- Konu Sahibi pinky_princess
-
Arkadaşım ne yaparsan yap degişmeyecek.
Bunu bil.
Kişi annenizde olsa huyu suyu böyle demekki. Böyle rahatsızlık duydugunuz kişilikte bir insanın anneniz olmasıda ayrı bir dert. Anne bu arkadaş değilki görüşmeyesin. Konuşmayıda denemişsin sonuç aynı. Anneni böyle kabul etmekten başka bir seçeneğin yok. Bu yaşına kadar değişmemiş bu saatten sonrada değişmez diye düşünüyorum. Sende buna göre bazı konularda mesafeni koru ve herşeyi anlatmamaya özen göster. Başka bir seçeneğin malesef yok gibi gözüküyor.
üzüldüm ama yapabilecek bir şey yok. annenle hiç bir şeyini paylaşmayacaksın.. günlük tutmayı dene.. emin ol, günlük tutunca da rahatlıyor insan..
belli bi yaşı geçmiş insanların değişmesi çok zor. en iyisi herşeyi söylememen.
benim anne modelinden bir kişi daha...benim annem de kısmen anlattığın gibi..ben insanların ilgisini çekmek yada ne bilim dikkatin onda toplanmasını sağlamak amacına yapılan bişey gibi algılıyorum bunu.. nişanlım annesiyle bize hem tanışma hem isteme amaçlı geldiklerinde annemi arayıp özellikle anne bu konuyu lütfen açmayın babama da söyle oda dikkat etsin dediğim şeyi annem durup dururken pat diye konuyu söyleyivermişti.kaynanamın özellikle karşı çıkacağı bir konuydu zaten gergin olan ortam daha da gerilmişti.nişanlımın da benimde başımdan kaynar sular döküldü sanki..beraber aramıştık annemi hatta.. bende artık hiç birşeyi söylemiyorum bu seferde sen nie bana bişey anlatmıyosun oluyor.. ama en iyisi bu anladım artık.
kötü bir durum kendimden biliyorum benim de annem bazen böyle yapıyor,bir kere de karışma diyorum,anlamıyor bazen. ben de sözlümden duymuştum bir kaç bir şey annem söylemiş ona şok olmuştum,çok şaşırmıştım.belki benim daha bilmediğim annemin anlattığı neler biliyor kötü bir şey yapmıyorsun sonuçta bir şey de saklamıyorsun ama söylemeseler daha iyi ama anneler anlamıyor
anneniz cok iyi niyetli biri oldugu için karnındaki laf ağzında bence. ona kızmayın, değiştiremezsiniz ayrıca nişanlınıza kötü bir şey dememiş ki utanmanıza gerek yok ama madem rahatsız oluyorsunuz annenizede nişanlınıza yaptıgınızı yapabilirsiniz. yani bilmesi gerektiği kadar.
en iyisi fazla bi derdini anlatmamak...biliyorum kötü bi durum ama bu yaştan sonra deişmezzz:95:
Arkadaşlar bende 47 yaşındayım bu yaşıma kadar annemden en ufacık bir sevgi sözcüğü duymadığım gibi anneme hiç bir derdimi de açamadım açayım dedim azarlandım ama kendisi en ufacık bir mevzuda içindekini sana söylüyor rahatlıyor sonra senin fikir beyan etmene izin vermiyor hemen konuyu değiştiriyor.sen artık niye böyle diye kendinle savaş ediyorsun değişmiyorlar
anneniz cok iyi niyetli biri oldugu için karnındaki laf ağzında bence. ona kızmayın, değiştiremezsiniz ayrıca nişanlınıza kötü bir şey dememiş ki utanmanıza gerek yok ama madem rahatsız oluyorsunuz annenizede nişanlınıza yaptıgınızı yapabilirsiniz. yani bilmesi gerektiği kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?