- 3 Nisan 2014
- 36.423
- 148.889
- 798
insallah.. su an anneniz nasil tekrarlama durumu olmuyor degil mi
hayır. göğüs alındı zaten nasıl tekrarlasın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah.. su an anneniz nasil tekrarlama durumu olmuyor degil mi
cok tesekkur ederim.. insallahBi ara benim annemdede cikti ama iyi huyluymuşbu tur cok yaygin belli yaş aralsrinda ve bazen genclerde..
Ama insallah kolay atlatiliyor.
Rabbimden safi ismiyle şifa diliyorum..
bunun icin baska organlara sicramamis olmasi gerekiyr onu kasteddimhayır. göğüs alındı zaten nasıl tekrarlasın?
icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederimYakın arkadaşım ve annemin yakın bir komşusu meme kanserini atlattı. Biri üçüncü diğeri son evredeydi. Şu an ikisi de turp gibi inanın.
bunun icin baska organlara sicramamis olmasi gerekiyr onu kasteddim
Canım benim anneannem 4.evresinde öğrenmişken rahim ağzı kanserini atlattı geçen sene. Şimdi hiçbir şeyi yok. Böbrekleri kaldıramayacağından kemoterapi görmemişti yalnızca ışın tedavisi görmüştü. Yan etkilerini en aza indirebilmek için Elif Düveloğlu diye bir kadınla görüşmüştük o da köpek balığı yağı, polen gibi vitaminler önermişti eczanede satılan. Kolay değildi ama Allah a şükür atlattık. Arkadaşımın annesi vardı 50li yaşlarında meme kanseriydi o da şu an çok iyi. Bir de bir arkadışımın kız kardeşinin lenflerine kadar yayılmıştı o da tedavinin sonunda turp gibi oldu çok şükür.merhaba kızlar... bu sabah dünyam yıkıldı toparlanamadim bir türlü. Annem de çikan kitle uzun bir ultrason vs den sonra kanserli oldugu cikti bu sabah hastaneye gitmisti sonuc alicakti ama hic aklima getirmedim iyi cikar zararsizdir diye dusundum hep şok gecirdim.diyebilirim ben ne yapicam aklimda salakca seyler ne dusundugumu ne yapicagimi bilmiyorum..cocuklari topladim anneme gectim hastaneden gelmesini bekliyorum ama ne bekleme kalbim oyle atiyorki hissedemiyorum bacaklarimi.. nasil davranayim simdi yaninda guclu olmak istiyorum ama kendimi birakmaktan korkuyorum.. simdi bilenlere soruyorum su an vucuduna tarama yapiliyor digerlerine sicramis mi diye cok zor atlatilir mi nasil evre bekliyor bizi off...
cok sevindim adiniza.tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin icim rahatladiCanım benim anneannem 4.evresinde öğrenmişken rahim ağzı kanserini atlattı geçen sene. Şimdi hiçbir şeyi yok. Böbrekleri kaldıramayacağından kemoterapi görmemişti yalnızca ışın tedavisi görmüştü. Yan etkilerini en aza indirebilmek için Elif Düveloğlu diye bir kadınla görüşmüştük o da köpek balığı yağı, polen gibi vitaminler önermişti eczanede satılan. Kolay değildi ama Allah a şükür atlattık. Arkadaşımın annesi vardı 50li yaşlarında meme kanseriydi o da şu an çok iyi. Bir de bir arkadışımın kız kardeşinin lenflerine kadar yayılmıştı o da tedavinin sonunda turp gibi oldu çok şükür.
Tıp eskisi gibi değil, şimdi çözümü var çok şükür. Tedavi süreci hastayı bitkin düşürüyor doğal olarak ama sakın karalar bağlamayın tedavisi var çünkü. Allah acil şifalar versin![]()
insallah cok tesekkur ederim Allah razi olsunRabhimiz şifa versin. Meme kanseri artık tedavisi kolay olan bir hastalık olmaya başladı kayinvalidemin alındı göğsü 8 yıl oldu. Korkmayın dua edin inşaallah göğsü alınmasına bile gerek kalmadan tedavi edilir![]()
cok cok tesekkur ederim ümitsizdim ilk duydugumda ama sayenizde iyilesicek diyorumÖncelikle çok çok geçmiş olsun. Eminim ki anneniz tez zamanda iyileşecektir.
Korkmayın. Meme kanseri tedavi edilebilir bir kanserdir.
İşyerimde gencelik kızcağız yakalandı bu illete. Annesini ve teyzesini bu hastalıktan kaybetmişti.
2 memesini de aldılar protez yaptılar.
Şu anda oldukça iyi.
Arkadaşımın ablası da meme kanseriydi. Memeleri aldılar hatta lenflerde alındı. Şu anda oldukça iyi durumda.
Örnekleri çoğaltabilirim.
İçinizi ferah tutun. Rabbimin izniyle her şey yoluna girecek.
amin Negocum cok tesekkur ederim .Çok geçmiş olsun canım üzüldümRabbim şifa versin tez vakitte