bırak annen de mutlu olsun, egoistlik geliyo bana bu kadar eziyet çeken kadına o kocaya sadık kalacaksın demek, ben olsam annenin yerinde boşanır o adamla birlikte olurdum, artık kendi hayatınızı kurmuşsunuz siz zaten
Şimdi benim düsüncem şu şekilde... eski kafalara göre evlendiysen ölene kadar onlasın... boşanma yok. Az çok eskilerin kafasini biliyorsunuz. Aldatıldim deyip ha diyince boşanan eski kafa varmi çevrenizde ?
Yada tokat atti dayak yedi diye. Eskiler buna boyle alişmiş babannem anlatiyor ilk gecesinde tokat yemiş. Şimdi biz tokat tesek aboovvv mahkemelerde tanışınırız hemen cnku artik kadinlar ilerledi çalisiyor okuyor kendilerine guveni var. Bu yastan sonra ne yaparim ne ederim yok herkese uygun iş var... ama eskilerde bu yok..
Evet aldatilmak herkese ayni aciyi bazisina daha az aci verir.. umursamayan da olmuştur..
Ama anlatmak istedigim şuanki devirle onceki devir aynimi ??
Benim annem dayak yesem sus der eminim.
Şoyle birsey anlatim eşime bana esnasinda o kadar agir bir kelime kullandim ki şak bitane tokat atti ben hem haksizim hemde gidip polise darp raporu falan aliyorum...
Tesadufen esimin tanidigi da orfaymis kari koca. Ogrendiler haliyle esimde ifadeye gelince.
Emin ol yuzundeki ifadeyi gorsen. Ifadeyle kalmadi bide ustune laf etti. Biz de evliyiz 30 senede kac kere dayak yedim hepsinde polise gelseydik vayy halimize dedi... ama bak mutluyuz cocuklarimiz var buyuduler gulerek anlatiyoruz bunlari dedi. O gun o kadar pismab oldumki kadinla hala yuzyuze geliyoruz o kadar utaniyorum ki...
Insanlar cok agir seyler yasarak o 30 seneyi bitiriyolar simdi o kadar kolay ki boşanmak. Ama eskilere zor geliyor iste.
Bu arada dolmuşum uzun oldu baya :)