az önceki tartışmamız için özür diledi şimdi ama bu beni kahretti zorla özür diletmiş gibi oldum dedim sen beni hep iğneliyosun susuyorum diye haklı oldğunu zannedyosun devam ediyosun kırmaya dedim özür dilerim boş bulundum dedi ilk defa böyle bişey dedi ama ben özür istemyorum ki biraz değer ver yetercanım benim genelde eleştirilerek büyütülmüş insanlar çocuklarını eleştirirler hatta sevmesem niye söyleyim niye karışayım bile derler sevgisini o şekilde gösterdiğini sanıyo belkide kırıldığın konuları konuşmayı dene annecim sen benim için çok değerlisin sözlerin çok değerli ama keşke şunu yapmasan bu beni üzüyor bana şöyle demesen çok zoruma gidiyor gibi anlayacaktır seni
az önceki tartışmamız için özür diledi şimdi ama bu beni kahretti zorla özür diletmiş gibi oldum dedim sen beni hep iğneliyosun susuyorum diye haklı oldğunu zannedyosun devam ediyosun kırmaya dedim özür dilerim boş bulundum dedi ilk defa böyle bişey dedi ama ben özür istemyorum ki biraz değer ver yeter
canım başın saolsun haklısın aslında yıllar sonra birbirimizi kaybedince oluşacak asıl yaralar ama işte çok doluydum rahatlamak istedim inşallah bi daha olmaz..bak seni üzdüğünü anlayınca oda kahrolmuştur şu an biraz sinirlisin belli içine oturmuş aile içinde oluyo bazen böyle şeyler benimde babam sert bi adamdı yok yere sinirlenir eleştirir başkalrının yanındada bazen muhalefet olurdu bize içimden içimden kırılırdım benim suratım düşünce oda yersiz yere sinirlendiğini farkederdi ama aslada fikirlerinden dönmezdi öyle görmüş oda öyle yetişmişti çok iyi biliyordum farkettin mi hep geçmiş zaman eki kullandım çünkü 5 aydır yok artık babam keşke olsaydı azarlamış kızmış umrumda bile olmazdı kaybetmeyince anlıyamıyosun aniden sapasağlamken kalp krizinden vefat etti canım babam nur içinde yatsın onlarında kendilerine göre düşünceleri oluyo evlatlarına söylemek istiyolar işte çokta görmemek lazım sen yine güzel bi dille rahatsız olduğun konuları söylersen o zamanla senin istediğin gibi davranacaktır diye düşünüyorum ama kırmayın birbirinizi değmez çünkü
anneye babaya adanan kutsallıkdan hiç hoşlanmıyorum,el öpmeler (ben asla öpmem) , haklı olduğunda bile anne baba diye susmalar, tartışmalarda haklı olunduğunda bile alttan almalar midemi bulandırıyor :120: . haklı taraf vardır o senin büyüğün yok bilmemnen sus lar olmamalı artık bunu milletçe bi kafamıza sokamadık.büyük bir ihtimal size saygı duymuyor, onunla açıkca konuşarak ona size karşı takındığı tavırın kötü olduğunu izah edin bence.[/QUOTE
teşekkürler ama sana katılmıyorum yetiştirilme tarzımız anne babaya saygı doğrultusundaydı elbette haksız olduğu zamanlar oluyor kendimi de savunuyorum ama asla saygımdan taviz vermem büyüğümdür annemdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?