Amin inşaallah. Umarım sevinçten olur bundan sonraAllah şifa versin inşallah. Kalbinize ferahlık versin. Temkin içindir inşallah temiz sonuçlar gelsin gözyaşlarınız sevinçten olsun bu sefer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaallah. Umarım sevinçten olur bundan sonraAllah şifa versin inşallah. Kalbinize ferahlık versin. Temkin içindir inşallah temiz sonuçlar gelsin gözyaşlarınız sevinçten olsun bu sefer.
Amin bütün hastalara şifa versin. Annenize de de çok geçmiş olsun. Bazen yanılabiliyorlar. Öncesinde ne kadar büyük yıkım yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Sonunda kanser çıkmamış anneniz çok şükür. İnşallah biz de hayırlı haberler alırızAllah sifa versin gecmis olsun.. Uzulmeyin derdi veren Allah dermanini da verir. annemde ayni seyi bende yasamis bulundum cok zor biliyorum. Annemin adet kanamasi oldu ama kesilmedi o kadar kan kaybetti ki kan verdiler. Sonra doktor karsisina gecip rahim kanserisin demiş.. Ameliyat oldu rahmini aldilar. Patalojiye gitti tertemiz cikti kanser falan degilmis.. Biz kahroldugumuzla kaldik..
Yani dr. Kanser dese bile korkmayin bazen tahmin yurutup teşhis koyuyorlar ama yaniliyorlar.. Saglam durun dua edin bol bol
rahim kanseri mi rahim ağzı kanseri mi ikisi farklı rahim ağzı smearde çıkıyor mikrobik bir seyÇok geçmiş olsun anneniz nasıl şimdi. Rahim alınınca sıkıntı olmuyor diyorlar ama. Smear testi sıkıntılı çıktı. Rutin kontrol için gitmişti.
Amin inşaallahAllah şifa versin inşallah temiz çıkar.
Biliyorum o duyguyu..
ins kötü çıkmaz gerçekten zor bir süreç hele hamileyken benim annemde de hiçbir belirti yoktu rutin kontrolde ciktiDoktor rahim demiş. Yarın parça alınacak bakalım.
Amin inşallah o kadar çok istiyorum ki güzel haberler verebilmeyiAh canım.Allah şifa versin.Güzel haberlerini alırız inşallah.
Rabbim bütün hastalara şifa versin. Çok çok zor bir süreç. Yarın parça alınacak. Belki 10-15 gün de parçanın sonucunu bekleyeceğizins kötü çıkmaz gerçekten zor bir süreç hele hamileyken benim annemde de hiçbir belirti yoktu rutin kontrolde cikti
Başınız sağ olsun. Annenizin mekanı cennet olsun. Haklısınız.Ben annemi teşhisi konmayan bir kanser türünden kaybettim, teşhisi olsaydı da tedavisi olsaydı dedim ve o halde annem 4 yıl 2 ay yaşadı... Teşhis konursa her türlü tedavisi var ve Eğer Allah yazdıysa olur korkman hiçbir şeyi değiştirmez ... Senin durumunda hiçbirşey kesin değil daha dualarını esirgeme belkide tertemiz çıkacak
Annenize çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Rabbim annenize şifa size dayanma gücü versin.sağlık bu hayattaki en zor imtihan. Rabbime sığınmasak, duaların verdiği rahatlama olmasa insan kafayı yer zaten. Gazi ünivetsitesinde bi doktor varmış onun adını çok duyduk. Olumsuz sonuç gelirse oraya gideceğiz.Sakın korkmayın.
Öncelikle olumsuz gelirse patoloji sonucunuz kendinizi ölüme şartlandırmayın.
Ömrü veren allahtır.
Benim annem rahim kanseri geçen sene teşhis konuldu.
Kemo/radyo gördü.
Kurtuldu derken metastaz haberi geldi.
Şimdi bu süreçte kimse kimseyi anlayamaz.
Ne sen anneni ne annen seni!
Dış kapı insanları demiyorum bile!
Ruhsal olarak çöküntü oluyor.
Bizim bir senedir ruhsal olarak çöküntümüzü ne sen sor ne ben diyeyim.
Yine de korkma!
Asla unutma ömrü veren allah!
Tıbbı olarak tavsiyelerime gelince (inşallah temiz çıkar) ama olumsuz çıkArsa ileri evre değilse yayılım çok fazla değilse eğer ilk olarak cerrahi müdahale yapılacaktır.
Cerrahi müdahale de paraya kıyın.
Kredi çekin,borç alın ne yaparsanız yapın ama jinekolojik onkoloji cerrahı müdahale etsin mümkünse prof olsun. Ya da deneyimi iyi olar doktor olsun. Bu alanda uzmanlaşmış. İşinin ehli.
cerrahi müdahale çok önemli. Rahim kanserinden değil kanser hücresinin agresif olmasından kork!
Anneminki agresif hücre.
Şu an doktorların demesi yapılacak bir şey yok sadece kemo veriyorlar.
Yine de canı alacak olan allahtır.
Bol bol dua et. Yanlış anlama ama kıl iki rekat namazını elini aç ve allaha sığın!
İnanki daha iyi hissedeceksin.
Benim şu ara dayanabilme sebebim inancım.
Her gün allaha dua ediyorum.
Ve biliyorum ki kabul olacak ama öyle ama böyle olacak yani!
İnşallah temiz çıkar sonuçlarınız.
Olumsuz çıksa bile inşallah atlatır kurtulur. Uzun ömrü olur. Torununun mutluluğunu evladının mutluluğunu görmek nasip olur inşallah!!
Siz kağıtlarını alıp internetten bakabilirsiniz 15 gün geçmez yoksaRabbim bütün hastalara şifa versin. Çok çok zor bir süreç. Yarın parça alınacak. Belki 10-15 gün de parçanın sonucunu bekleyeceğiz
Çok teşekkür ederim. Güçlü durmayı becerebilsem keşke.şu an hastahanede parça aldırmak için sıra bekliyor ve ben kendimi çok çaresiz hissediyorum.Canım çok geçmiş olsun,üzülme öyle bile olsa erken teşhis çok önemli. Ona moral vermen gerekiyor,güçlü dur.Benim çevremde arkadaşlarımın yakınları arasından olup da atlatan o kadar çok ki.Ama herşeyin başı moral. Tekrar geçmiş olsun![]()
Çok teşekkür ederim inşallahRabbim acil şifalar versin inşallah ve inşallah temiz çıkar.