Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde boyle biri değil miydi? ciddi bir psikolojik sorunu olabilir üzme ailenden diğer kişilere nasıl davranıyor birde onlardan yardım isteyebilirsin:26:
Abla böyle değildi belki cok kızıgnım ne dedigimi bilmiyorum ama sabır sabır tası olsa catlardı ya. Değildi evet dedem vefat etti hastanelerdeydiler birde onun stresi vardı sonra menopoza girdi tanıyamadım
insanın elinden bir şey gelmiyor keşke bir şey yapabilsem ama acaba olabildiğince yan yana gelmemeye mi çalışsan hani illaki bir şey söyleyip moralini bozuyorsa.. aslında doktora gitmesi iyi olabilirdi.. baban filan annenin o davranışlarına kızmıyor mu yada herhangi bir şey demiyor mu
annen hasta ve senin söylediğin şeylere bak.16 yaşındasın küçük de değilsin.anneni anlayıp alttan alacağına ettiğin laflara bak yazık yazık çok yazık.önceden de böyle olsa tamam diyecem kadın ruh hastası ama menapoz dönemi öyle hafife alınacak bir dönem değil.bu yüzden anneni anlamaya çalışsan.gözüne batacak şeyler yapmamaya çalışsan ölürmüsün.allahım evlatlarımızın hayırlı evlat olmasını bizimde hayırlı anne olmamızı nasip et.amin.
Allah sizi inşallah annesizlikle sınamaz .. Ama inşallah yıllar sonra bu yazdıklarınızı okuturda pişman olmanızı sağlar.
16 yaşında bir kızın annesine, pislik ,defolup gitsin ,kovcam onu demesi ne yazık bişeydir. Helede ayakkabınızı bağladı diye
Çok ağır konuşuyorsunuz.Eminim ki annenizin yüzünede bu hakaretleri yapıorsunuzdur.Anneniz adına çok üzüldüm çok..
işte anne anne olsa öyle bir şey demem ben hyın evlatta değilim sen kimsin ? Konusulanları bilmiyorsun ne oldugunu ne bittigini sen nereden biliyorsun ? görsen öyle demezsin
Size değil de anneciğinize acıdım.
Anlattığınız şeylere bak. Ayakkabınızı bağlamış.
Bunlar mı bu kadar bela okumaya sebep.
Evet kabul normal değil anneniz.
Ya alzheimer falan olmamış ya da yatalak.
Canna okurdunuz sanırım kadının.
Bir gün siz de anne olacaksınız.
İnşallah hep ruh sağlığınız beden sağlığınız yerinde olur.
Merhaba Arkadaslar ben 16 yasındayım artık intihar derecesine geldim . Menopoza yeni giren annem cekilmez bir hal aldı sürekli küfür ediyor garip garip hareketler yapıyor. Hep ağlatıyor beni . Gücü yetse dövecek. Artık burama kadar geldi onunla birlikte bende sıkıntı cekiyorum bunları aglayarak yazıyorum artık yeter! Ya o pislik evden gidecek yada ben.Ben menopozlu kadınla ugrasmam... 40 yasında dogurursa olacagı bu. Ondanda sülalesindende nefret ediyorum lütfen yardım edin elim ayagım titriyor ne benim bu cektigim ya ne bu nasıl 3 kurusluk bir aileden geliyorum dayanamıyorum artık.
Misafirlige gidiyoruz beni rezil ediyor,
masaya oturuyoruz, s.git diyor.
DA-YA-NA-MI-YO-RUM pSİKLOG'A MI GÖTÜRSEK BUNU BİLMİYORUMM. BEN Mİ ONUNA NASIYIM O MU BENİM BİLMİYORUM. BEN ONA NE YAPTIM YA NE HAKKI VAR BENİ SÖVMEYE KÜÇÜK GÖRMEYE. YETER ARTIK YA NE ÇİLEYMİŞ ALLAH'IM BENİ Mİ SINIYOSUN SEN EVDEN KOVUCAM KOVAMIYORUM ALLAH BELASINI VERSİN BU KADININ.. LİSEYE GİDİYORUM AYAKKABIMI BAGLAMAYA CALISIYOR ARKADASLAIRMIN YANINAD BENİ REZİL EDİYOR ALLAH'IM SABIR VER. kızgınlaşıyor gözleri kan topluyor 2 saniye gecmeden normale dönüyor.. hIC BÖYLE DEĞİLDİ HİÇÇÇ
Size değil de anneciğinize acıdım.
Anlattığınız şeylere bak. Ayakkabınızı bağlamış.
Bunlar mı bu kadar bela okumaya sebep.
Evet kabul normal değil anneniz.
Ya alzheimer falan olmamış ya da yatalak.
Canna okurdunuz sanırım kadının.
Bir gün siz de anne olacaksınız.
İnşallah hep ruh sağlığınız beden sağlığınız yerinde olur.
Allahim sen boyle evlatlarla sinama yarabbi