onunla görüsmeyi düsünmüyorum ama annemle ve kiz kardesimle görüsmeyi kopara bilirmiyim bilmiyorum yoksa kimsem yok esimin ailesi haric yapayalnizim Babam yok Annemde varda yok.sevmiyorsa sal gitsin. ayrıca evlisin barklısın neden elalemin pisliğini temizliyorsun? üvey de olsa kardeş deme bu kardeş sana tokat atıyor. ilk vukuatı olmadığına da eminim. kes ilişkini kurtar kendini.
Annem yine beni savunmadi olayim bu ve 25 yildir böylePek bısı anlamadım detaylar kısmında ama bence bazen gerıde bırakmak gerekır
tekmiş.kardeşleri üveyCok karisik bir metin olmuş,inanin anlayamadim pek.Üvey olan kardeş mi anne mi? Düzenleyip yazarsaniz iyi olur
iyi de orada adam size kahpe derken susan anneniz. o tokat atan da onun oğlu. çekip bir tokat kendisi atamıyor muydu oğluna? ben olsam annemle de arama mesafe koyardım. yok ben koyamam diyorsanız daha çok üzülürsünüz.onunla görüsmeyi düsünmüyorum ama annemle ve kiz kardesimle görüsmeyi kopara bilirmiyim bilmiyorum yoksa kimsem yok esimin ailesi haric yapayalnizim Babam yok Annemde varda yok.
Annemden 1 kiz (19) 2 Erkek (18)/(8) yaslarindakaç tane üvey kardeşiniz var?
babanizda varmi?
Evet BAyramda gitmedim yanina kiz kardesimde ne olursa olsun annen diyor ama bir degil iki degil artik yetti canima bende gitmedim ama icim de burkulmuyor degil.iyi de orada adam size kahpe derken susan anneniz. o tokat atan da onun oğlu. çekip bir tokat kendisi atamıyor muydu oğluna? ben olsam annemle de arama mesafe koyardım. yok ben koyamam diyorsanız daha çok üzülürsünüz.
babbandan olan kız 18 yaşındaki evli mi?Annemden 1 kiz (19) 2 Erkek (18)/(8) yaslarinda
Babamdan 1 Kiz (18) evli görüsmüyoruz, 2 erkek (18 görüsüyorum) birde kücük var kac yasinda bilmiyorum
evet evli , Bosandiklarinda bana hamileydibabbandan olan kız 18 yaşındaki evli mi?
boşandıklarinda sen kaç yaşındaydin?
düzenlemeye caliscagim suan is yerindeyim acele ettim kusura bakmayinCok karisik bir metin olmuş,inanin anlayamadim pek.Üvey olan kardeş mi anne mi? Düzenleyip yazarsaniz iyi olur
annen baban jet hızlı evlilik miydi?evet evli , Bosandiklarinda bana hamileydi
yok sevioyrlarmis birbirlerine hatta bosanma sebepleri dedemgilmis . Kendisi ile görmüyorum kizina karsi tercig etmisti ben 12 yasindayken babamin elini yillar sonra Amca diye öptüm o derece karisik bi Hikayem var düsünün. Ve tüm bunlarin üzerine Annem bana bunlari yapiyor birde Hakliymis gibi Oglunun fotolarini wp da paylasiyorannen baban jet hızlı evlilik miydi?
bilmiyorum anneniz babanindan nefret ettiği için seni sevmiyor olabilir.
seni istemeyerek doğurduğu içindir.
senin hiç bi suçun yok yıllarca anneniz yüzünden ezik yaşamişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?