- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi gulfem2017
Üç ayda bir, bir iki ay. Üç ayda bir ay bile desen dört ay filan. Abartı biraz bu nedir ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske olgun bir annem olsaydı eminim hiçbir şey böyle olmazdı bütün düzenim altüst oldu bir gün bana gelmemelisin evinde kalmalıdır demedi zaten sağlam bı psikolojisi yok hatta kendine bile hayri yok bende yarım yamalak tecrübemle biraz onun yarasını sarmaya çalışıyorum biraz kendim bsyler yapmaya çalışıyorum tabi her ikisi de olmuyorYanlis yapiyorsunuz herkes Annesini özler doyamaz ama evlenince bir cizgi cizer .. Evlilik bunu gerektirir .. keske olgunlasip evlendeydiniz ..
Evlenince bı çizgi çekmek çok doğru ben onu yapamadım onu yapmaya kalksam içim kötü oldu aileme ihanet ettiğimi sandım her ufak tartışma da kurtuluş yolu ailem sandımYanlis yapiyorsunuz herkes Annesini özler doyamaz ama evlenince bir cizgi cizer .. Evlilik bunu gerektirir .. keske olgunlasip evlendeydiniz ..
Ne alakasi var ihanetle lütfen .. o zaman hic evlenmeyecektiniz .. böyle düsünüyorsaniz evlenmeklede ihanet mi ettiniz yani .. sizin artik bir yuvaniz Esiniz ve cocugunuz var kendiniz bir annesiniz bunun farkina varin bence bir an önce .. bende Ailemden uzaktayim hemde ülke farki ile sehirde degil sizin gibi bende Anneme cok düskünüm bagliyim asla doyamam ona ama biseylerin yakisani var evlendik artik ..Evlenince bı çizgi çekmek çok doğru ben onu yapamadım onu yapmaya kalksam içim kötü oldu aileme ihanet ettiğimi sandım her ufak tartışma da kurtuluş yolu ailem sandım
Arkadaşlar anlatacaklarim size basit gibi gelebilir ama benim hayatımda gerçekten büyük bir dert.. konuya söyle baslayayim ben 4 senelik evliyim ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz üç ayda bir annemlere gelip bır - iki ay kalıyorum.annemi çok özlüyorum oda beni çağırdıkca gidiyorum..esimde müsade ediyor buraya kadar sıkıntı yok gibi görünse de kafam biraz karışık.. akrabalardan anneme bu durumun uygun olmadığını söyleyenler olmuş en yakın babam bile son zamanlar bu kadar fazla kalmama eşim in nasıl müsade ettiğini anneme sormuş.. bnde çevremden yadirgarcasina dolaylı yollarla bsyler duydum..annem bana ve oğluma düşkün ve duygularıyla hareket eden bir insan.. beni rahatlıkla çağırıyor. Eşimde rahat gönderiyor. 4 senedir bu böyle gitti ama ben bu durum yüzünden bir türlü evime adapte olamadım annemden de kopamadim hala anne ihtiyaci hissediyorum ve o yokken yalnız ve güçsüz hissediyorum.ayrica çocukla annemgile kaldığımda her ne kadar rahat olmasam da içimde anne özlemi hiç gitmiyor ne yapsam bunu asarim ayrıca hamileyim artık kendi ayakları m üzerinde durmak istiyorum ama nereden başlayacağımi ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığim
Allah korusun gerçekten dehşet verici.. benim ailemde de farklı olmaz fazla su olurBir tanıdığım var. Tüm zamanını ailesinde gecirirdi. Tayin olup gittiler bu defa tüm tatilleri ailedinde geçirmeye başladı. Öyle ki okullar tatil olmadan bir hafta önce gelir,okullar açıldıktan bir hafta sonra dönerdi. Zamanla adam da rahatlığa alıştı,ayro çevre düzen geliştirdi. Dile gelmiyor ama sanırım başka kadında varmış en son boşandılar. Doyamadığı ailesinde hır gür içinde yaşıyorlar.
