- 26 Eylül 2010
- 17.550
- 32.830
- 798
Evet sertimdir, özellikle beklediğimi bulamadığımda.Ben seni fazla sert buluyorum koalina daha dogrusu teoride sert ama uygulamada yumusak davraniyorsun. Biraz daha esnek olarak sorunlarini daha kolay cozebilrsin diye dusunuyorum. Sorunlariniz cok agir degil ama birikirde sizin kavgalariniz artar esinin ailesine yansirsa o zmn celiskilid bir goruntu cizebilirsin ve senin icin kotu olur seni sevdiklerini ve iyi niyetli olduklarini biliyorsun aslinda amaclari kendilerine gore mutlu etmek ilgilenmek seni yanliz birakmamak. Esinin bu surece adapte olmasi zor o zmn en azindan sen bir sure takilma biseylere.. cok mu yoruldun o gun brz erken cekil ilac aldim de seninde yorulabilecegini gorsunler tatil gununde vakit gectimi aksamustude olsa cikin mutsuz etme kendini kpederin isi mi var onu halledin ama kendiniz icinde bsy oner yeni bi teklifle git surat asmadan mutsuz olmadan gerilmeden biliyorum zor ama bi sure sonra esini daha kolay ikna edebilr sorunlarini anlatabilirsin.. bu sekilde her h sonu tartismayla mi gecicek o daha da yipratici olur.
Biz 6 senedir beraberiz. 6 senedir hep piskolojisi bozuk ve hayatı kötü ve ben hep onun hayatında bir şeylerin düzelmesini bekliyorum. Bir dönem para bekledi, bir dönem iş, bir dönem askerlik derken bugünlere geldik. Ben de artık tam bir hayat oluşturamamaktan sıkıldım, hep bekledim, hiç beklettiğimi hatırlamıyorum.
Hep ortayolu bulmaya çalıştım ve bakıyorum da iyi niyetimden çoğu isteğine tamam demişim. Şimdi düşünüyorum o kadar mı salakmışım diye.
Hangi süreç ki onun adapte olması gereken? Hiç bir şey değişmedi onun için. Hayatı alt üst olan ve yalnız kalan benim, ilgiye ve alttan almaya ihtiyacı olan da benim ama zerresini görmüyorum. O yüzden aza kanaat getiremeyeceğim. Hiç olmasın daha iyi.