Annem !

Benim o an ki korkuyla bağırmak aklımaz gelmez, boynuna yapışırdım hemen.
Annnemi 2012 yılında ansızın kaybettim, odaya girdiğim de yerde yatıyordu, dili dönmüyor, düzgün konuşamıyordu. Bende bağırdım ama '' anneciğim ne oldu sana böyle '' diye. Ondan önce hiç bağırmadım mı? Çok tartışmamız olmuştur, çok kırılmıştır bize, keşke zamanı geri alabilsek.. Lütfen sinirlerinize hakim olun, annemden sonra ben kalbim kırılsa bile ya bir gün pişman olursam diye düşünerekten susuyorum, elimde değil.. Karşılık bile veremiyorum çoğu zaman..

Bağırarak iletişim kurmayı bıraktıgında herşey daha kolay olur..ayrıca o senın annen..çocugun değil..başın sağ olsun

haklısınız ...söyledim bu zil sesini duymuyorsun değiştirelim,telefonu yatarken başucuna koy. hayır ben bu sesi seviyorum diyor geçiyor. hani karşı taraftan da bi yardım yok.

Hiç alakasız bir zamanda normal bir konu gibi tekrar söyleyin, rica edin.. Hatta anahtar edinin kendinize eğer yoksa..
Ben siz üslup değiştirip sakin olursanız annenizin de yardımcı olacağına inanıyorum.. Balık burcu nasılsa.. Eşimden biliyorum :)

Ben de aynı tepkiyi verirdim. "Anne nerdesin sen meraktan öldüm!" diye bağırırdım. Farklı şekilde bağırdıysanız kırılması normal. Anneniz sonuçta, illaki barışırsınız. Ona kalan tek şey sizsiniz. Gönlünü alın, bir tane de öpücük tamamdır. :)

bu yoruma katılıyorum aranızdakı gerginlik son bulup buzlar çözülecektir bir çiçek al annene sarıl hiç kırgınlık kalmaz

sizin anne cok iyiymis.biz 4 kardesiz en buyuk benim 30 yasinda en kucugumuzde 19 yasinda ve annemiz 45 yasinda.birak annemize bagirip sesimizi yukseltmeyi sakayla karisik laf edemeyiz koku sokturur aylarca konusmaz birde bagirdigimizi dusunemiyorm.ama super anlasiriz.bence annene bagirip cagirma uzulmesin

''anne olunca anlarsın'' sözü ne mistik bir sözmüş meğersem ne anlamlı sözmüş..Anne olunca anladım..

haklısın ama sakin olmaya çalış.. onu anlamaya çalış..
bu arada annen eklem sıvısını aldırdı mı hiç ? buz koysa iyi gelir..

Bagrilmak en tahammul edemedigim seylerdendir. Bir de cocugum yapsa cildirirdim herhalde. Siz annenizi sadece uyuyakaldigi icin cocuk gibi bagirarak azarlama haddini nerden buldunuz? Tabii ki konusmayacak. Iyi yapiyor. Bekleyeceksiniz sinirini yasasin. Sizin siniriniz kimseye bagirip cagirma hakki vermiyor. Sorun varsa ofke kontrol tedavisi gorun.

Canım ben seni çok iyi anladım.

Güzel bir çiçek al annene gideceğin zaman, sakin sakin babanı ve ağabeyini kaybettiğinden ötürü onunla benzer bir travma yaşadığını ve aynı şekilde onu da kaybetmek istemediğini, aklına böyle şeyler geldiğinde çok üzüldüğünü ve onu çok sevdiğini anlat.Bağırmanın sebebinin yaşadığın korku ve panik olduğunu anlatı sıkıca sarıl.

Yedek bir anahtar yaptır onu da yanından ayırma lütfen.

Zamanında bir seyahatteydim annemi arıyorum arıyorum açmıyor hiç ses yok. Ağabeyimi aradım onunda telefonu kapalı ve arayacağım başka kimse de yok. Yarım saat geçti aradan aynı durum devam ediyor, ilk uçakla geri döndüm eve geldim baktım kimse yok delireceğim.Ağabeyime gittim baktım hepsi evde! Annem telefonu sessize almış bakmamış arayıp aramadığıma, ağabeyiminde şarjı bitmiş nasılsa beni kimse aramaz Pazar günü diye o da şarja takmış ama telefonu yeniden açmamış. Yaşadığım paniği düşünebiliyor musun. Tam 4 saat azap yaşadım şaka gibi. Oturup yarım saat zırıl zırıl ağladım ama bir daha yapmadılar tabii böyle bir şey.

