ben size anlatsam aylar yetmez kizlar.esra kardesim sen benden cok sanslisin.ben artik istemedigim halde beni doguran kadinla gorusmuyorum 1 yildir.gorusmeyi de dusunmuyorum.nedenlerim o kadar cokki bu kararimi anne olduktan sonra aldim.dogdugumden beri bana yapmadigi eziyet kalmadi.kucuklugumde hep beni asagiladi, her gun olduresiye dayak yerdim.kisin beni ciplak ayakla disari atardi butun gece eve almazdi, samanlikta yatardim.hic istisnasiz 2 ayda bir kafami yarardi birde ustune tuz basardi kanamasin diye, vs vs.sonra genc kiz oldum.sokaklara cikip o.... diye bas bas bagirrdi.arkadaslarimin yaninda kafami duvarlara vururdu, kizgin masayla elllerimi yakardi.cok agladim cok iyi hairliyorum gozyaslarim bile kurumustu.sonra universiteyi kazandim o.... mu olacaksin diye beni gondermedi.bu arada babam bu olanlara kayitsiz kaliyordu.neyse universiteye evden kacarak gittim.babamla terminalde gorustuk cebime harclik koydu ben tek basina universiteye geldim.bursa basvurdum.okula basladigim hafta bir kafede is buldum,okul arkadaslarimin bulasiklarini yikiyordum.gunde 1 ogun yiyerek okulumu biirdim.bu arada 4 sene boyunca beni arayip sormadilar.1 kere memlekete gittim niye geldin dediler bana bir dahada gitmedim.evlendim dugunume cagirdim misafir gibi geldiler ama.ben herseye sunger cekmeye karar verdim hep aradim para yardimi yapttim.gel gelelim bebegim oldu arayip sormadilar beni.sezeryan oldum tek basina esimle beraber.4 saat sonra ayaga kalktim dr lar sasirdi nasil olur diye nasil olmasin ben ne acilar cektim bu neki diyesim geldi.biraz karisik oldu ama sunu soyleyeyim.annelik en kutsal kurum cocuklarimiz yaslansa bile onlardan sorumluyuz.para pul veremiyorsak en onemli seyi verelim sevgimizi.artik bana soranlara annem yok diyorum.cok aciki benim hicbir zaman annem olmadi.
ben size anlatsam aylar yetmez kizlar.esra kardesim sen benden cok sanslisin.ben artik istemedigim halde beni doguran kadinla gorusmuyorum 1 yildir.gorusmeyi de dusunmuyorum.nedenlerim o kadar cokki bu kararimi anne olduktan sonra aldim.dogdugumden beri bana yapmadigi eziyet kalmadi.kucuklugumde hep beni asagiladi, her gun olduresiye dayak yerdim.kisin beni ciplak ayakla disari atardi butun gece eve almazdi, samanlikta yatardim.hic istisnasiz 2 ayda bir kafami yarardi birde ustune tuz basardi kanamasin diye, vs vs.sonra genc kiz oldum.sokaklara cikip o.... diye bas bas bagirrdi.arkadaslarimin yaninda kafami duvarlara vururdu, kizgin masayla elllerimi yakardi.cok agladim cok iyi hairliyorum gozyaslarim bile kurumustu.sonra universiteyi kazandim o.... mu olacaksin diye beni gondermedi.bu arada babam bu olanlara kayitsiz kaliyordu.neyse universiteye evden kacarak gittim.babamla terminalde gorustuk cebime harclik koydu ben tek basina universiteye geldim.bursa basvurdum.okula basladigim hafta bir kafede is buldum,okul arkadaslarimin bulasiklarini yikiyordum.gunde 1 ogun yiyerek okulumu biirdim.bu arada 4 sene boyunca beni arayip sormadilar.1 kere memlekete gittim niye geldin dediler bana bir dahada gitmedim.evlendim dugunume cagirdim misafir gibi geldiler ama.ben herseye sunger cekmeye karar verdim hep aradim para yardimi yapttim.gel gelelim bebegim oldu arayip sormadilar beni.sezeryan oldum tek basina esimle beraber.4 saat sonra ayaga kalktim dr lar sasirdi nasil olur diye nasil olmasin ben ne acilar cektim bu neki diyesim geldi.biraz karisik oldu ama sunu soyleyeyim.annelik en kutsal kurum cocuklarimiz yaslansa bile onlardan sorumluyuz.para pul veremiyorsak en onemli seyi verelim sevgimizi.artik bana soranlara annem yok diyorum.cok aciki benim hicbir zaman annem olmadi.
