- 11 Nisan 2014
- 821
- 639
- 303
Bence sıkıntı biraz sendede var hayatım ailece bı gözden geçin ..Dr gidinbunlari düşünmekten içime atmaktan kanser olmaktan korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sıkıntı biraz sendede var hayatım ailece bı gözden geçin ..Dr gidinbunlari düşünmekten içime atmaktan kanser olmaktan korkuyorum
Ben gözlerimle gördüm çöpe atıldığını peynir salam vs gibi paketli ürünleri atıyorlardı ve birkaç kişi de çöp başında bekleyip poşetlere doldurul aldı çok şaşırmıştımYanlislikla almis olabilir mi.kac kere denk geldiniz ki bu duruma .birde urunun tarihi gecmisse firmalar iadeye verir cope atmaz ki
bir kaç kere bunu yaptiğinda yakalamıştık hemen bağırmaya başlayıp üste çıkıyor yoğurt tavuk gibi ürünler getiriyor dolapta beklediği için bence kokmuyor
Bazı marketler son kullanma tarihi yakın ürünleri yarı fiyatina satıyor açılmadığı sürece de çoğu bozulmuyormus galibakızlar öyle garip bir imtihanın içindeyim ki annem marketlerin tarihi geçip çöpe attıkları ürünü alıyor bunu fark ettim puding yapmıştı çöp kutusunda sütün kabına baktim 2 ay geçmişti nasıl olur anlamıyorum sonra akşam dışarı çıkıp geldik (kendisi evdeydi)bunun konusu açıldı muhtemelen nasıl yaptı bilmiyorum kabı değiştirmiş yanımıza getirdi beni yalancı konumuna düşürdü resmen inanamadim kendimden eminim
İsim vermek istemediğim kurumsal bir sirkette calısıyorum iade olmuyor puding, tavuk, et, balık, yumurta bazen tereyağ margarin vs vs tarihi geçen ürünlerin hepsinin iadesi yok yukarda saydıklarımın yumurta harici hiçbiri yok eğer firmadn almıyorsanız ki buda mümkün değil depodan geliyor çoğu tarihi geçenler çöpe atılıyorHimm nereden aliyor ki.buda enteresa cunki tum yerler iade ediyor urunlari.acaba bakkal felan mi veriyor diyicemde bakkal bile vermez bence
Tavukları alıyorsa zehirlenirsiniz kizehirleme değilde aklı sıra paradan tasarruf yaptığını düşünüyor