Annemden heves edip yaptığım tepsi örtüleri =)

sedefonur

Huzur..
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
10.114
1.270
773
kızlar annişkomun el emeklerini göstermiştim sizlere opuyorumnanaktan ben de bu işe girişeyim dedim zemuszemus ama daha çok acemiyim bunlar yaptığım ilk boyamalar.. sizlerle paylaşmak istedim.sizce nasıl olmuş :uhm:

elinize sağlık, çok kibar ve güzel olmuşlar a.s.
devamını bekliyoruz..

ellerine sağlık cnm,bide nasıl boyadını anlatsan çok güzel olur,yane ne kullandın.mazlemeler nelerdır

ellerine sağlık cnm,bide nasıl boyadını anlatsan çok güzel olur,yane ne kullandın.mazlemeler nelerdır

sağol canım yorumun için opuyorumnanaktan
ince bir suluboya fırçası ( 1 numara kullandım ), arteca sim ve arteca tutkal kullandım.Önce boya paletine veya herhangi bi tabak içine bi miktar sim döktüm, üzerine bir miktar daha tutkal döktüm.Bu karışımı boza kıvamında olucak şekilde karıştırıyoruz.
Eğer boyadığın kumaş inceyse örneği kumaşın altına koyup boyayabiliyorsun, ben öyle yaptım. Ama kalınsa, örnek gözükmüyorsa kumaşın üzerine karbon kağıdıyla örneği çizip üzerini boyuyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. boshayallersmile

tşkler cnm bilgiler için,anladım,bende denıyecam bakalım yapabilirmıyım

yaparsın tabii ki canım ay ben de öyle diyodum insan bi başlayınca durduramıyo kendini..kaydirigubbakcemile3 hele bittiğinde ortaya senin eserin çıkıyo ya daha çok heves ediyosun a.s

Çok güzeller bence zamanla dahada harikalar yaratacaksın.Eline sağlık.

sağol canım yorumun için opuyorumnanaktan tamam benimkileri annişkoma eklerim zaten oraya da bişeyler eklicektim yerimseniben bunu silebilirsiniz a.s

çok güzel olmuş canım işleme mi bu
bende buara işlemeye merak saldım da yol gösteren yok ya

çok güzel olmuş canım işleme mi bu
bende buara işlemeye merak saldım da yol gösteren yok ya

canım sağol, yok işleme değil, kumaşın üstüne kumaş boyalarıyla boyuyosun, bazıları kopya kağıdıyla desen çizip boyandı, bazıları doğaçlama. işleme nasıldır hiç bilmiyorum, sadece annemden kumaş ve ahşap boyamayı biliyorum ve inan ki zor bişey yok, insan çok güzel stres atıyo boyarken herşeyi unutuyo sanki, ben de bi kaç tepsi örtüsü boyamıştım
internette videolara varsa oralardan işlemeye bakabilirsin canım, blog adreslerinde de olabilir

bnm canım bebegmm ellerine sağlık çok güzel bunlarrr
ben de özendim vallahi sedefm yaa
allah çeyizlerine koymayı güle güle kullanmayı nasip etsin kankammm

bnm canım bebegmm ellerine sağlık çok güzel bunlarrr
ben de özendim vallahi sedefm yaa
allah çeyizlerine koymayı güle güle kullanmayı nasip etsin kankammm

ayy inşallah kuzuşummmm benim melek yürekli dostummmm sağol iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…