Annem

O sizin anneniz, nasıl böyle düşünebilirsiniz ?
Eminim ki çok yorucudur, yıpratıcıdır ama o da böyle olmak ister miydi?
Ne olursa olun annenizin yanında kalın, böyle bir şey akla getirmek bile çok üzücü..
Evlatları varken kadıncağızın baska yerde ne işi var?

Bakin annem sabahlara kadar uyumamaya basladi.Ve akli dengesi yerinde degil.Benim yasim daha 16 ve 10 yasinda kardesim var. Kardesim bu sene okula baslicak.Bende aciktan bitiricem elvet bende istemem ama artik korkuyorum

Tedavisi mümkün ise 1 dk bile durmamalısınız.O sizin anneniz.Çocukken Sizde Saçmalardınız ama size bıkmadan cevap veren tek insandı o.

Doktoruna bi danisin, iyilesicekse tabii ki yatirin, size yardimci olan hic kimse yok mu? Daha yaslariniz cok kücük, bu büyük bi yük sizin icin...

Ne gibi şeyler yapıyor mesela ? Siz daha Küçüksünüz sizden başka daha olgun ilgilenecek durumunu görecek ve doktora götürmeyi düşünecek biri yok mu canım? ( baba , hala , teyze, anneanne vb.. )

Tedavi yapılacaksa tabi ki yatırın ama huzurevi tarzı bir yere sırf bakmak külfet geldiği için yatıracaksanız lafımın arkasındayım! Yazıklar olsun..
Tedavi içinse zaten bunu doktor önerir gereği yapılır.
O kadın size bebekken bakmadı mı? Altınızı değiştirmedi mi karnınızı doyurmadı mı? Akli dengesi bozuksa doktor size öneri yapar zaten şu kuruma yatırmanız gerekli diye, icabet edersiniz.
Ama sırf korktugunuzdan bakmak istemediğinizden yatıracaksanız bunun adı "vefasızlık".
Ayrıca yaşın küçükmüş, niye bütün yük senin üzerinde, niye yakınların yardım etmiyor baban varmış, teyzelerin varmış, sana mı kaldı bütün yük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…