Ailemle bir saat mesafeli ayrı şehirlerde oturuyorum. Ayda bir eşimle gidip bir gün kalır geliriz. Yılda bir kez en fazla beş gün ayrı gidip kalırım oğluma değişiklik olsun diye. Fazlasına ne gerek var ki. Herkesin bir evi, düzeni var.Allah korusun gerçekten dehşet verici.. benim ailemde de farklı olmaz fazla su olur
PDR eğitim i almış biri olarak nasıl analiz ettiğinizi dah net anlatır mısınız.. artık bende öğrendim gidişatın normal olmadığını.. bu saatten sonra çeki düzen vermek icin kolları sivadim .. çünkü bu yaptığımin yanlis olduğundan artık dHada eminimDurumunuz hiç normal değil lütfen psikolojik destek alın.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Bunu pdr eğitimi olan bir büyüğünüz olarak söylüyorum.
sizi o kadar iyi anlıyorum ki. inanın bana. anne özlemi yanındayken bile olur insanda. yan odada olduğunu bilseniz aklınız gider annenize. bunun evliliğe hazır olmamakla falan alakası yok bence. sizde kendimi gördüm. ben de bir iki yıl içinde evlenmeyi planlıyorum, %90 başka bir ilde yaşayacağımız için annemden nasıl ayrı kalabileceğimi düşünüp duruyorum. annem de hep üç günlük dünyada birbizimize hasret mi yaşayacağız diyip duruyor daha çok üzülüyorum. evliyken nasıl bilemiyorum ama arkadaşların da dediği gibi süreyi zor da olsa biraz açmanızda fayda var. anneniz sizi çağırdığında duygularınıza yenilip kalkıp gitmeyin, bırakın o gelsin değil mi? Allah içinizi ferahlatsınArkadaşlar anlatacaklarim size basit gibi gelebilir ama benim hayatımda gerçekten büyük bir dert.. konuya söyle baslayayim ben 4 senelik evliyim ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz üç ayda bir annemlere gelip bır - iki ay kalıyorum.annemi çok özlüyorum oda beni çağırdıkca gidiyorum..esimde müsade ediyor buraya kadar sıkıntı yok gibi görünse de kafam biraz karışık.. akrabalardan anneme bu durumun uygun olmadığını söyleyenler olmuş en yakın babam bile son zamanlar bu kadar fazla kalmama eşim in nasıl müsade ettiğini anneme sormuş.. bnde çevremden yadirgarcasina dolaylı yollarla bsyler duydum..annem bana ve oğluma düşkün ve duygularıyla hareket eden bir insan.. beni rahatlıkla çağırıyor. Eşimde rahat gönderiyor. 4 senedir bu böyle gitti ama ben bu durum yüzünden bir türlü evime adapte olamadım annemden de kopamadim hala anne ihtiyaci hissediyorum ve o yokken yalnız ve güçsüz hissediyorum.ayrica çocukla annemgile kaldığımda her ne kadar rahat olmasam da içimde anne özlemi hiç gitmiyor ne yapsam bunu asarim ayrıca hamileyim artık kendi ayakları m üzerinde durmak istiyorum ama nereden başlayacağımi ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığim
Bunun bir örneğine de yakın zamanda ben şahit oldum.Bir tanıdığım var. Tüm zamanını ailesinde gecirirdi. Tayin olup gittiler bu defa tüm tatilleri ailedinde geçirmeye başladı. Öyle ki okullar tatil olmadan bir hafta önce gelir,okullar açıldıktan bir hafta sonra dönerdi. Zamanla adam da rahatlığa alıştı,ayro çevre düzen geliştirdi. Dile gelmiyor ama sanırım başka kadında varmış en son boşandılar. Doyamadığı ailesinde hır gür içinde yaşıyorlar.
