Annem

Ben ona 6 senedir bakiyorum.
Ve amacim tedavi edilmesi

Ben ona 6 senedir bakiyorum.
Ve amacim tedavi edilmesi
Canım amacın tedaviyse niye bu kararı sorgulama gereği duydun?
Tedaviyse mecbur yatıracaksın zaten, yazdıklarından sanki zor geldiği için yatırmak istiyormuşsun gibi anlaşılıyor.

Doktorlar "yatması zorunlu" derse yatırın onun dışında bakmak zor geliyor diye yatıracaksınız da diyeceğim şu: Yazıklar olsun.

O nasıl cevap şu yaştaki çocuğa ya! Annenin hastalığı ne bilmiyorsunuz bu çocuk kardeşiyle yalnız ne yaşıyor onu hiç tahmin etmek istemiyorsunuz belli ki! Bazı rahatsızlıklar zamanla etrafındakilere hatta kendile bile zarar verecek noktaya getiriyor kişiyi, şizofren gibi mesela. Kalkmış yazıklar olsun diyorsunuz 16 yaşındaki çocuğa!!! Size yazıklar olsun!!!!

Yasin daha çok küçük kiyamam sana senin bakmanla ilgilenmenle olacak is değil o gerekliyse tabiki hastaneye yatirin dktr uygun gorurse cevrenizden birileri destek ciksin sizlere bir sure sonra sende kardesinde etkilenirsiniz çünkü.

Dr yatirin diyorsa yatırım yoksa yatırma hastanede senden daha ii bakmaz lar senin annen olduğu halde sen bakmak istemiyorsun bide onları düşün geçen akıl hastanesi görüntüleri vardı nette izledim şiddet bile uygulayan yerler var

annenize geçmiş olsun öncelikle allahım şifa versin ..psikolojik bir rahatsızlık anladığım kadarıyla ..tabi ki zor bir durumdur ancak hastaneye yatmasını doktorları söyler zaten ..isterlerse yatıracaksınız tabi ama gerekli değilse siz bakacaksınız ne kadar zor olursa olsun. allah yardımcınız olsun

Sapıkça şeyler söylüyor diyor çocuk tuttunuz konuyu nerelere getirdiniz.

Hasta olduğu için söylüyor demedimi ? Tedavisi mümkünse babasıyla paylaşıp bu duruma el atılması lazım konu yerinde bir yere gittiği felan yok.Burada sizler gibi bizde çözüm üretiyoruz.

Doktora danışın en iyisini o bilir derecesi ne yatırılması gerekiyor mu diye ?

Neler söylüyor? Mantık dışı şeyler mi? Yoksa küfür tarzı ya da açık saçık şeyler mi? Daha önce de bu tıp bir durum var mıydı? Yeni mi gelişti? İlaçlarını verebiliyor musunuz? Sizi tanıyor mu? yÇok sordum ama bunlar önemli

Babam var ama oda hap icip uyuyor,akrabalar desen annemin durumundan haberleri bile yok
O zaman haberleri olmasini saglamani tavsiye ederim. Çünkü yanlış anlama ama 16 yaşında ki bir genç kızın yada affina sığınarak çocuğun demek istiyorum tek başına alabileceği bir sorumluluk ve karar değil bu canım. ve evet gerçekten hastaysa düzelmesi için yatırın hastaneye. Nasıl ki kolumuz kirilsa kaşımız patlasa hastaneye yatiyorsak bu da sonuçta bir hastalık. Utanılacak bir durum yok. Tabii ki en iyi kararı doktorlar verecektir..

Bence yatırım gözetim altında oluyor ve ona hangi ilaçlar daha iyi geldiğini doktoruda gözetiyor ve daha iyi tedavi etmiş oluyor en azından doktor derecesini ölçüyor siz onu evde tutmakla iyilik yapmıyorsunuz şartlar o kadarda kötü değil ,

Bence yatırım gözetim altında oluyor ve ona hangi ilaçlar daha iyi geldiğini doktoruda gözetiyor ve daha iyi tedavi etmiş oluyor en azından doktor derecesini ölçüyor siz onu evde tutmakla iyilik yapmıyorsunuz şartlar o kadarda kötü değil ,

Bence kelimelerinize dikkat edin. Bunları yazarken de yaşını bilmiyordum, konu sahibi zarar veriyor bize diye bir şey de söylemedi. Benimle düzgün konuşmanızı tavsiye ediyorum. : ) Anne, anne bu! Yazdığı konunun kendisine göre yorum yapacak olursak dediğim aynen geçerli. Doktor yatırın derse yatırın dedim. Diğer türlü neden yatırılsın! Daha mı mutlu olacak hastanede? Anne baba konusu ben de çok hassastır. Kafana göre yorum yapma.

Hastalığı ne şizofren ml,alzheimer mi dayımın hanımı alzheimer o dahi koskocaman olmasına rağman hanımın kendisi bakıyor hiç bir kız kardeşi yanaşmıyor bakmıyorlarda o dahi bunalıma girmiş depresyon hapları kullanıyor ve hanımını hergün bez takıyor unuttuğu vakit her yer kaka oluyor ,öyle görüldüğü gibi kolay değil bakan mutlaka plskoloğa gitmesi şart

Hiç akli dengesi yerinde olmayan bir hastaya baktınız mı? Gerçekten merak ediyorum. Bunu yaşamış bir insan olsanız bu kadar acımasız konuşamazsınız diye tahmin ediyorum.

Hiç akli dengesi yerinde olmayan bir hastaya baktınız mı? Gerçekten merak ediyorum. Bunu yaşamış bir insan olsanız bu kadar acımasız konuşamazsınız diye tahmin ediyorum.
Anlatamıyorum sanırım. Kızın yaşını bilmiyordum yazdığımda ve yorumları okumadım. Ilk yazdığını okuduğumda bırakılan izlenimle yazdım. Insan bu hayatta sadece akıl rahatsızlığı olan insanlara bakarken zorlanmıyor binbir türlü hastalık var ve bizim de başımızdan geçti bir şeyler. O nedenle bana kesinlikle acımasız diyemezsiniz.

Eğer yatması uygunsa tabi ki hastanede tedavi olması hem onun için hem sizin açınızdan iyi olacaktır.
Gözetim altında olur ve sizin evde sağlayamayacağınız bakımı sağlar
Anneni alıp güzel bir doktora götür bence durumu anlat uygun olup olmadığına o karar verir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…