Bende babamı gecen yıl kaybettim..Ölmeden en son konusan da bendim..Yoğun bakıma zorla girdik kardeşimle..Bana bişeyler anlatmaya çalıstı..İşaretle telefona ben ölüyorum yazdırdı..Kızdım saçmalama yarın cıkıyoruz doktorlar iyi taburcu olacak dedi dedim..Öyle dediler çünkü..Sabah 7 de kardeşim aradı..Kalbi durmuş elektro şok yapıyolar dedi..Ben yetişene kadar gitti babam..Şimdi keşke sarılıp öpseydim kavga kıyamet dursaydım yanına diyorum..Canım anneni üzme nazlandır bırak nazlansın gidince pişman oluyo insan...Benimkide çok nazlı oldu ama napalım idare ediyoruz..Arkadaşlar benim sıkıntım annem.
babamı kaybettik yaklaşık 1 bucuk yıl kadar oldu. Annem çok hassas ama fazlasıyla,hemen kırılır.
ben de sinirli bi yapıya sahibim,tek çocuğum 6aylık evliyim. Son olan konu,annem yalnız yaşıyor.dün aradım sana geliyorum vs aramız da çok iyiydi.sonra kuaföre uğradım aradım gecikeceğim dedim,saçımı kestirdim kuaförle annemin arası 10dk. gittim kapıyı çalıyorum açan yok.arıyorum açan yok ama içeriden tv sesi geliyor.anneminde dizlerinde eklem sıvısı sıkıntısı var iğne olmuştu kalçadan ağrıları kesilsin diye.abimi de böyle kaybettim,ulaşamadım kapı da açılmadı içeri girdim astım krizi geçirmişti abim.
Sonra eşimi aradım anneme ulaşamadım diye,bulmaya gittim maça gitmişti. sonradan eşime ulaşınca anneme bakmaya eşim benden önce gitti denk gelemedik.bir gittim eve annem meğerse uyuya kalmış. kızdım söyledim bağırdım.iki gündür tribin kralını yapıyor. nasıl davranacağım bilmiyorum. çok kinci bi yapısı var ve balık burcu.özür diledim neden öyle olduğuu anlattım kızıyor bağırdın deyip.anne neden böyle yapıyorsun diyorum yok bişey diyor. geçenlerde de buna benzer bi atışma oldu hatırlamıyorum bile 2 hafta bakmadı yüzüme.
fikirlerinizi alsam iyi olacak gibi....
anladım.. geçmiş olsun, mesajımda yazmayı unutmuşum...sıvı aldırmadı sıvı azalması var 3 seans iğne oldu,2. Bi doktora gitti bakalım inş çare olur..teşekkürler.
gözümden yaşlar aktı... ah ah... rahmetler olsun....Bende babamı gecen yıl kaybettim..Ölmeden en son konusan da bendim..Yoğun bakıma zorla girdik kardeşimle..Bana bişeyler anlatmaya çalıstı..İşaretle telefona ben ölüyorum yazdırdı..Kızdım saçmalama yarın cıkıyoruz doktorlar iyi taburcu olacak dedi dedim..Öyle dediler çünkü..Sabah 7 de kardeşim aradı..Kalbi durmuş elektro şok yapıyolar dedi..Ben yetişene kadar gitti babam..Şimdi keşke sarılıp öpseydim kavga kıyamet dursaydım yanına diyorum..Canım anneni üzme nazlandır bırak nazlansın gidince pişman oluyo insan...Benimkide çok nazlı oldu ama napalım idare ediyoruz..
Bende babamı gecen yıl kaybettim..Ölmeden en son konusan da bendim..Yoğun bakıma zorla girdik kardeşimle..Bana bişeyler anlatmaya çalıstı..İşaretle telefona ben ölüyorum yazdırdı..Kızdım saçmalama yarın cıkıyoruz doktorlar iyi taburcu olacak dedi dedim..Öyle dediler çünkü..Sabah 7 de kardeşim aradı..Kalbi durmuş elektro şok yapıyolar dedi..Ben yetişene kadar gitti babam..Şimdi keşke sarılıp öpseydim kavga kıyamet dursaydım yanına diyorum..Canım anneni üzme nazlandır bırak nazlansın gidince pişman oluyo insan...Benimkide çok nazlı oldu ama napalım idare ediyoruz..
Bagrilmak en tahammul edemedigim seylerdendir. Bir de cocugum yapsa cildirirdim herhalde. Siz annenizi sadece uyuyakaldigi icin cocuk gibi bagirarak azarlama haddini nerden buldunuz? Tabii ki konusmayacak. Iyi yapiyor. Bekleyeceksiniz sinirini yasasin. Sizin siniriniz kimseye bagirip cagirma hakki vermiyor. Sorun varsa ofke kontrol tedavisi gorun.
Televizyon izlerken uyuyakalmış.
Uykusunun arasında televizyonu kapatamamış.
Suç işlemiş.
Endişeleniyorsanız bir anahtarınız olsun yanınızda girin bakın..
yahu kadın meraktan çıldırmış siz yok anaya bağrılır mı muhabbeti yapıyorsunuz.
Sadece merak ve endişeden dolayı sesi yükselmiş yani bunu "analara bağırılmaz" durumuna çevirmeyin lütfen.
anahtarım olmadığını nerden çıkarıyorsunuz, anahtarı kapının ardında bırakmıştı haliyle açılmadı. ve kesinlikle anahtarı kapının arkasından çıkarmayı kabul etmiyor.
yahu zaten bunda anlaşılmayacak bir şey yok siz açık açık ilk başta anlatmışsınız. Vallaha ben okurken bile sinirlendim yani gerçekten anasına bağıran söven biri gibi yok sakin ol yok bağıramazsın yok öle yok böle.Helal diyorum ya beni o kadar iyi anladınız ki, ve biz annemle sorunumuzu çözdük aramızı düzelttik ama arkadaşlar sağolsunlar bana annesine bağıran cani biri muamelesi yapıyor :)
Ay valla yorumları okudum da nasıl bu kadar sakin olmayı başarıyorsunuz kızlar...Bende de öfke kontrolü yok önüme kim gelirse gelsin eğer sinirliysem kırıcı oluyorum ve sanırım en çokta anneme( Hep dua ediyorum bu kötü huyum için ama biranda geliyor 5 dakika sonra geçiyor. Eşimede yapıyorum çogu zaman ama o kadar sabırlı ki resmen beni terbiye ediyor sabrıyla...Varmıdır bir çözüm birde ben sevdiğimi hiç belli edemiyorum kimselere...Çok üzülüyorum bu halime..Papatya çayı içiyorum belki sakinleşirim diye ama sanırım eskiden yaşadığım olumsuzluklar yüzünden böyle oldum. Depresyonluk bir durumumda yok çokta pozitifimdir ama o an geldiğinde ipleri koparıyorum resmen
Bana çok tanıdık geldi aynı eşim :)
Ama ben onun aslında ne demek istediğini yada ne hissettiğini anlıyorum öfkelensede!.
Eminim anneniz ve eşinizde sizi anlıyodur.
Bir anlık bozuluyorlardır sonra "yok o bunu demek istedi de asabi ya sinirinden öyle dedi" diye düşünüyorlardır. :)
Sevdiğini belli edemiyorsan söyleyemiyorsan eğer, yaz o zaman. Belki seni rahatlatır, sağa sola yapıştır notları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?