Arkadaşlar bana şahsi fikrimi sorarsanız,
Nişanlım bitirmedi bu işi, şuan sadece aşırı derecede depresyonda. Dün elleri titriyordu konuşurken. Amacı sadece bana ders vermek, süründürmek.
Çünkü benim mücadeleci bir yapım vardır çok iyi bilir, bunu kullanacaktı. Ama dün ben bütün her şeyi zorlayıp gittim, Ailemi sildim geldim dedim ya..
Deli değilse eğer, binbir güçlükle sahip olduğumuz ve düğünümüze 1 ay kala bu işi bitiremez.
Sadece sakinleşmeye ihtiyacı var. Bana diyor ki sen aylardır böyleydin, eee madem böyleydim de niye 1 ay önce nişan yaptık ev tuttuk eşya aldık.
15 gün önce gittiğimde eşyalarımı niye yerleştirdin diyorum, eee gelirsin diye, aramadın da yazmadın da diyor.. ailesine de demiş ki, ortalığa atıp gitmiş bende dolaba koydum. Halbu ki ayakkabılarımız daha kutularla boş odada duruyordu zamanım olmamıştı yerleştirmeye. Onları bile tek tek kutudan çıkarıp yerleştirmiş. Görümcem diyor ki, 10 gün boyunca bitti demedi, bırakın aramayın düşünsün kafasını toplasın diyordu, sonra da sen eve gelince bitti bu iş dedi bize diyor.
Salonda koltukta uyumuş ve koltuğun altında yastığı yorganı ve ikimizin resimleri duruyordu eve geldiğimde, ani geldim çünkü toplamaya fırsatt kalmamıştı yoksa kesin kaldırırdı gururunu ezdirmeyip.
Eee dün diyor ki, çok mutluyduk hiçbir problemimiz yoktu ama annemi ara deyip durdun dedi.. halbu ki 1 ay aramamış ben bunun üstüne dedim niye aramıyorsun diye. Sonra diyor ki, şimdi tekrar başlasak yarın yine aynısı olacak. Ben tek başıma mutluyum, biliyorum ikimizde çok üzüleceğiz ama istemiyorum vs..
Birde ben 5 gün önce eve geldiğimde, niye bittiğini kimseye söylemedin dedim, çünkü akrabaları beni arayıp hal hatır etti ayrılık süresinde. Nişanlım da dedi ki ben senin geri geleceğini biliyordum..
bunu demesinden ne anlam çıkarırsınız?
Ya bir sürü şey var bu işi istediğine dair ama dili bitti diyor. Aslında size söylemek istediğim bir şey daha var ama konu burada yasak olduğu için giremedim. Sanırım eski kız arkadaşı bizi ayırmak için bir şeyler yaptırmış Nişanlıma. Yani İlim sahibi bi Hoca tarafından söylendi bu bana.. Lütfen bu konuya girmeyin, banlanmak istemiyorum kafayı yerim tek başıma.. onunda etkisi olabilir...