- Konu Sahibi SekerliAyran
-
Tedavi yapılacaksa tabi ki yatırın ama huzurevi tarzı bir yere sırf bakmak külfet geldiği için yatıracaksanız lafımın arkasındayım! Yazıklar olsun..
Tedavi içinse zaten bunu doktor önerir gereği yapılır.
O kadın size bebekken bakmadı mı? Altınızı değiştirmedi mi karnınızı doyurmadı mı? Akli dengesi bozuksa doktor size öneri yapar zaten şu kuruma yatırmanız gerekli diye, icabet edersiniz.
Ama sırf korktugunuzdan bakmak istemediğinizden yatıracaksanız bunun adı "vefasızlık".
Tedavi yapılacaksa tabi ki yatırın ama huzurevi tarzı bir yere sırf bakmak külfet geldiği için yatıracaksanız lafımın arkasındayım! Yazıklar olsun..
Tedavi içinse zaten bunu doktor önerir gereği yapılır.
O kadın size bebekken bakmadı mı? Altınızı değiştirmedi mi karnınızı doyurmadı mı? Akli dengesi bozuksa doktor size öneri yapar zaten şu kuruma yatırmanız gerekli diye, icabet edersiniz.
Ama sırf korktugunuzdan bakmak istemediğinizden yatıracaksanız bunun adı "vefasızlık".
Canım amacın tedaviyse niye bu kararı sorgulama gereği duydun?Ben ona 6 senedir bakiyorum.
Ve amacim tedavi edilmesi
Doktorlar "yatması zorunlu" derse yatırın onun dışında bakmak zor geliyor diye yatıracaksınız da diyeceğim şu: Yazıklar olsun.
Var hatta 3 tane ama ne yazikki durumdan habersizler.
Tedavisi mümkün ise 1 dk bile durmamalısınız.O sizin anneniz.Çocukken Sizde Saçmalardınız ama size bıkmadan cevap veren tek insandı o.
Sapıkça şeyler söylüyor diyor çocuk tuttunuz konuyu nerelere getirdiniz.
O zaman haberleri olmasini saglamani tavsiye ederim. Çünkü yanlış anlama ama 16 yaşında ki bir genç kızın yada affina sığınarak çocuğun demek istiyorum tek başına alabileceği bir sorumluluk ve karar değil bu canım. ve evet gerçekten hastaysa düzelmesi için yatırın hastaneye. Nasıl ki kolumuz kirilsa kaşımız patlasa hastaneye yatiyorsak bu da sonuçta bir hastalık. Utanılacak bir durum yok. Tabii ki en iyi kararı doktorlar verecektir..Babam var ama oda hap icip uyuyor,akrabalar desen annemin durumundan haberleri bile yok
Bence kelimelerinize dikkat edin. Bunları yazarken de yaşını bilmiyordum, konu sahibi zarar veriyor bize diye bir şey de söylemedi. Benimle düzgün konuşmanızı tavsiye ediyorum. : ) Anne, anne bu! Yazdığı konunun kendisine göre yorum yapacak olursak dediğim aynen geçerli. Doktor yatırın derse yatırın dedim. Diğer türlü neden yatırılsın! Daha mı mutlu olacak hastanede? Anne baba konusu ben de çok hassastır. Kafana göre yorum yapma.O nasıl cevap şu yaştaki çocuğa ya! Annenin hastalığı ne bilmiyorsunuz bu çocuk kardeşiyle yalnız ne yaşıyor onu hiç tahmin etmek istemiyorsunuz belli ki! Bazı rahatsızlıklar zamanla etrafındakilere hatta kendile bile zarar verecek noktaya getiriyor kişiyi, şizofren gibi mesela. Kalkmış yazıklar olsun diyorsunuz 16 yaşındaki çocuğa!!! Size yazıklar olsun!!!!
Hiç akli dengesi yerinde olmayan bir hastaya baktınız mı? Gerçekten merak ediyorum. Bunu yaşamış bir insan olsanız bu kadar acımasız konuşamazsınız diye tahmin ediyorum.Bence kelimelerinize dikkat edin. Bunları yazarken de yaşını bilmiyordum, konu sahibi zarar veriyor bize diye bir şey de söylemedi. Benimle düzgün konuşmanızı tavsiye ediyorum. : ) Anne, anne bu! Yazdığı konunun kendisine göre yorum yapacak olursak dediğim aynen geçerli. Doktor yatırın derse yatırın dedim. Diğer türlü neden yatırılsın! Daha mı mutlu olacak hastanede? Anne baba konusu ben de çok hassastır. Kafana göre yorum yapma.
Anlatamıyorum sanırım. Kızın yaşını bilmiyordum yazdığımda ve yorumları okumadım. Ilk yazdığını okuduğumda bırakılan izlenimle yazdım. Insan bu hayatta sadece akıl rahatsızlığı olan insanlara bakarken zorlanmıyor binbir türlü hastalık var ve bizim de başımızdan geçti bir şeyler. O nedenle bana kesinlikle acımasız diyemezsiniz.Hiç akli dengesi yerinde olmayan bir hastaya baktınız mı? Gerçekten merak ediyorum. Bunu yaşamış bir insan olsanız bu kadar acımasız konuşamazsınız diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?