Annem

esrayilmaz12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
19
1
16
38
Derdim annemleaslında nerden başlıycam bilmiyorum. Annem bana karşı hep soğuk hep ters ne yapsam olmuyo evlendim çocuğum oldu hep aynı kayinvalide mle bir araya gelince çok utanıyorum acaba tersliycek mi kıracak mi diye. Ne yapsam olmadı eşimin annesine çok ozeniyorum yavrum der başka bişey demez benim annem niye böyle kardeşime karşı böyle değil ama çok üzülüyorum artık ne yapsam biiyorum..

Duygularını içinde yaşıyordur.
Benimde yapım soğuktur.
Mırc mırc sevmem.
Kızımı bile uğruna ölürüm ama şapur şupur öpmemişimdir.
Kişiliği öyledir belki.
Ayrıca anadır candır.
Allah yokluklarını göstermesin

Anneniz küçük yaşta evlenip aile sevgisi de görmemiş eş muhabbeti görmemiş ve ilk sizi kucağına aldığın zaman birde lohusa depresyonu yasadiysa. Daha sonra aklı selim şekilde Kardeşinize kendini toplayıp hamile kaldıysa anne lık hissini tattıysa olabilir.

Evet saçma evlat ayrımı olmaz ama sizin hamilelik ve doğumunuz esnasında ki ruh hali etkileyebilir

Nedenini Annenize sordunuzmu ? en doğru cevabı anneniz verir ,çok üzüldüm adınıza kardeşinize sıcak ,size soğuk, benim aklıma ya üvey yada sevmediği birine benziyorsunuz

Derdim annemleaslında nerden başlıycam bilmiyorum. Annem bana karşı hep soğuk hep ters ne yapsam olmuyo evlendim çocuğum oldu hep aynı kayinvalide mle bir araya gelince çok utanıyorum acaba tersliycek mi kıracak mi diye. Ne yapsam olmadı eşimin annesine çok ozeniyorum yavrum der başka bişey demez benim annem niye böyle kardeşime karşı böyle değil ama çok üzülüyorum artık ne yapsam biiyorum..

Başlık öyleggüzel kii cevap vermeden gecemedim. Annem... Dünyanın en güzel seyine sahipsin. Ilk başta sacma sapan annem sacimi boyamama izin vermiyo diye annesinden nefret eden bi ergen cikacak sandım ama bendeki yokluk nasıl aciysa sendeki sevgisizlik te o kadar acıdır eminim. Peki yaniliyo olabilir misin? Ben mesrla cok kiskancimdir anneme kardesimi daha cok eviyosun diye trip atardim eskiden oysa ayniymis taa ben kiskancligimdan öyle hissediyomusum sonradan fark ettim. Ve bir de açık açık konus bence. Unutma derdini anlatmayam derman bulamazz ben öküzbabama bile ccevap alamayacagimi bildigim halde niye bi gün olsun bi sıkıntın var mi diye sorup dertlesmiyosun diye soruyorum cinnet anımda. Bence sen de bi aglama krizine gir insan utanmiyo cekinmiyo soru sorarken

Bazen evlatlar soğuk olduğu için anneler babalarda bizden cekindiklari icin soguk olabiliyolar yani o soguksa bi nevi sende soguksundur ona karşı
En iyisi bunları annenin yüzüne karşı söylemek

Back
X