• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden çok sıkıldım?

lostinparadisee

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
18
Annemle arabadaydık evin anahtadınu unuttum git al dedi yürüyerek elimizde poşrtler vwrdı ben de anne off gidemicem arabayla bırak babamın yanına gideyim dedim o da bağırdu söylenmeye başladı sen bişeye yaramazsın diye meğer cebindeymiş anahtar hem bulamıyo hem bana senden bi bok olmaz diyo 2 saattir söyleniyo hala bu normal mi

Annemle arabadaydık evin anahtadınu unuttum git al dedi yürüyerek elimizde poşrtler vwrdı ben de anne off gidemicem arabayla bırak babamın yanına gideyim dedim o da bağırdu söylenmeye başladı sen bişeye yaramazsın diye meğer cebindeymiş anahtar hem bulamıyo hem bana senden bi bok olmaz diyo 2 saattir söyleniyo hala bu normal mi
Arabadaysanız poşetler niye elinizde ve niye arabayla anahtarı almaya gitmek yerine arabada duran poşetleri taşıyıp yürüyerek gidesiniz ki çok acayip.

Daha çok küçüksün sanırım. Hersey battigina göre

Annen anahtarın kendi cebinde olduğunu unuttuysa ve senin tribine gıcık olduysa muhtemelen aklının başında olmadığı bir gün yaşıyordu. Ya başı ağrıyordu, ya açtı, ya tansiyonu düşmüştü, ya gece uyuyamamıştı, ya başka bir şeye öfkeliydi… ben de çok yaşıyorum da ordan biliyorum. Gençler annelerine karşı sabırlı olsunlar, hayatın yükü gerçekten ağır.

Back
X