• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem..

Bak bi gelisme oldugunda yaz
Kaybolma hemen
Ailesinin doldurusuna gelme durumu mumkun erkekler daha cabuk geliyolar boyle lafa soze..amaaaa ozlemesi sevgisi agir basarsa ve gercekten senin kadar seviyosa dayanamaz
Ki bence senin anlatmandan cikardigim gelir dayanamaz
Geleceği güne kadar beraberiz burada :)
Daha bende depresyona girip sizi de çıldırtacağım :)
Biliyor musun Ankara'lıyım bende ve uzun yıllar yaşadım Üniversite için. Ama hiç sevmem :(
Geçen gün konunda okumuştum bahsetmek istedim :)

Işte o sos ettiğiniz çatlaklar sonucu bu. Gemi su almaya başlamış.
Zamanında ailesiyle yaşadığınız sıkıntıların güncesi bunlar.

Annenizin arayıp özür dilemesini bile es geçmiş ki ben olsam aramazdim.

Bu kişi pişman olacak evet orası kesin , dönecekte , sonrası artık size kalmış.
Haklısınız.. Gerçekten bende çok yıprandığını ve artık dolduğum için çıkıp gitmiştim evden.. ki o beni azıcık tanıyorsa, ciddi bir şey görmesem gitmeyeceğimi çok iyi bilirdi. Ama ısrarla yokuşa sürüyor.
İnşallah geç olmadan gelir, affetmeye hazırım :)

Arkadaşlar bana şahsi fikrimi sorarsanız,

Nişanlım bitirmedi bu işi, şuan sadece aşırı derecede depresyonda. Dün elleri titriyordu konuşurken. Amacı sadece bana ders vermek, süründürmek.
Çünkü benim mücadeleci bir yapım vardır çok iyi bilir, bunu kullanacaktı. Ama dün ben bütün her şeyi zorlayıp gittim, Ailemi sildim geldim dedim ya..

Deli değilse eğer, binbir güçlükle sahip olduğumuz ve düğünümüze 1 ay kala bu işi bitiremez.
Sadece sakinleşmeye ihtiyacı var. Bana diyor ki sen aylardır böyleydin, eee madem böyleydim de niye 1 ay önce nişan yaptık ev tuttuk eşya aldık.
15 gün önce gittiğimde eşyalarımı niye yerleştirdin diyorum, eee gelirsin diye, aramadın da yazmadın da diyor.. ailesine de demiş ki, ortalığa atıp gitmiş bende dolaba koydum. Halbu ki ayakkabılarımız daha kutularla boş odada duruyordu zamanım olmamıştı yerleştirmeye. Onları bile tek tek kutudan çıkarıp yerleştirmiş. Görümcem diyor ki, 10 gün boyunca bitti demedi, bırakın aramayın düşünsün kafasını toplasın diyordu, sonra da sen eve gelince bitti bu iş dedi bize diyor.

Salonda koltukta uyumuş ve koltuğun altında yastığı yorganı ve ikimizin resimleri duruyordu eve geldiğimde, ani geldim çünkü toplamaya fırsatt kalmamıştı yoksa kesin kaldırırdı gururunu ezdirmeyip.

Eee dün diyor ki, çok mutluyduk hiçbir problemimiz yoktu ama annemi ara deyip durdun dedi.. halbu ki 1 ay aramamış ben bunun üstüne dedim niye aramıyorsun diye. Sonra diyor ki, şimdi tekrar başlasak yarın yine aynısı olacak. Ben tek başıma mutluyum, biliyorum ikimizde çok üzüleceğiz ama istemiyorum vs..

Birde ben 5 gün önce eve geldiğimde, niye bittiğini kimseye söylemedin dedim, çünkü akrabaları beni arayıp hal hatır etti ayrılık süresinde. Nişanlım da dedi ki ben senin geri geleceğini biliyordum..
bunu demesinden ne anlam çıkarırsınız?

