Annemden kopamamam

Eşinin Annesine düşkünlüğü yüzünden burada o kadar çok üzülen sorun yaşayan kadın varken sizin konunuza şaşırdım açıkçası . Aynı şeyi eşiniz yapsa ne hissederdiniz bunu bir düşünün bence . Evinizi ve eşinizi bu kadar uzun süre bırakıp gitmeyin lütfen ortada hiçbir sorun yokken . Eviniz ve eşinizden soğursunuz eşiniz de sizden . Gitmeye gitmeye alışırsınız . Allah korusun ya sonra eşim beni aldatıyormuş dememek için yuvanızda kalın . Babanız ve yadırgayanlar haklı ..
Dimi.. artık bı yuva kurdum ve oraya ait olmalıyım genç yaşta evliliğin ve evliliğe hazır olmadan evlenmenin sonuçları bunlar...

keşke hiç evlenmeseymişiniz, bu durum eşinizin işine gelir evde çocuk yok eş yok kafasına göre takılır gezer tozar.. ama sizin durumunuz hiç sağlıklı değil siz zaten senenin yarısını ailenizle geçiriyorsunuz bu şekilde sağlıklı bir evlilik hayatınız olamaz.

keşke hiç evlenmeseymişiniz, bu durum eşinizin işine gelir evde çocuk yok eş yok kafasına göre takılır gezer tozar.. ama sizin durumunuz hiç sağlıklı değil siz zaten senenin yarısını ailenizle geçiriyorsunuz bu şekilde sağlıklı bir evlilik hayatınız olamaz.
Maalesef orasi öyle.. katılıyorum .. artık kendi ailem ile annemler arasında seçim yaptim buna mecburum.. bu zamana kadar hep ikilemde kaldım ve sık sık geldim bu yüzdende ne evime yâr olabildim ne de eşime .. artık kendi ailem eşim diyorum çünkü biliyorum ki iki çocukla baba evine dönersem hayatım zindana döner Allah korusun

Valla eşiniz sizi bu halinizden dolayı bıkkınlıkla yeter diyebilir.
Ya da siz gittikçe birkaç ay kalsan da olur diyebilir.
Bu hendeği aşmalısınız, siz de bir annesiniz.
Nasıl erkeklere sütoğlan diyorsam size de sütkız derim ona göre :KK200: :ukala:

Böyle annelerin varlığı doğruymuş demek.
Ailemden birinin evliliği bu sebeple bitmek üzereydi, şu an toparlamaya çalışıyorlar.
Ama bizimkiler aynı şehirdeler. Oğlan diyor ki, ‘abla , annesi gece 11 de kek yapsa arayıp çağırıyor, yorgunuz desem tamam bir dilim yer gidersiniz diye tutturuyor, bir misafiri gelse onlardan kalanları vermek için gecenin 1 inde bile çağırıyor. Her gün bir bahanesi var çağırmak için, karım da olmaz demiyor.’ Ben abarttığını sanmıştım onu dinlerken ama sizin yazdıklarınıza bakarsak doğru bunlar.
Böyle aile olunmaz, üstelik çocuğunuz var, kendi ayaklarınızın üstünde durmalısınız

