• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemden korkuyorum

Anneniz inkar da etse artık yaptığın yemeği yemeyecegim deseniz etkili olur belki. Yani zehirlenirsiniz böyle devam ederse. Evde kaç kişisiniz kaçı sizin gibi şikayetçi

Yanlislikla almis olabilir mi.kac kere denk geldiniz ki bu duruma .birde urunun tarihi gecmisse firmalar iadeye verir cope atmaz ki
Ben gözlerimle gördüm çöpe atıldığını peynir salam vs gibi paketli ürünleri atıyorlardı ve birkaç kişi de çöp başında bekleyip poşetlere doldurul aldı çok şaşırmıştım 🙁🙁 keşke tarihi geçmeden ihtiyacı olanlara verseler

bir kaç kere bunu yaptiğinda yakalamıştık hemen bağırmaya başlayıp üste çıkıyor yoğurt tavuk gibi ürünler getiriyor dolapta beklediği için bence kokmuyor

Yok gayet kokar dondurucuda değilse. 2 ay önceki sütle yapılan puding belli olur ki. Yenmesi mümkün olmaz.

kızlar öyle garip bir imtihanın içindeyim ki annem marketlerin tarihi geçip çöpe attıkları ürünü alıyor bunu fark ettim puding yapmıştı çöp kutusunda sütün kabına baktim 2 ay geçmişti nasıl olur anlamıyorum sonra akşam dışarı çıkıp geldik (kendisi evdeydi)bunun konusu açıldı muhtemelen nasıl yaptı bilmiyorum kabı değiştirmiş yanımıza getirdi beni yalancı konumuna düşürdü resmen inanamadim kendimden eminim
Bazı marketler son kullanma tarihi yakın ürünleri yarı fiyatina satıyor açılmadığı sürece de çoğu bozulmuyormus galiba

Himm nereden aliyor ki.buda enteresa cunki tum yerler iade ediyor urunlari.acaba bakkal felan mi veriyor diyicemde bakkal bile vermez bence
İsim vermek istemediğim kurumsal bir sirkette calısıyorum iade olmuyor puding, tavuk, et, balık, yumurta bazen tereyağ margarin vs vs tarihi geçen ürünlerin hepsinin iadesi yok yukarda saydıklarımın yumurta harici hiçbiri yok eğer firmadn almıyorsanız ki buda mümkün değil depodan geliyor çoğu tarihi geçenler çöpe atılıyor

Süt bozulmuş olsa zaten kaynarken bozuk olduğu anlaşılıyor. 2 ay da çokmuş.

Ben son kullanma tarihi bir ay geçmiş yoğurt yemiştim. Hiçbir bozulma yoktu. Hazır olunca içine ne katmışlarsa bozulmamıştı.

Bunu yurtdışında yapan çok insan var. Özellikle Amerika’da bu çok yaygın, ihtiyacı olan insanlar, öğrenciler, emekliler ya da çevreci insanlar yapıyor. Sadece yiyecek değil tüm geri dönüştürülebilir ya da tamir edilip kullanılabilir şeyleri çöplerden topluyorlar. Bunun ismi de dumpster diving. Değişik bir akım, bize tuhaf geliyor ama bence çevreye katkısı da oldukça yüksek çünkü Amerika’daki tüketim boyutu inanılmaz yüksek ve buna bağlı olarak da çok atık oluşuyor.

daha önce de böyle bir konu açmıştınız sanki. psikiyatriyle görüşmeniz gerekir annenizin durumu sağlıklı değil

Back
X