Ya bir sürü şey var bu işi istediğine dair ama dili bitti diyor. Aslında size söylemek istediğim bir şey daha var ama konu burada yasak olduğu için giremedim. Sanırım eski kız arkadaşı bizi ayırmak için bir şeyler yaptırmış Nişanlıma. Yani İlim sahibi bi Hoca tarafından söylendi bu bana.. Lütfen bu konuya girmeyin, banlanmak istemiyorum kafayı yerim tek başıma.. onunda etkisi olabilir...

Arkadaşlar bana şahsi fikrimi sorarsanız,

Nişanlım bitirmedi bu işi, şuan sadece aşırı derecede depresyonda. Dün elleri titriyordu konuşurken. Amacı sadece bana ders vermek, süründürmek.
Çünkü benim mücadeleci bir yapım vardır çok iyi bilir, bunu kullanacaktı. Ama dün ben bütün her şeyi zorlayıp gittim, Ailemi sildim geldim dedim ya..

Deli değilse eğer, binbir güçlükle sahip olduğumuz ve düğünümüze 1 ay kala bu işi bitiremez.
Sadece sakinleşmeye ihtiyacı var. Bana diyor ki sen aylardır böyleydin, eee madem böyleydim de niye 1 ay önce nişan yaptık ev tuttuk eşya aldık.
15 gün önce gittiğimde eşyalarımı niye yerleştirdin diyorum, eee gelirsin diye, aramadın da yazmadın da diyor.. ailesine de demiş ki, ortalığa atıp gitmiş bende dolaba koydum. Halbu ki ayakkabılarımız daha kutularla boş odada duruyordu zamanım olmamıştı yerleştirmeye. Onları bile tek tek kutudan çıkarıp yerleştirmiş. Görümcem diyor ki, 10 gün boyunca bitti demedi, bırakın aramayın düşünsün kafasını toplasın diyordu, sonra da sen eve gelince bitti bu iş dedi bize diyor.

Salonda koltukta uyumuş ve koltuğun altında yastığı yorganı ve ikimizin resimleri duruyordu eve geldiğimde, ani geldim çünkü toplamaya fırsatt kalmamıştı yoksa kesin kaldırırdı gururunu ezdirmeyip.

Eee dün diyor ki, çok mutluyduk hiçbir problemimiz yoktu ama annemi ara deyip durdun dedi.. halbu ki 1 ay aramamış ben bunun üstüne dedim niye aramıyorsun diye. Sonra diyor ki, şimdi tekrar başlasak yarın yine aynısı olacak. Ben tek başıma mutluyum, biliyorum ikimizde çok üzüleceğiz ama istemiyorum vs..

Birde ben 5 gün önce eve geldiğimde, niye bittiğini kimseye söylemedin dedim, çünkü akrabaları beni arayıp hal hatır etti ayrılık süresinde. Nişanlım da dedi ki ben senin geri geleceğini biliyordum..
bunu demesinden ne anlam çıkarırsınız?

Ya bir sürü şey var bu işi istediğine dair ama dili bitti diyor. Aslında size söylemek istediğim bir şey daha var ama konu burada yasak olduğu için giremedim. Sanırım eski kız arkadaşı bizi ayırmak için bir şeyler yaptırmış Nişanlıma. Yani İlim sahibi bi Hoca tarafından söylendi bu bana.. Lütfen bu konuya girmeyin, banlanmak istemiyorum kafayı yerim tek başıma.. onunda etkisi olabilir...
Konunuzu daha yeni gördüm..Bitti diyen biriyle neden evlilik ?

Nikahtan sonrada zannediyorum ki bu huzursuzluk devam eder.

Ve yine üzülen siz olursunuz , kısa vadede bi getirisi olmaz bu ilişkinin bence zamana bırakın.

Evdeki düzeni bozmamış olabilir ama kafasındaki düşüncelerden emin olmayın.

Anneniz çok hatalı kendi saygınlıgı için ilişkinizi yerle bir etmiş sonuç olarak anneniz yapacak pek bişe kalmamış.

