• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

Bi kardesle nasil boyle olunur 3 gunluk dunyada
Hicbir zaman anlamadigim olaydir ...
Kardes=kusluk
Yok bana uymuyor ...
Oluyor işte tek taraflı anlayışta bir yere kadar. Çok zor bir durum

Oluyor işte tek taraflı anlayışta bir yere kadar. Çok zor bir durum
Tabi siz bilirsiniz ne yasadiginizi
Bende hissederim bazen benim annemde bizim ufakligi benden biraz daha fazla korur ,ustune duser,hatta belki daha cok sever
Belki iki kiz oldugumuz icim ya da o daha 23 yasinda oldugu icin katlanilamayacak sorunumuz olmadi
Ama ne bileyim bi o var ya beNim icin
Arkadas es dost bana tiri viri geliyor
Sizin icin uzuldum
Umarim her sey duzelir
Sizin duzeltmek icin uzun zamanlariniz olur

Yakın zamanda kardeşimin düğünü oldu. Kardeşimle kavgalıydık. Ne o ne diğer kardeşlerim ne de annem bana gel demediler sadece annem laf arasında şu tarihte olacak dedi. Bir anne böyle mi davranmalı ben mi yanlış düşünüyorum şu anda hiçbiri ile görüşmek istemiyorum
Ne olursa olsun kardesin seni arayip davet etmeliydi dügüne.İyiki gitmemissin bende olsam gitmezdim ve kirilirdim acikcasi:KK12:

Annenize kırılmanız gereksiz bence. İki küçük çocuk değilsiniz ki kardeşine gidip "O senin ablan, ablaya küslük olmaz" deyip barışmanıza vesile olsun. İkiniz de yetişkin insanlarsınız, ciddi bir kavga olmuş, kardeşiniz de belli ki kırgın ve görüşmek istemiyor. Bu durumda anneniz ne yapabilir ? En fazla ablan o senin, barışın diyebilir, kardeş de barışmak istemiyorsa kararına saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok.

Yerinde olsam kardesim cagirmasada giderdim. Once anne sonra kardes seni en iyi bunlar anlar.
Ikinizden birinde bencillik varsa hep ben hep ben diye o zaman iş zor

Merhaba,

Gidip gitmemen konusunda bir yorum yapmam doğru olmayacak. Ama fikirlerim az çok ben olsaydım ne yapardım sorusunu karşılar. Açıkçası tüm yorumları okuduktan sonra, kırılmanda ve üzülmende seni haklı görüyorum. Neticede insan, öz be öz anne ve kardeşi tarafından böyle üçüncü kişileştirilicekse, buna üzülmesin de ne yapsın? Annenizin yapısını bilemiyorum, annelik yapan bir insan olduğundan mütevellit kendisinin ara bulucu olması gerektiğini düşünürdüm. Eşinizi tebrik ettim, hala size ararlarsa git diyecek kadar yüreği büyük bir adammış, helal olsun vallahi... Çok hoş bir tavır. Ama ben daha çok karşı taraftaki ikilinin birbirlerini bu şekilde devam etmesi yönünde teşviğe gittiğini sezdim. Ama bir de gerçek var ki, aile bu. Ana bu, can kardeş. Ondandır ki, ne ana ne kardeşler var diyerek bir süre inzivaya çekilmenizi, sonrasında ölümlü dünya diyerek, hiç değilse vazife tamamlamak amacıyla annenizi aramanızı önerebilirim. Kardeşiniz kısmı, Allah mesut etsin... Ayıp olmuş ama, belki sonrasında düzelebilir.

Back
X