Annem

Mnk0689

Poyraz'ım
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
57
36
18
36
Merhaba arkadaşlar. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki. Annem de rahim kanserinden şüpheleniyorlar. Parça alınacak. O kadar korkuyorum ki sonuç kötü gelecek diye. Annemin yanında güçlü durmak istiyorum ama yapamıyorum. Gördüğüm anda, telefonda sesini duyduğumda ağlamaya başlıyorum.Bize dua edin. Annemin sonucu temiz çıksın.

Tüm dualar siz ve sizin gibilerle
Umarım anneciğinin hiçbir sağlık sorunu yaşamaz daha uzun yıllar sizinle olur torunlarını torunlarının torunlarını görür

Dedimde aklıma geldi beş nesil bir arada yaşıyor olması çok zor değil mi?

Tüm dualar siz ve sizin gibilerle
Umarım anneciğinin hiçbir sağlık sorunu yaşamaz daha uzun yıllar sizinle olur torunlarını torunlarının torunlarını görür

Çok teşekkür ederim. Umarım umarım.

Dedimde aklıma geldi beş nesil bir arada yaşıyor olması çok zor değil mi?
çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
İnşallah kötü bişey yoktur Cnm Allah şifa versin

Merhaba arkadaşlar. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki. Annem de rahim kanserinden şüpheleniyorlar. Parça alınacak. O kadar korkuyorum ki sonuç kötü gelecek diye. Annemin yanında güçlü durmak istiyorum ama yapamıyorum. Gördüğüm anda, telefonda sesini duyduğumda ağlamaya başlıyorum.Bize dua edin. Annemin sonucu temiz çıksın.
Allah şifa versin canım.olumsuz düşünüp negatiflik çekme hayatına.Allaha tevekkul et dua et..dualarim sizinle

Soğukkanlı ol kötüyü cagirma. Allahtan ben bu konularda çok sogukkanliyim. Gerçi böyle oluncada çevremde merhametsiz diye biliniyorum yapcak bişey yok.

Allah şifa versin. Ne yapın ne edin yanında ağlamayın.
Çünkü hastada "ben öleceğim" düşüncesi pekişiyor. Peşin peşin mezara sokmayın kadını.

Back
X