Eski sevgilisi neden böyle bişe yapsın ki ? Size göre kafasında bitirmemiş mi bu ilişkiyi ?

Keşke siz ilişkinize sahip çıksaymışsınız, bunların hiç biri olmazdı tabi ki millete koz vermişsiniz.

Adamın peşinde koşmak size daha çok zarar verir bence onu da söyleyeyim.

İnsallah herşey düzelir hayırlısı..

Annenin hatalarını göre göre nasıl bu kadar karışmasına izin verdin. Annen tam bi yılan. Zamanında böyle mi yapmış kendi kocasına yoksa kendi yapamadıklarını mi sana yaptırıp yuvanın bozmaya çalışıyor. Aferin bu şekilde dinlen anneni kaybet çocuğu. Haklı adam.

Nişanlımın annesi yılandan da beter. Bize yapmadığı kalmadı ama annesini affetti. Konuşmalarınıza dikkat edin.

Kimin kimi kaybettiğini göreceğiz.
Annenin hatalarını göre göre nasıl bu kadar karışmasına izin verdin. Annen tam bi yılan. Zamanında böyle mi yapmış kendi kocasına yoksa kendi yapamadıklarını mi sana yaptırıp yuvanın bozmaya çalışıyor. Aferin bu şekilde dinlen anneni kaybet çocuğu. Haklı adam.

Konunuzu daha yeni gördüm..Bitti diyen biriyle neden evlilik ?

Nikahtan sonrada zannediyorum ki bu huzursuzluk devam eder.

Ve yine üzülen siz olursunuz , kısa vadede bi getirisi olmaz bu ilişkinin bence zamana bırakın.

Evdeki düzeni bozmamış olabilir ama kafasındaki düşüncelerden emin olmayın.

Anneniz çok hatalı kendi saygınlıgı için ilişkinizi yerle bir etmiş sonuç olarak anneniz yapacak pek bişe kalmamış.

Eski sevgilisi neden böyle bişe yapsın ki ? Size göre kafasında bitirmemiş mi bu ilişkiyi ?

Keşke siz ilişkinize sahip çıksaymışsınız, bunların hiç biri olmazdı tabi ki millete koz vermişsiniz.

Adamın peşinde koşmak size daha çok zarar verir bence onu da söyleyeyim.

İnsallah herşey düzelir hayırlısı..
Nişanlımı en iyi tanıyan benim değil mi?
Ben burada teselli aramıyorum veya Nişanlım kafasında bitirdi ama kendimi kandırıp peşinden gideyim gibi bir durumum da yok.
Çok mantıklı düşünüyorum, bitirmiş bir insan modeli değiş Nişanlım, ben onu tanıdığım halde böyle düşünüyorum, burada yorum yapan 200 kadın Nişanlımı tanımadan yorum yapıyor ve onlar da diyor bitirmedi diye.
Veya bitirmiş olabilir de, ama bu kadar basit bir sebeple olamaz.
Çünkü kendi ailesinin bize zorluk anlamında yaşatmadığı kalmadı ve Nişanlımın o zamanlar demesine göre bizi ayırmak için bile uğraştılar.

Bu iş olsun diye kendimi parçalamıyorum.
ortada bir hata vardı ve bunun %80 sebebi bendim, bende elimden geleni yaptım tekrar düzeltmek için.
En azından bu kadar zaman emek verilmiş bir ilişkiydi ve hakettiğini düşünüyorum.

Gerisi Allah'a kalmış.
Teşekkür ederim.