esracığım senin adına sevindim böyle düşündüğün için benim annemde bana hiç sarılmadı sevgi gösterisinde bulunmadı ama torunu hastalandığında bir tek o bana teselli verdi manevi olarak yanımda bulunduvarda arkadaşım yazdıklarını okudum ve inanamadım.çok üzüldümya gerçekten hayatta neler var..benim halime şükretmem lazım , şu an kendimi kötü hissediorum zaten,onlar ne yaparlarrsa yapsınlar annem ve babam ne olursa olsun,,herkes unutulur ama onlar asla.. dayanmaya çalışcam,ne olursa olsun saygısızlık yapmamaya çalışcam susmayı denicem,,bunu başarmalıyım...ne olursa olsun onların hakkı ödenmez bana düşen sadece susup saygılı olmak,,sevgi beklemiorum zaten ,öle samimi olmadık hcbi zaman,,sarılıp öpme falan olmaz hiç annemle aramzda,,insan cok istiyor başkasında görunce imrenior..ama yapcak bişi yok..sadece saygılı olmam lazım..
esracığım senin adına sevindim böyle düşündüğün için benim annemde bana hiç sarılmadı sevgi gösterisinde bulunmadı ama torunu hastalandığında bir tek o bana teselli verdi manevi olarak yanımda bulundu
beraber her gün ağladık ya annem olmasaydı ben daha da manevi olarak çökerdim onun için anneler başka
eskiden kızsam da snra dayanamazdım,içten içe üzülürdüm..artık gözüm hiçbişi görmuyor..iki insan bu kadar mı anlaşamaz...benim annem cok aksi bir insan..her dakika babamla tartışıyorlar..ne yapsam begenmiyor,yapmasam bu kez gördugu insanlara beni çekiştiriyor,,yemin ederm size yapsam begenmez,yapmasam da gider dedikodumu yapar..ne zaman bi srı versem mutlaka başkasından duyuyorum..cıktıgım bi cocuk vardı,,ben üniyi kazanmıştım o sene o kazanamamıştı,,sırf cocuk ünide okumuyo die cocuga ve ailesine ne küüfürler etti,,bana ne hakaretler ettii..22 yaşındayım,üni bitti,atanmayı bekliorum kurtulmak istiyoruma artık..cehennem gibi..Anti-depresan kullanmaya başladım..22 yıldır huzursuz bi ailede,gecimsiz bir anneyle yaşıyorum..artık gözüm görmüyor hiçbişiyi...arkadaşlarımın annelerine bakıorum,,öyle imreniorum ki..hayattaki en önemli şey buymuş..evde anadan babadan huzur bulamadıktan snra dışarda bulunmuyr zaten..nefret ediyorum artık annemden,,konuşmak bil istemyrm,muhattap bile olmak istemyrm..o da evden gitmemi istiyor,,esra gitse de evdeki kişi sayısı azalsa,iş güç masraf azalır diyor düşünün bunu söylüyor..böyle bi insan..
Esra kızım böyle düşündüğüne çok sevindim..Varda arkadaşımızın yaşadığı şeyleri okuyunca ben donup kaldım inanki ..beterin beteri var demekki senağlama sen halini şükret yinede dediğin gibi onlara karşı saygılı olmaya çalış zıtlaşma bakalım belki daha farklı olur her şey o zaman en azında sen sana düşen görevini yapmış olursun ailen yine aynı davranırsa yapacak bir şey yok o zaman..varda arkadaşım yazdıklarını okudum ve inanamadım.çok üzüldümya gerçekten hayatta neler var..benim halime şükretmem lazım , şu an kendimi kötü hissediorum zaten,onlar ne yaparlarrsa yapsınlar annem ve babam ne olursa olsun,,herkes unutulur ama onlar asla.. dayanmaya çalışcam,ne olursa olsun saygısızlık yapmamaya çalışcam susmayı denicem,,bunu başarmalıyım...ne olursa olsun onların hakkı ödenmez bana düşen sadece susup saygılı olmak,,sevgi beklemiorum zaten ,öle samimi olmadık hcbi zaman,,sarılıp öpme falan olmaz hiç annemle aramzda,,insan cok istiyor başkasında görunce imrenior..ama yapcak bişi yok..sadece saygılı olmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?