annemde çikan kitle

ayseMsb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
3.720
17.095
128
merhaba kızlar... bu sabah dünyam yıkıldı toparlanamadim bir türlü. Annem de çikan kitle uzun bir ultrason vs den sonra kanserli oldugu cikti bu sabah hastaneye gitmisti sonuc alicakti ama hic aklima getirmedim iyi cikar zararsizdir diye dusundum hep şok gecirdim.diyebilirim ben ne yapicam aklimda salakca seyler ne dusundugumu ne yapicagimi bilmiyorum..cocuklari topladim anneme gectim hastaneden gelmesini bekliyorum ama ne bekleme kalbim oyle atiyorki hissedemiyorum bacaklarimi.. nasil davranayim simdi yaninda guclu olmak istiyorum ama kendimi birakmaktan korkuyorum.. simdi bilenlere soruyorum su an vucuduna tarama yapiliyor digerlerine sicramis mi diye cok zor atlatilir mi nasil evre bekliyor bizi off...

Hangi organdan bahsediyorsunuz ?

Acil sifalar diliyorum. Hicbirimiz icimizde neler olup bitiyor bilmiyoruz maalesef, hastaliklar hep kapimizda😔

agrisi cok olmuyordu ara ara diyordu ama o meme de digerine oranla cekilme kuculme vardi ama akinti meme basinda deform falan olmadi

agrisi cok olmuyordu ara ara diyordu ama o meme de digerine oranla cekilme kuculme vardi ama akinti meme basinda deform falan olmadi
Bunun ideali nedir bilmiyorum ama herkes tüm maskelerden sıyrılıp önce bir yas dönemi yaşamalı, kabullenmeli, karşılıklı ağlamalı. Ama sonra boyaları sürüp savaşmaya başlamalı. Annenizi Süperman gibi karşılamaya çalışmayın. Üzülün ağlayın kendinize gelin sonra da önce ayağa kalkın sonra annenize omuz verin :KK200:

Bunun ideali nedir bilmiyorum ama herkes tüm maskelerden sıyrılıp önce bir yas dönemi yaşamalı, kabullenmeli, karşılıklı ağlamalı. Ama sonra boyaları sürüp savaşmaya başlamalı. Annenizi Süperman gibi karşılamaya çalışmayın. Üzülün ağlayın kendinize gelin sonra da önce ayağa kalkın sonra annenize omuz verin :KK200:
haklisiniz sabahtan beridir agliyorum zaten ama kendisi öyle konusuyor ki hic birsey olmamis gibi soguk ve neseli daha üzdü böyle olmasi

sizin güçlü durup destek olmanız gereken bir zamandasınız sakın endişenizi kendisine belli etmeyin bu hastalıklarda moral çokk önemli. Allah acil şifalar versin insallah

haklisiniz sabahtan beridir agliyorum zaten ama kendisi öyle konusuyor ki hic birsey olmamis gibi soguk ve neseli daha üzdü böyle olmasi
Kendisi de o ipleri bir yerde bırakmak zorunda kalıp dökülecek. Beyni kendisini korumaya almış olmalı ki zarar görmemek adına üzüntüyü kendisine itiraf edemiyor. Çok sert olmamak kaydıyla bunu ona siz farkettirin ve alıştırmaya çalışın. Önce beraber ağlayalım sonra beraber ayağa kalkalım şeklinde telkinlerde bulunun

geçmiş olsun benim anneminde tek göğsü alındı sıkıntılı süreç evet ama atlatacaktır.

Meme kanseri rahim kanseri kurtulma şansı yüksek olan kanserler önemli olan evresi ve kanserin türü. Üzmeyin kendinizi. Rabbim yardımcısı olsun. Moral gerçekten önemli.
tesekkur ederim evresini henüz bilmiyorum sormak da istemedim

Kendisi de o ipleri bir yerde bırakmak zorunda kalıp dökülecek. Beyni kendisini korumaya almış olmalı ki zarar görmemek adına üzüntüyü kendisine itiraf edemiyor. Çok sert olmamak kaydıyla bunu ona siz farkettirin ve alıştırmaya çalışın. Önce beraber ağlayalım sonra beraber ayağa kalkalım şeklinde telkinlerde bulunun
önerileriniz icin tesekkur ederim bunu uyguluyacagim cok haklisiniz

Bi ara benim annemdede cikti ama iyi huyluymuş :( bu tur cok yaygin belli yaş aralsrinda ve bazen genclerde..
Ama insallah kolay atlatiliyor.
Rabbimden safi ismiyle şifa diliyorum..

insallah.. su an anneniz nasil tekrarlama durumu olmuyor degil mi
Yakın arkadaşım ve annemin yakın bir komşusu meme kanserini atlattı. Biri üçüncü diğeri son evredeydi. Şu an ikisi de turp gibi inanın.

Back
X