Yazmasam çok içimde kalırdı, ben anneme aşırı derecede düşkün bir insanım o yüzden burada annelerin kötülenmesi veya kötü yorum yapılmasından hoşlanmıyorum, hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez, sizin anneniz de istememiş ki eski nişanlınızı arayıp özür dilemiş, insan bunu sadece evladı için yapabilir, lütfen tüm suçu annenize yıkmayın, sonuçta 10 gün boyunda o adamı aramayan eve gitmeyen vs sizdiniz, dediğim gibi sadece vicdan yaptım galiba biraz, diğer tarafın hep annenizi suçlamasına da sinir oldum
Bir de şuan zorlandığınız için sanırım gözünüzü kararttınız ama anne silinir mi hiç ? :'( Öyle şeyler demeyin ona ileride gerçekten annenizi silmenizi isteyebilir, hatta belki de o yüzden böyle yaptı :KK64:

Nişanlımı en iyi tanıyan benim değil mi?
Ben burada teselli aramıyorum veya Nişanlım kafasında bitirdi ama kendimi kandırıp peşinden gideyim gibi bir durumum da yok.
Çok mantıklı düşünüyorum, bitirmiş bir insan modeli değiş Nişanlım, ben onu tanıdığım halde böyle düşünüyorum, burada yorum yapan 200 kadın Nişanlımı tanımadan yorum yapıyor ve onlar da diyor bitirmedi diye.
Veya bitirmiş olabilir de, ama bu kadar basit bir sebeple olamaz.
Çünkü kendi ailesinin bize zorluk anlamında yaşatmadığı kalmadı ve Nişanlımın o zamanlar demesine göre bizi ayırmak için bile uğraştılar.

Bu iş olsun diye kendimi parçalamıyorum.
ortada bir hata vardı ve bunun %80 sebebi bendim, bende elimden geleni yaptım tekrar düzeltmek için.
En azından bu kadar zaman emek verilmiş bir ilişkiydi ve hakettiğini düşünüyorum.

Gerisi Allah'a kalmış.
Teşekkür ederim.
Arkadaşım tabi ki en iyi tanıyan sensin nişanlını ama konu açmış soruyorsun yorum yapıyoruz , beğenmeyince böyle atarlanıyorsunuz.

İş mi yani şimdi ? Neyse dediğim gibi hakkınızda hayırlısı.

Ben eski konularınıza da baktım ve ona göre yorum yapacağım.
İlişkiniz sağlıksız bir hal almış.
Karşılıklı zorlamalar, ailelerin daha şimdiden bu kadar dahil olması ve bu konulardaki tutarsız davranışlarınız, ailerle fazla yüz göz olunması, karşılıklı hoş olmayan lafların sarfedilmesi, ailelerin isteklerine göre kararlar verilmezi ve bir sürü şey bu ilişkiyi bu noktaya getirmiş.
Hani diyorsunuz ya biz neleri aştık bu ilişki için diye...Aslında hiç birşeyi aşamamışsınız. Üstünü örtmüşsünüz sadece. Çözülmemiş öylece bırakılmış o kadar çok nokta var ki. Bunlar benim kanatimce evlenilsede artık aşılamaz. Yaşanan şeyler asla unutulmaz. İçten içe biriken bu kinler evlenincede ortaya çıkacak elbet.
Karşılıklı çok seviyor olabilirsiniz buna itirazım yok. Ama evlilik sadece sevgiyle yürümüyor.
Nişanlın döner mi? Dönebilir, bu belli olmaz. Yerinde olsam bu süreçte bu ilişkiyi iyice tartardım. Bundan sonra dönse de senin tamamen ona tabi olma dönemin başlayacak gibi duruyor. Çok iyi niyetli gelmedi bana nedense davranışları. Ya çok hesapçı bunları bilerek yapıyor yada cidden bitirmiş.
Kendi fikrimce bunca yıl gördüğüm burdan okuduklarım sorunlu başlayan bir evliliğin sonradan asla dikiş tutmadığı. Şu an sadece dönmesini ve bu düğünün olmasını istiyorsun. Peki ya sonrası? Bu kadar sorunun üzerine mutlu olacağınıza inanıyor musun? Bunları çok ciddi düşün. Evlenip mutsuz olmak boşanmak şu yaşadıklarından bin kat zor inan. Bu bir dönüm noktası bir işaretse seninde değerlendirmeni yapman lazım.

