heee baya olgunmuşsun
anneyi eşe değişecek kadar ve kurtulmak için şafak tablosu sayacak kadar...!!!
ne olursa olsun ANNE..!!!
başka bir yoruma gerek yok...!!!
Ya bence çok büyük bir tepki bu. Tamam annede ne olursa olsun her yaptığı dogrudur diyemeyiz dimi.
Birde tepkili tepkili ünlemler koymuşsunuz. İnsanların ne yaşadığını bilemeyiz bunu bu durumla bağdaştırıp, baya olgunmuşsun demenin ne alemi var ki dalga geçer gibi. Bu şekilde yazacağınıza alternatifler sunun bence !!!
Canım sana gelince, herkesin gençlik döneminde annesiyle çatıştığı zamanlar oluyor. Malesef kimseyi değiştiremiyoruz. bende annemle sorunlar yaşıyorum hatta seninkilerin benzeri hatta beni evden bile kovuyor düşün. ama yinede ona hiç kıyamıyorum. O öyle biri karakteri bu asla değiştiremeyiz ki. Bence annenin her yaptığını söylediğini duyma cevap verme. Şimdi eğer sen ona büyük tepkiler veriosan o biraz daha üstüne gider. olay olmamış gibi davran. Bırak nişanlınada ne diyorsa desin. zaten evlendiğiniz zaman sende oda birbirinizi özleyeceksiniz. ne saçma şeylerden kavga edip üzülmüşüz diceksiniz.
bunlar geçecek, sen onun gözünde hala cocuk olduğun için o senin alınıp alınmayacağını düşünmüyor. Hala seni kontrolunde tutmaya çalışıyo bence. üzülme olurmu. dediğim gibi sen 20 değil 50 yaşınada gelsen annen senin kocaman bi kız olduğunu kabul etmeyecek :)