Arkadaşlar anlatacaklarim size basit gibi gelebilir ama benim hayatımda gerçekten büyük bir dert.. konuya söyle baslayayim ben 4 senelik evliyim ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz üç ayda bir annemlere gelip bır - iki ay kalıyorum.annemi çok özlüyorum oda beni çağırdıkca gidiyorum..esimde müsade ediyor buraya kadar sıkıntı yok gibi görünse de kafam biraz karışık.. akrabalardan anneme bu durumun uygun olmadığını söyleyenler olmuş en yakın babam bile son zamanlar bu kadar fazla kalmama eşim in nasıl müsade ettiğini anneme sormuş.. bnde çevremden yadirgarcasina dolaylı yollarla bsyler duydum..annem bana ve oğluma düşkün ve duygularıyla hareket eden bir insan.. beni rahatlıkla çağırıyor. Eşimde rahat gönderiyor. 4 senedir bu böyle gitti ama ben bu durum yüzünden bir türlü evime adapte olamadım annemden de kopamadim hala anne ihtiyaci hissediyorum ve o yokken yalnız ve güçsüz hissediyorum.ayrica çocukla annemgile kaldığımda her ne kadar rahat olmasam da içimde anne özlemi hiç gitmiyor ne yapsam bunu asarim ayrıca hamileyim artık kendi ayakları m üzerinde durmak istiyorum ama nereden başlayacağımi ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığim
kız bana bak...evli genç bir kadının annesine gidip 2-3 ay kalması ve kocanında bunu tasdik etmesi sence normal mi?kocan seni gönderip rahatça başka biri ile olmasın sakın..baban bile bu kadar kalmana kızıyormuş...madem annene aşırı düşkünsün evlenmeseydin o zaman..

Bizde annemizi seviyoruz bizde düşkünüz falan ama eşimsiz evimsiz bir iki ay ayrı kalmam demek eşimle bosanma asamasına geldik demektir
Ayrıca eşiniz sizi özlemiyor diyelim olabilir cocugunuda mı özlemiyorda bu kadar müsade ediyor
Annenizin hele sizi eşinizden bu kadar ayrı kalmanıza bişey dememeside ayrı bi tuhaf o neden hic gelmiyor
Annenize gitmeyerek baslayabilirsiniz veya o gelsin üc bes ayda bir bi hafta veya siz üc dört ayda bir üc bes gün kalıp dönün cok özlediginizde

3ayda bir gidip bir kaç ay kalıyorsun nasıl evlilik bu ?? Kocan evde yapa yalnız bırakıp gidilir mi olacak iş değil kalırsan bi hafta kalıp evine dönersin, neden evlendin o zaman.

Annem her defasında her konuda nasıl yapcagimin derdine düşer ve ben yapamazmisim gibi konuşur söyle örn göstereyim evlenmeden önce bu kız nasıl ev bakacak yemek yapacak daha sonra hamile kaldım nasıl çocuk bakacak bakamazki uykusuna çok düşkün şimdide ikinci çocukta iki çocuğa nasıl bakacaksın sen çok rahatına düşkünsun iki çocukla napcaksin vs. vs. Tüm suçu annemde buiuncada garip bir vicdan azabı çekiyorum ama durumum bundan ibaret..aynı zâmanda bnm evime hiç gelmek istemezler buda ayrı bi konu olur.. esimi de böyle alıştırdim başından beri son zamanlar artık oda gitmek istiyorsan git moduna girdi.. tabi biz yokken daha rahat. Yanlış bsyine rastlamadım ama olmaz da demiyorum..annem kötü niyetli değil ama evet düşünmesi lazım ben böyle diyince de senin kocan asla yapmaz seni seviyor vs diye beni avuttugunu sanıyor şu hayatta kime guvenecegimi şaşırdım.. çok değişik bir huyum aklım fikrim baba evinde annemde onlarla bsyler yapmakta kendimce vicdan yapıyorum evet çok saçma ama elimde değil
Benimde durumum bundan ibaretti. Annemin tek kızıyım. Bana çok bağımlı dolayısıyla bende anneme. Nişanlıylen babam vefat etti. Babamda artık olmayınca dünden sonra evi anneme yakın kiraladık. Diğer kardeşlerim şehir dışında. Her gün ya annem bende ya da ben annemdeydim. Evime adapte olamıyorum. Eşim ve ailesiyle de sorunlar yaşayınca bu durum daha bir işime geliyordu. Kpss sınavı için dershaneye gidiyordum. Ama annem saat başı telefon ediyordu ve ben derslere odaknamıyordum.Kızımı bile tek başıma banyo yaptıramıyordum. Kendimi yetersiz hissediyordum. Şimdi ne mi oldu?Annem kanser hastası. Doktorlar olumlu konuşmuyor. Abimlerde kalıyor annem. Annem yanımdan gidince olduğum şehirde yapayalnız kaldım sanki. Yetersiz yapamam diyordum. Evet artık her şeye kendim yetiyorum.Abimlere gelip annenin bakımına yardım ediyorum. Kpss sınavına baştan hazırlanıyorum vs. Annem bana ne diyor biliyor musun? Sen kızını kendine bağımlı yetiştirme. Annemde ben de bunun hep farkındaydık ama hastalık gibi bu bağımlılıktan kurtulamıyorduk. Lütfen bunu kendine yapma. Annen daha sağlıklı iken aradaki dengeleri kur. Sonra seninde psikolojik sıkıntıların artar. Benim psikolojimim bozuk. Hala kendimi yetersiz hissediyorum. İkinci kez bebeğim olsa nasıl bakarım diye düşünüyorum düşü artık. 30 yaşındayım. Ben kızıma bunu yapmıyorum. Her düştüğünde yanına koşmuyorum mesela. Uzaktan izliyorum müdahale etmem gerektiği zaman yanındayım. Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin istiyorum. Annem canım annem ALLAH(c.c) 'ım tüm hastalara hayırlısı ile kalıcı sağlık versin İnşaALLAH(c.c)...

