Merhaba,
Gidip gitmemen konusunda bir yorum yapmam doğru olmayacak. Ama fikirlerim az çok ben olsaydım ne yapardım sorusunu karşılar. Açıkçası tüm yorumları okuduktan sonra, kırılmanda ve üzülmende seni haklı görüyorum. Neticede insan, öz be öz anne ve kardeşi tarafından böyle üçüncü kişileştirilicekse, buna üzülmesin de ne yapsın? Annenizin yapısını bilemiyorum, annelik yapan bir insan olduğundan mütevellit kendisinin ara bulucu olması gerektiğini düşünürdüm. Eşinizi tebrik ettim, hala size ararlarsa git diyecek kadar yüreği büyük bir adammış, helal olsun vallahi... Çok hoş bir tavır. Ama ben daha çok karşı taraftaki ikilinin birbirlerini bu şekilde devam etmesi yönünde teşviğe gittiğini sezdim. Ama bir de gerçek var ki, aile bu. Ana bu, can kardeş. Ondandır ki, ne ana ne kardeşler var diyerek bir süre inzivaya çekilmenizi, sonrasında ölümlü dünya diyerek, hiç değilse vazife tamamlamak amacıyla annenizi aramanızı önerebilirim. Kardeşiniz kısmı, Allah mesut etsin... Ayıp olmuş ama, belki sonrasında düzelebilir.