Nişanlımın annesi yılandan da beter. Bize yapmadığı kalmadı ama annesini affetti. Konuşmalarınıza dikkat edin.

Kimin kimi kaybettiğini göreceğiz.
Ay bide ben onu değil o beni kaybetti arabeskine bağla. Ana kız yilansiniz demek ki

Anneler niyr siliniyor anlamadim. Herkese yerini, gecmemesi gereken cizgileri belirtmek cok mu zor? Veya kulak ardi etmek..iliskinize yansitmamak?

O bunu diyor ama aslinda šöyle düsünüyor diye diye kendinizi kandirmayin..
Hakkinizda hayirlisi olsun

ama simdi egri oturalim dogru konusalim anneniz bazi durumlarda yapici olsaydi onu gectim bazi zamanlarda karari size biraksaydi siz nisanlinizla devam edecektiniz.dugune gitme cunku nisanlinin aileside gidiyor gitme tamam anne gitmiyorum.kendini ezdirme tamam anne ezdirmem.sen iyice orali oldun demis kendini cekmissin ailesinden.annen olgun bir kadin degil malesef biraz kenarda durup kavgalariniza mudahale etmeden bakalim sorunlari cozebilme kapasitesi varmi bunlarda diye dusunmeliydi.ayrica kendinle nisanlini bir tutma onun ailesi size sorunlar cikarsa da nisanlin yaninda olmus destek cikmis.ailesiyle de gorusmemis.ee siz tum irtibati kesmissiniz.simariklik yapmissiniz.nisanliniz uzulmekte ve ayriligi istemekte hakli.bi omur boyle davranislarda bulunacaktir diye dusunuyordur.

Arkadaşım tabi ki en iyi tanıyan sensin nişanlını ama konu açmış soruyorsun yorum yapıyoruz , beğenmeyince böyle atarlanıyorsunuz.

İş mi yani şimdi ? Neyse dediğim gibi hakkınızda hayırlısı.
Kendimi kandıracak yaşı ve pozisyonu geçtiğimi ve pembe hayaller kurmadığımı belirttim.
Bitmişte olabilir.
Atarlanmadım yanlış anlaşılma olmasın lütfen.
Sanırım benimde sinirlerim yıprandı artık, kusura bakmayın.
Yorumlarınız tabi ki önemli benim için.
Teşekkür ederim

ama simdi egri oturalim dogru konusalim anneniz bazi durumlarda yapici olsaydi onu gectim bazi zamanlarda karari size biraksaydi siz nisanlinizla devam edecektiniz.dugune gitme cunku nisanlinin aileside gidiyor gitme tamam anne gitmiyorum.kendini ezdirme tamam anne ezdirmem.sen iyice orali oldun demis kendini cekmissin ailesinden.annen olgun bir kadin degil malesef biraz kenarda durup kavgalariniza mudahale etmeden bakalim sorunlari cozebilme kapasitesi varmi bunlarda diye dusunmeliydi.ayrica kendinle nisanlini bir tutma onun ailesi size sorunlar cikarsa da nisanlin yaninda olmus destek cikmis.ailesiyle de gorusmemis.ee siz tum irtibati kesmissiniz.simariklik yapmissiniz.nisanliniz uzulmekte ve ayriligi istemekte hakli.bi omur boyle davranislarda bulunacaktir diye dusunuyordur.
Evet olabilir..
Hayırlısı olsun

Anneler niyr siliniyor anlamadim. Herkese yerini, gecmemesi gereken cizgileri belirtmek cok mu zor? Veya kulak ardi etmek..iliskinize yansitmamak?

O bunu diyor ama aslinda šöyle düsünüyor diye diye kendinizi kandirmayin..
Hakkinizda hayirlisi olsun
Evet bu dediğinizi ikimizde başaramadık, en çokta ben. Ders oldu zaten bana da.
Hayırlısı olsun, teşekkür ederim

Back
X