Kimse anne babasina doyamaZ ama sizin aileniz artik eşiniz bence senede iki defa 1 iki hafta kalsaniz daha iyi olur. Yazik degil mi esinize siz annesen mahrum kalmiyorsunuz ama o sizden cocgundan mahrum kaliyor

Arkadaşlar anlatacaklarim size basit gibi gelebilir ama benim hayatımda gerçekten büyük bir dert.. konuya söyle baslayayim ben 4 senelik evliyim ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz üç ayda bir annemlere gelip bır - iki ay kalıyorum.annemi çok özlüyorum oda beni çağırdıkca gidiyorum..esimde müsade ediyor buraya kadar sıkıntı yok gibi görünse de kafam biraz karışık.. akrabalardan anneme bu durumun uygun olmadığını söyleyenler olmuş en yakın babam bile son zamanlar bu kadar fazla kalmama eşim in nasıl müsade ettiğini anneme sormuş.. bnde çevremden yadirgarcasina dolaylı yollarla bsyler duydum..annem bana ve oğluma düşkün ve duygularıyla hareket eden bir insan.. beni rahatlıkla çağırıyor. Eşimde rahat gönderiyor. 4 senedir bu böyle gitti ama ben bu durum yüzünden bir türlü evime adapte olamadım annemden de kopamadim hala anne ihtiyaci hissediyorum ve o yokken yalnız ve güçsüz hissediyorum.ayrica çocukla annemgile kaldığımda her ne kadar rahat olmasam da içimde anne özlemi hiç gitmiyor ne yapsam bunu asarim ayrıca hamileyim artık kendi ayakları m üzerinde durmak istiyorum ama nereden başlayacağımi ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığim
Canım annelerimiz... Ben de annemi çok seviyorum. Herkes çok sever ama gerçekten aşırı seviyorum. O benim en değerli varlığım! Evlenirken özellikle son 1 ay ağlamaktan bi hal olmuştum. Hala daha annemin yanından uzaklaştıkça ağlıyorum. Canımın içi o benim! Bence sen gitme, annene bilet al o gelsin kalsın. Doğuştan ana kuzusuyuz biz. Bu bir dert değil ki :9 Sadece o aylarca gelsin, sen gittiğinde 1 hafta falan kal yeter :KK39:

