacı davranıyorsunuz. belki de gerekeni henüz yapmamışsınızdır ya da gereğinden fazlası gerekiyordur. yorum istemiyorsanız neden bu platforma konuyu taşıdınız? sizi yermiyorum, mutlu olmanızı isterim. gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum sakin olun, hırsa kapılmayın. hırpalanmayın.
Yooo sizi kırmak istemem, lütfen yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Annem özür diledi , bende dün gidip onun duymak isteyeceği her şeyi söyledim ve yine istemedi. Öfkeye kapılmadım ancak bu kadar büyütecek bir şey olmadığını düşünmemden sebep üzülüyorum artık. Neden böyle düşünüyorum, geçmişte ailesi çok dehşet şeyler yapmıştı bize ve onları affetti. Annemi sevsin ölsün demiyorum, ama bende onun ailesiydim, ailesi sırt döndüğünde ben vardım yanında..
Bu kadar kötü muamele yapacak bir şey yapmadım ki , ve dedim ki hep yanımda ol en ağır bedeli ödemeye hazırım.. bunda bile reddetti. Başka ne yapabilirim ki, sözcüğüm de kalmadı yapacak bir şeyim de.. sizi anlıyorum, ama sizde beni anlayın ne olur..

Ha bu arada herkesin kendi bilecegi is ama ben olsam kesin ayrilik kesinlesir ve bu is temelli biter herkes yoluna gidecek olursa ben arabasini esyasini kabul etmezdim arkamdan sacma sapan yorum yapmalarina musade etmezdim boyle ayriliklarda bana hakki gecmesi rahatsiz ederdi beni
Bu sahsi dusuncem yani
Ama sunuda belirtiyim sizin barisacaginiza cok inaniyorum ama ailelerin tekrar sorun olacagina ve onlar mudahil olmaya calistikca sorun cikacaginada o kadar inaniyorum uzakta olmaniz cok guzel bi avantaj sadece siz iyi kullanamamissiniz bide bi tecrube oldu
30 ya da 29.sayfada upuzun bir mesajım var okuyabilir misin?

Özge, mesajimda da yazdım yine yazmak istiyorum ; bu adamın ısrarla bitti demesinin tek nedeni sizin israriniz.
Kaçan Balık misali.
Ailemi sildim demişsiniz ki büyük yanlış olmuş .
Ve yine diyorum.sanki onu aldstmışsınız gibi davrandı, saçmaladı iyice.
Bu kadar yalvarışı hak etmediniz.

Pişman olacak bu kesin.

Birde benim aklıma acaba bu ayrılık sürecinde bir başkası mi girdi gönlüne diye düşündüm ayrıca.
Yok, dün sordum başkasına mı aklın kaydı diye, güldü.
O kadar kötü durumdaydı kş önünü göremiyordu, bi başkası zor.
Ama hayat işte belli de olmaz. Fakat öyle bir durum yok şuan

Yooo sizi kırmak istemem, lütfen yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Annem özür diledi , bende dün gidip onun duymak isteyeceği her şeyi söyledim ve yine istemedi. Öfkeye kapılmadım ancak bu kadar büyütecek bir şey olmadığını düşünmemden sebep üzülüyorum artık. Neden böyle düşünüyorum, geçmişte ailesi çok dehşet şeyler yapmıştı bize ve onları affetti. Annemi sevsin ölsün demiyorum, ama bende onun ailesiydim, ailesi sırt döndüğünde ben vardım yanında..
Bu kadar kötü muamele yapacak bir şey yapmadım ki , ve dedim ki hep yanımda ol en ağır bedeli ödemeye hazırım.. bunda bile reddetti. Başka ne yapabilirim ki, sözcüğüm de kalmadı yapacak bir şeyim de.. sizi anlıyorum, ama sizde beni anlayın ne olur..

canım gerçekten çok üzülüyorum şuan. sen gerekeni yapmışsın şimdi daha iyi anladım üzme kendini herkesin ortak kararı geri çekil beklemeye başla. eğer seviyorsa sakinleşince gelecektir ama gelmiyorsa ya gerçekten hiç sevmemiş ya da en kötüsü belki de o zor günlerde ona destek çıkmış başka bir kadın olmuştur. Ancak ben bundan 10 gün sonra daha farklı şeyleri konuşacağımıza eminim. barışıp mutlu olduğunuz ve davetiye seçtiğiniz gibi. üzmeyin kendinizi.

Peki bu kadar ailelere cephe alınmışken barışsalar bile mutlu olma ihtimali var mi ?
Nişanlımın şöyle bir huyu var. Ben annem diye diretsem o annemi istemez, ben tamam isteme böyle de kabul ediyorum seni derim, sonra da gider benden önce annemi arar hal hatır eder. Merhametlidir. Sadece şuan 10 gün yalnız kalışının sinirini çıkarıyor ve gururunu yenemiyor.

Bence birbirini seven iki insan varsa ortada neler neler a$ilir kendimden biliyorum
Belkide kendi hayatimda cok mucize yasadigim icin mucizelere hep inaniyorum

Pişman olur döner diyip durmayın, bu kadar özelini bilmem nesini açmış adam dönse de kabul edilmemeli bence.

Özgecim durumu kabul etmişsin madem, adımını at evini ara, gelecek dönecek diye bekleme sakın.

