Menopoz Annemden nefret ediyorum!

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
normalde boyle biri değil miydi? ciddi bir psikolojik sorunu olabilir üzme ailenden diğer kişilere nasıl davranıyor birde onlardan yardım isteyebilirsin:26:

normalde boyle biri değil miydi? ciddi bir psikolojik sorunu olabilir üzme ailenden diğer kişilere nasıl davranıyor birde onlardan yardım isteyebilirsin:26:

Abla böyle değildi belki cok kızıgnım ne dedigimi bilmiyorum ama sabır sabır tası olsa catlardı ya. Değildi evet dedem vefat etti hastanelerdeydiler birde onun stresi vardı sonra menopoza girdi tanıyamadım

Abla böyle değildi belki cok kızıgnım ne dedigimi bilmiyorum ama sabır sabır tası olsa catlardı ya. Değildi evet dedem vefat etti hastanelerdeydiler birde onun stresi vardı sonra menopoza girdi tanıyamadım

annem değil babamın tarafı full akıl hastası zaten birde onları cektim . annemin tarafındada sinir var ama o öyle değildi. Sinir için ilaç kullanmaısnı tavsiye ettigimde kabul etmiyordu .

Son düzenleme:
insanın elinden bir şey gelmiyor keşke bir şey yapabilsem ama acaba olabildiğince yan yana gelmemeye mi çalışsan hani illaki bir şey söyleyip moralini bozuyorsa.. aslında doktora gitmesi iyi olabilirdi.. baban filan annenin o davranışlarına kızmıyor mu yada herhangi bir şey demiyor mu

ona o kadar değil bana cok yapıyor. Abim var ona hıc bır sey demiyor deliricem

annen hasta ve senin söylediğin şeylere bak.16 yaşındasın küçük de değilsin.anneni anlayıp alttan alacağına ettiğin laflara bak yazık yazık çok yazık.önceden de böyle olsa tamam diyecem kadın ruh hastası ama menapoz dönemi öyle hafife alınacak bir dönem değil.bu yüzden anneni anlamaya çalışsan.gözüne batacak şeyler yapmamaya çalışsan ölürmüsün.allahım evlatlarımızın hayırlı evlat olmasını bizimde hayırlı anne olmamızı nasip et.amin.

işte anne anne olsa öyle bir şey demem ben hyın evlatta değilim sen kimsin ? Konusulanları bilmiyorsun ne oldugunu ne bittigini sen nereden biliyorsun ? görsen öyle demezsin

Son düzenleme:
Allah sizi inşallah annesizlikle sınamaz .. Ama inşallah yıllar sonra bu yazdıklarınızı okuturda pişman olmanızı sağlar.
16 yaşında bir kızın annesine, pislik ,defolup gitsin ,kovcam onu demesi ne yazık bişeydir. Helede ayakkabınızı bağladı diye
Çok ağır konuşuyorsunuz.Eminim ki annenizin yüzünede bu hakaretleri yapıorsunuzdur.Anneniz adına çok üzüldüm çok..

Size değil de anneciğinize acıdım.
Anlattığınız şeylere bak. Ayakkabınızı bağlamış.
Bunlar mı bu kadar bela okumaya sebep.
Evet kabul normal değil anneniz.
Ya alzheimer falan olmamış ya da yatalak.
Canna okurdunuz sanırım kadının.
Bir gün siz de anne olacaksınız.
İnşallah hep ruh sağlığınız beden sağlığınız yerinde olur.

belki yıllar sonra belki ama ben ondan ölecegime eminim Allah ona sabır versin o zaman

işte anne anne olsa öyle bir şey demem ben hyın evlatta değilim sen kimsin ? Konusulanları bilmiyorsun ne oldugunu ne bittigini sen nereden biliyorsun ? görsen öyle demezsin

tabiki konuşulanları bilemem.burda yazdığın kadarıyla yorum yapabilirim ama.ne olursa olsun bir anne hakkında onda nefret ediyorum allah belasını versin gibi sözler kullanmak içi acıtıyor.sende bunu anne olunca yada annenin gerçekten allah belasını verip canını alınca hayatta annesis kalınca anlarsın emmmaaaaa çoookkkkk geç kalacaksın.

sanmıyorum cunku suan bile değilim.

Belki çok sinirlendim allah belasını versin demem yanlış allaha havale ediyorum kalbimi kıranları . Artık hıc bır sey diyemiyorum .. Konuyu kitlensin lütfen artık akıl saglıgım yerinde değil belki de ben bir pisligim ARTIK HIC BIR SEY DEMİYORUM

Son düzenleme:
Annenize pislik diyorsunuz, bela okuyorsunuz, beddua ediyorsunuz, elinizden gelse kovacak kadar nefret ediyorsunuz.
Acaba bu yüzden mi hep kavga gedip küfür işitiyorsunuz annenizden.

Tavırları ve söyledikleri yanlış ama ben onu ergenlikten kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm bunun dışında kimin ne yaşadığını bilemezsiniz kimse yaşamadan bilemez bende bilemem onun ne hissettiğini Allah bilir. Allah yardımcın olsun hem senin hem annenin kardeş. Cuma vakti ramazan günü dua et..

Senınde annenden pek farkın yok canm 16 yasında bıldıgın ERGEN konusmaları. Karsındakı bırak annen kım olursa olsun allah belasını versn fln dıye konusman cok yanlıs bence. Annenı psıkologa goturceksen kendın de bı tedavı ol derım. Sende normal degılsn bence. Annen onceden boyle degılms bıraz anlayıslı ol ılerde senın oyle olmayacagn ne malum. Sen kımsın kı annenı evden kovacaksın yaa acayıp sınırlendm sana.

şuanki gençliğin büyük bir kısmı düşünmezki acaba annemiz bizi bu yaşımıza getirene dek neler yaşamış.gençliğimizd emalesef ne anlayış kalmış,ne merhamet,ne saygı ne sevgi.allah sonumuzu hayır eylesin.ama yine suç bizde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…