- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi SekerliAyran
-
Dedim bile. Yaştan falan bahsetmedim farkettiyseniz. O zaten apayrı bir konu. Akıl hastasına bakmakla herhangi bir hastaya bakmak bir değil. Dediğim gibi yaşamamışsınız ve anlamanız mümkün değil. Anlaşılmıştır.Anlatamıyorum sanırım. Kızın yaşını bilmiyordum yazdığımda ve yorumları okumadım. Ilk yazdığını okuduğumda bırakılan izlenimle yazdım. Insan bu hayatta sadece akıl rahatsızlığı olan insanlara bakarken zorlanmıyor binbir türlü hastalık var ve bizim de başımızdan geçti bir şeyler. O nedenle bana kesinlikle acımasız diyemezsiniz.
Haddinize bile değil bana acımasız demek.Dedim bile. Yaştan falan bahsetmedim farkettiyseniz. O zaten apayrı bir konu. Akıl hastasına bakmakla herhangi bir hastaya bakmak bir değil. Dediğim gibi yaşamamışsınız ve anlamanız mümkün değil. Anlaşılmıştır.
Haddinize bile değil bana acımasız demek.
Tedavi amaçlıysa gönderilmeli. Başından atmak amaçlı gönderilecekse yine sözlerimin arkasındayım ama tartışmayacağım. Tamam, doğru. Peki, evet. : )Ve
Fakat öylesiniz.. sizin haddinize mi boylesine hassas bir konuda bir evlada bunu soylemek.
Bence kelimelerinize dikkat edin. Bunları yazarken de yaşını bilmiyordum, konu sahibi zarar veriyor bize diye bir şey de söylemedi. Benimle düzgün konuşmanızı tavsiye ediyorum. : ) Anne, anne bu! Yazdığı konunun kendisine göre yorum yapacak olursak dediğim aynen geçerli. Doktor yatırın derse yatırın dedim. Diğer türlü neden yatırılsın! Daha mı mutlu olacak hastanede? Anne baba konusu ben de çok hassastır. Kafana göre yorum yapma.
Sizinle sizin kullandığımız kelimelerle konuştum, madem " yazılklar olsun" lafını kaldıramıyorsunuz, başkasına da kullanmayacaksınız o zaman. Benimle böyle tehditkar bir edayla konuşmayın diye asıl ben sizi uyarma gereği duydum şimdi. Bir sonraki cvp msjı olmamasını umuyorum, olsa da sessiz kalıp sizi şu tavrınızla başbaşa bırakıcam zira burda yardım isteyen bir çocuğa ulaşmaya çalışıyor insanlar.[/QUOTE
: )
Ben de arkasindayim. Aslinda mesele 16 yasinda caresiz bir cocuga yardim etmek olmali. Oyle dusunse bile yani annesini istemese bile onu suçlu ilan edemez kimse.Yahut hayırsız.Tedavi amaçlıysa gönderilmeli. Başından atmak amaçlı gönderilecekse yine sözlerimin arkasındayım ama tartışmayacağım. Tamam, doğru. Peki, evet. : )
: )Sizinle sizin kullandığımız kelimelerle konuştum, madem " yazılklar olsun" lafını kaldıramıyorsunuz, başkasına da kullanmayacaksınız o zaman. Benimle böyle tehditkar bir edayla konuşmayın diye asıl ben sizi uyarma gereği duydum şimdi. Bir sonraki cvp msjı olmamasını umuyorum, olsa da sessiz kalıp sizi şu tavrınızla başbaşa bırakıcam zira burda yardım isteyen bir çocuğa ulaşmaya çalışıyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?