İyi ama baba razı gorununce bende bsy diyemiyorum.. ama bazen çocuğum baba deyince içim sizlamiyor değilne kadar bencilsiniz..
adam çocuğunu senenin yarısı göremiyor.çocukta babasını. eşini düşünmüyorsun anladım da ya çocuğun?
nasıl sağlıklı baba evlat ilişkisi kuracaklar?
İnanki boşanmaya kalmadan bzmkilerde artık zamanla bezdiriyorlar beni.. çocuk şunu yaptı bunu yaptı sahip çıkmıyor musun bezi çöpe at vs vs ama aptal kafam işte zamanla unutuyorum çağırınca gidiyorumBunun bir örneğine de yakın zamanda ben şahit oldum.
Bazı Aileler kızları evlenince sürekli evine gelsin gitsin. .uzun süre kalsın ister. Çünkü evlidir kocası da bir şey demiyorsa abarttikca abartırlar sonra o çok kıymetli kızları boşanınca o zaman da fazlalık gibi görüp burunlarından getirirler. .
Ne eşi bu kadar yokluğuna alıştırmak lazım ne aileyi bu kadar varlığına alıştırmak lazım.
Aslında ben bu kadar sık gelmesem herşey yolunasizi o kadar iyi anlıyorum ki. inanın bana. anne özlemi yanındayken bile olur insanda. yan odada olduğunu bilseniz aklınız gider annenize. bunun evliliğe hazır olmamakla falan alakası yok bence. sizde kendimi gördüm. ben de bir iki yıl içinde evlenmeyi planlıyorum, %90 başka bir ilde yaşayacağımız için annemden nasıl ayrı kalabileceğimi düşünüp duruyorum. annem de hep üç günlük dünyada birbizimize hasret mi yaşayacağız diyip duruyor daha çok üzülüyorum. evliyken nasıl bilemiyorum ama arkadaşların da dediği gibi süreyi zor da olsa biraz açmanızda fayda var. anneniz sizi çağırdığında duygularınıza yenilip kalkıp gitmeyin, bırakın o gelsin değil mi? Allah içinizi ferahlatsın
Aslında ben kendim yapıyorum bu kadar sık gelmesem herşey yoluna girecek.. bende bekârken anlattığı biz gibiydim ama alıştımsizi o kadar iyi anlıyorum ki. inanın bana. anne özlemi yanındayken bile olur insanda. yan odada olduğunu bilseniz aklınız gider annenize. bunun evliliğe hazır olmamakla falan alakası yok bence. sizde kendimi gördüm. ben de bir iki yıl içinde evlenmeyi planlıyorum, %90 başka bir ilde yaşayacağımız için annemden nasıl ayrı kalabileceğimi düşünüp duruyorum. annem de hep üç günlük dünyada birbizimize hasret mi yaşayacağız diyip duruyor daha çok üzülüyorum. evliyken nasıl bilemiyorum ama arkadaşların da dediği gibi süreyi zor da olsa biraz açmanızda fayda var. anneniz sizi çağırdığında duygularınıza yenilip kalkıp gitmeyin, bırakın o gelsin değil mi? Allah içinizi ferahlatsın
Aslında herkesin bir düzeni var bu aileniz olsa da onlar için de geçerli. .En iyisi az görüşüp tatlı olmak ...İnanki boşanmaya kalmadan bzmkilerde artık zamanla bezdiriyorlar beni.. çocuk şunu yaptı bunu yaptı sahip çıkmıyor musun bezi çöpe at vs vs ama aptal kafam işte zamanla unutuyorum çağırınca gidiyorum
Açıkcası durumunuzu analiz etmek için psikoloji eğitimi almak şart değil.PDR eğitim i almış biri olarak nasıl analiz ettiğinizi dah net anlatır mısınız.. artık bende öğrendim gidişatın normal olmadığını.. bu saatten sonra çeki düzen vermek icin kolları sivadim .. çünkü bu yaptığımin yanlis olduğundan artık dHada eminim