Eşyayı arabayı altını bilmem neyi kime nasıl bölüşecekseniz bölüşün ve sen evini düzenini kur.

ne kadar çabuk çıkar düzenini oturtursan o kadar çabuk normal hayata dönersin.

3 günlük dünya yahu, Allah sağlık versin her şey unutuluyor.
Normal hayattayım şuan. İnan'ın 15 gündür bir damla ağlayamadım çünkü bende gerçekten kırılmışım yıpranmışım. Normalde salya sümük ağlardım. Bir kaç gün geçsin dediğiniz gibi yapacağım.
Çok teşekkür ederim.

Bence birbirini seven iki insan varsa ortada neler neler a$ilir kendimden biliyorum
Belkide kendi hayatimda cok mucize yasadigim icin mucizelere hep inaniyorum
Ya biz ki daha 15 gün önce oturup, gülerek biz neleri aştık yaşamadığımız şey kalmadı ama iyi ki birbirimizden vazgeçmedik diye şükretmiş insanlarız..
Sadece şuan o da zor bir imtihanda bence, sağlıklı düşünemiyor ..
Dediğiniz gibi benim kendimi geri çekip beklemem lazım..
Gelmiyorsa zaten olmaması daha hayırlı der boyun eğeriz..

Ya biz ki daha 15 gün önce oturup, gülerek biz neleri aştık yaşamadığımız şey kalmadı ama iyi ki birbirimizden vazgeçmedik diye şükretmiş insanlarız..
Sadece şuan o da zor bir imtihanda bence, sağlıklı düşünemiyor ..
Dediğiniz gibi benim kendimi geri çekip beklemem lazım..
Gelmiyorsa zaten olmaması daha hayırlı der boyun eğeriz..
Devam ederseniz yine sorunlar olabilir.bazi seyler unutulmayabilir bunlari göze alabiliyor musunuz?

Devam ederseniz yine sorunlar olabilir.bazi seyler unutulmayabilir bunlari göze alabiliyor musunuz?
Emin olun devam etme kararı alırsak, herşeyi sindirererek çözüme ulaştırarak dargınları barıştırarak devam ederiz.
Siz umutlu musunuz devam edeceğimizden?

Ben kendi adima soyleyim umutluyum..
Ha olurda barismazsanizda bundada ayri bi hikmet vardir derim sen guclu ve akilli bi kizsin oldurmeyen aci kuvvetlendirir her iki durumda da destekliyorum seni

Ben kendi adima soyleyim umutluyum..
Ha olurda barismazsanizda bundada ayri bi hikmet vardir derim sen guclu ve akilli bi kizsin oldurmeyen aci kuvvetlendirir her iki durumda da destekliyorum seni
Hayırlısı olsun inşallah canım. İnan bende gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum. YAni bi vedamız bile olmadı, bu nasıl ayrılık :) kafasını dinlesin o da, tabi bu süre zarfında beni sevmeyen ailesinin iyice dolduruşuna gelmezse ..

Evet olaasikirama işte çatlaklar evliliklerde çok sıkıntı oluyor.
Herseyin hayırlısı.
Biz ne çatlaklar atlattık İnan'ın.. onları duysanız bu konunun hiçbir şey olmadığını söylersiniz. Onu çok iyi tanıyorum. İlk defa benden uzak kaldı 10 gün, yalnızdı, özledi, kızdı.. bunların intikamını illa ki alacaktı. Bakalım daha ne kadar birbirimizi yıpratacağız. Onun da mutlu olmasını isterim, benimle ya da bensiz.. hayırlısı ..

Hayırlısı olsun inşallah canım. İnan bende gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum. YAni bi vedamız bile olmadı, bu nasıl ayrılık :) kafasını dinlesin o da, tabi bu süre zarfında beni sevmeyen ailesinin iyice dolduruşuna gelmezse ..
Bak bi gelisme oldugunda yaz
Kaybolma hemen
Ailesinin doldurusuna gelme durumu mumkun erkekler daha cabuk geliyolar boyle lafa soze..amaaaa ozlemesi sevgisi agir basarsa ve gercekten senin kadar seviyosa dayanamaz
Ki bence senin anlatmandan cikardigim gelir dayanamaz

Mune Mune
Sevgili Mune, sizin diğer konularda ki yorumlarınızı takip ediyorum ve tecrübenizle beraber nokta atışı yorumlarda bulunuyorsunuz gerçekten.
Açıkcası sizin bu konumda ki düşüncelerinizi de merak ediyorum..

Biz ne çatlaklar atlattık İnan'ın.. onları duysanız bu konunun hiçbir şey olmadığını söylersiniz. Onu çok iyi tanıyorum. İlk defa benden uzak kaldı 10 gün, yalnızdı, özledi, kızdı.. bunların intikamını illa ki alacaktı. Bakalım daha ne kadar birbirimizi yıpratacağız. Onun da mutlu olmasını isterim, benimle ya da bensiz.. hayırlısı ..

Işte o sos ettiğiniz çatlaklar sonucu bu. Gemi su almaya başlamış.
Zamanında ailesiyle yaşadığınız sıkıntıların güncesi bunlar.

Annenizin arayıp özür dilemesini bile es geçmiş ki ben olsam aramazdim.

Bu kişi pişman olacak evet orası kesin , dönecekte , sonrası artık size kalmış.

Back
X