Benimde durumum bundan ibaretti. Annemin tek kızıyım. Bana çok bağımlı dolayısıyla bende anneme. Nişanlıylen babam vefat etti. Babamda artık olmayınca dünden sonra evi anneme yakın kiraladık. Diğer kardeşlerim şehir dışında. Her gün ya annem bende ya da ben annemdeydim. Evime adapte olamıyorum. Eşim ve ailesiyle de sorunlar yaşayınca bu durum daha bir işime geliyordu. Kpss sınavı için dershaneye gidiyordum. Ama annem saat başı telefon ediyordu ve ben derslere odaknamıyordum.Kızımı bile tek başıma banyo yaptıramıyordum. Kendimi yetersiz hissediyordum. Şimdi ne mi oldu?Annem kanser hastası. Doktorlar olumlu konuşmuyor. Abimlerde kalıyor annem. Annem yanımdan gidince olduğum şehirde yapayalnız kaldım sanki. Yetersiz yapamam diyordum. Evet artık her şeye kendim yetiyorum.Abimlere gelip annenin bakımına yardım ediyorum. Kpss sınavına baştan hazırlanıyorum vs. Annem bana ne diyor biliyor musun? Sen kızını kendine bağımlı yetiştirme. Annemde ben de bunun hep farkındaydık ama hastalık gibi bu bağımlılıktan kurtulamıyorduk. Lütfen bunu kendine yapma. Annen daha sağlıklı iken aradaki dengeleri kur. Sonra seninde psikolojik sıkıntıların artar. Benim psikolojimim bozuk. Hala kendimi yetersiz hissediyorum. İkinci kez bebeğim olsa nasıl bakarım diye düşünüyorum düşü artık. 30 yaşındayım. Ben kızıma bunu yapmıyorum. Her düştüğünde yanına koşmuyorum mesela. Uzaktan izliyorum müdahale etmem gerektiği zaman yanındayım. Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensin istiyorum. Annem canım annem ALLAH(c.c) 'ım tüm hastalara hayırlısı ile kalıcı sağlık versin İnşaALLAH(c.c)...
İnşallah düzelir canım. Allah başımızdan eksik etmesin. Doktorlar ne derse desin benim babam 2 tane kanser atlattı biri kolon diğeri akciğer. Şimdi gayet sağlıklı... İnşallah senin annen de sağlığına kavuşur! Babam beslenmesine çok önem verdi asla ve asla şeker tüketmedi mesela. Hiç yeşillik yemeyen adam rokasız sofraya oturmaz oldu. Ev yoğurdu yedirin bol bol. Acil şifalar diliyorum

Ben de anneme çok düşkünüm. Babam hayatta değil, belki de bu yüzden. 2 ayda bir gidiyorum ben ve 10 gün kalıyorum. Sizin kalma süresinde sıkıntı var. Yavaş yavaş azaltırsanız alışırsınız zamanla

Gözünü korkutmak istemem ama eşin başka yerlere kayabilir. Benim bir tanıdığım böyle sürekli annesindeydi, eşi de çok beyefendi biriydi, zamanla internetten kadınlarla sohbet, gezme tozma, kadınlara para yedirme gibi şeyler yaptı. Sensizliğe çok alıştırırsın, bekar hayatı gibi yaşamaya da rahata da alışır.

Ayrıca eşine yazık değil mi o da kendi çocuğundan ayrı kalıyor, küçücük çocuğun babasından ayrı kalıyor. Biraz empati yapın.

Adam zaten sensizliğe alışmış, büyük ihtimalle de başka heyecanlar yaşıyor. Nasıl bi rahatlık bir kadın olarak ben seni anlayamadm

Gözünü korkutmak istemem ama eşin başka yerlere kayabilir. Benim bir tanıdığım böyle sürekli annesindeydi, eşi de çok beyefendi biriydi, zamanla internetten kadınlarla sohbet, gezme tozma, kadınlara para yedirme gibi şeyler yaptı. Sensizliğe çok alıştırırsın, bekar hayatı gibi yaşamaya da rahata da alışır.
Evett öyle de oluyor rahata alışıyor zamanla ama eğer aldatırsa en büyük kötülüğü önce kendisine yapar. Ne biliym yoklugumda başkasına kayacak bı adamda benim kocam olmasın zaten

Back
X