İyisi mi güzel güzel anlat annene.

İnsanlik hali refleks. Bende anneme ulasamayınca birsey oldu sananlardanım. Ve o an ulastigimda bagiranlardan. Bol bol ozur dileyip barismaya calis hosuna giden seyler yapmaya calis. En kisa zamanda barisirsin umarim.

haklısın ama sakin olmaya çalış.. onu anlamaya çalış..
bu arada annen eklem sıvısını aldırdı mı hiç ? buz koysa iyi gelir..
sıvı aldırmadı sıvı azalması var 3 seans iğne oldu,2. Bi doktora gitti bakalım inş çare olur..teşekkürler.

Çok sevindim beni anlamanıza ne kadar da güzel anlatıp çözüm yazmışsınız içinde bulunduğum duruma. Bu akşam aradım annemi uzun uzun lafladık havadan sudan,daha iyiydi. Yarın akşam da gideceğim yanına. Teşekkürler.

Hep böyle sıkı sıkı sarılın birbirinize

O bir anne kimbilir icinde nadil firtinalar kopuyordur hayat arkadasini kayvetmis daha yaralari kabuk tutmazken asla sinirlenip yukses ses tonuyla bile konusmanizi tavsiye etmem
Hem sinirlenmek ne kelime birakin size nazida inadida gecsin onu dusunuyorsunuz biliyorum ama siz hep ona onun huyuna gidin

Aynı benim annemin eski hali . Ama benim babam ölmedi. Annemle hır gür sürekli bende tek çocuğum evliyim ama etkikeniyorum . Sonra babam annemi terketti kaç yaşındalar ya mahalleye girmeye utanıyorum. Annemle hep böyle sorunlar yaşardık. İkimizde iyi değil dik çünkü etrafa iyi rolü yapardık birbirimize de. En son annem durduk yere kalp çarpıntı sı nefes darlığı çekmeye başladı. Bütün testler yapıldı bişeyi yok. En son anne sende panik atak olabilir birde psikoloğa git derken yine yedim paparayı. Sonra bir panik atak hastası anneme aynı şeyi söyleyince bir gideyim dedi ve yaşadıklarını anlatmış doktora. Ilan verdi anneme. Kadın şimdi pamuk gibi oldu. Yani yine sinirleniyor yeri gelince ama eskiden yok yere bir kaşık suda fırtına koparıyordu. Ve şimdi annemle ilişkimiz çok iyi. Yani bazen bir sorun oluyor anne yanlış anladın ben sana hiç öyle bişey der miyim diyorum. Oda oyyy kuzum diye sarılıyor.

2 kayıp bir evlat bir eş.
sizin içinde baba ve kardeş
kolay şeyler değil.

Mesela psikolog öncesi annem hep kendisi yıpranıyor gibi konuşurdu. Şimdi benimde ne durumda olduğumu anlıyor. Belki benimde gitmem gerek. Ama ilaçlık bir durum varsa kullanamam küçük çocuğum var. Annemin ilk 3 ay kullandığı ilaçlar çok ağrıdı. Benim o şekilde yatıp dinlenecek 1 saatim bile yok. Ama annem i mutlu görmek banada iyi geliyor

Korkmakta haklısın,yaşadıkların kolay şeyler değil..O anlık korkuyla ben olsam bende bağırırdım çok haklısın..Isteyerek yapmamışsın ki..Senin amacın annene bağırmak değil o anki korkunu dışa vurman olmuş sadece..Sakin sakin anlat bunu annene..Seni çok seviyorum ve kaybetmeye dayanamam annecim o yüzden korkudan bağırdım çok özür dilerim de..Mutlaka anlayacaktır seni..Birkaç gün sabret trip atsın, sonra geçer merak etme..Sen herseferinde özür dile mutlaka affeder canım..Buarada abin ve baban için başın sağolsun..Mekanları cennet olur inşallah..

anahtariniz yokmu anneniz tek kaliyo tek cocuksunuz bence bi anahtar yaptirin yedek
bende balik burcuyum uzulmustur cok yazik kafasiba takar trip de atar baliksa yapar gonlunu alin hos tutun
sinirlenince 10 kadar sayin hic knusmayin sakinlesirsiniz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…